Livet är underbart ibland

Update:
PARIS ÄR BOKAD! :D
Den 23e april åker jag och Linnäa till frankrikes huvudstad för att hälsa på Emma, leva storstadsliv, fika på vin och baguette och prova på stadens uteliv.
Förhoppningsvis också en tur till Disneyland!
Paris 2007

Mitt efterlängtade gift

Väntar på att maten ska ställas på bordet. Ibland har man det förjävla bra alltså. Grillade revben står på menyn, ibland har man det otroligt jävla bra alltså.
Var och hälsade på farmor och farfar en vända innan idag också, hjälpte farmor att fixa sin mejl, att skriva mejl, bifoga bilder och massa andra saker hon tycker är roligt att göra på internet. Hjälpte farfar att lägga över bilder från hans mobil till datorn också, och sedan visade honom lägga-på-knappen på skype. För detta fick jag två mascaror. Dom är inte kloka, men ibland har man det riktigt jävla underbart bra alltså ;)
Jag har dock världens fetaste panik över tentan jag har nästa torsdag, men måste lägga det på hyllan en stund nu då det känns som att all jävla snor i hela världen har hamnat i min näsa. Har hållit mig i en och en halv dag utan nässpray och känt mig ynkligast i världen. Men idag har jag äntligen fått mitt efterlängtade gift. Och vilken lättnad! Är inte mycket som slår när man är täppt i näsan och sedan tar två sprut i varje näsborre och sedan känner man sig som ny igen! Tacka tusan för denna uppfinning!

Svettig vecka

Idag, ca 15,00 anländer jag till Olofström för att sedan 16,30 åka med Anneli ner till Sölvesborg.
Mamma är i Mora och lär sig några nya maskiner med jobbet, och jag vill inte sitta ensam i det där lilla kalla, dragiga huset på hörnet.
Nej, då är jag hellre hos pappa ett par dagar.
Farmor ringde igår och bjöd in mig på påskmiddag, på fredag, endast jag, syrran och Tobbe. Men det kan ju bli mys :) Och sedan påskmiddag hos mormor och morfar på lördag, jobb intervju på lördag och sen jobb intervju på tisdag också. Däremellan ska jag hinna med att plugga tenta jag har om en vecka, och sen måste jag hinna med att träffa mina vänner.
Jisses, det kommer bli svettigt!
Och så håller jag ju så klart på att bli sjuk med. Great känner jag! När var jag i Olofström sist utan att vara sjuk?
Vet ej.

God natt kära vänner, systrar och bröder

Efter en helg dags gnäll som resulterat i en uppäten godispåse funderar jag på att nu kl 20,00 tacka för mig och gå och lägga mig.
Pluggade i tre timmar, vilket inte gick jättebra, då det känns som att jag inte har koll på läget och läst på fel saker. Bli så ledsen på mig själv ibland alltså... Suck med STORT S.
Ska borsta tänderna, tvätta av sminket och gå och lägga mig nu, även fast jag sov till tio så är jag helt slut, så varför sitta uppe och bara vara trött?
God natt.

ajaj

Fy tusan, jag som mådde så bra igår!
Helt febrig och ont i halsen idag. Snorig och ont i öronen har jag oxå. Egentligen inte så där jättemycket av allting, men jag känner ändå att varken kropp och huvud inte funkar idag. Gick till Ica som ligger typ 300 meter härifrån, och jag var totalt genomsvettig och andfådd när jag kom fram.
Tänkte slänga ihop lite plock att äta till lunch och sedan tvinga iväg mig själv till bibblis. Var sig man vill eller orkar egentligen.

30 min blankt.

En ny kurs startade igår, Lärandet i vårdandet.
Den verkar hur bra och intressant som helst! Skönt det eftersom Första delen av denna kursen mest bara har varit jobbig.
Förrutom läkemedelsberäkningen som var riktigt rolig :D
.
Tog mod till mig igår och sprang 5 kilometaren runt Växjösjön, valde dessutom att för en gångs skull klocka rundan. 30 min blankt. Ganska bra tyckte jag vars mål var att ta mig runt då jag inte sprungit 5 km på nästan tre år. Men det gick hur bra som helst, och jag kände dessutom att jag hade kunnat springa mycket längre till.
Sedan somnade jag gott kl tio.
.
Idag däremot mår jag inte det minsta bra kan jag säga!
Snorig, ont i huvud, hals, näsa och öron.  Ska nog gå och lägga mig en stund till när jag ätit upp frukosten, annars kommer jag inte klara av dagen och det plugg jag hade planerat för dagen.

Att ta död på sina vänner

Kära bloggen, det är jag igen, Wicktoria!
Idag fick Ida för sej att vi skulle ut och springa. Haha sa jag och trodde att hon skämtade, jag springer inte, inte ens efter bussen. Jag står och vinkar, möjligtvis blir jag lite besviken, men springer, det gör jag inte!
.
I vilket fall fick jag på mej mina träningsbyxor, skor, tre tröjor och en jacka. Kanon! När vi kom ut började det självklart att regna, världens största droppar kom det. Det var första gången jag ville vända och vi hade kommit ungefär 15 meter från huset. Sen kom vi till världens längsta uppförsbacke, där insåg jag att jag hade för mycket kläder på mej och föreslog igen att vi skulle vända. Andra gången.
.
Efter ett tag kom vi in på grusvägen (som var jättemjuk och perfekt att galoppera på) då pekar Ida på ett staket och säger att vi ska börja springa där borta. Staketet närmar sej och jag förbereder mej i min hjärna för att springa. När vi väl börjar säger människan åt mej att jag springer för fort?! Klart som fan att jag sprang fort, jag ville ju att det skulle vara över. Ida visar mej hur jag ska springa, eftersom jag har noll teknik. Vi joggar det saktaste jag nånsin har gjort i mitt liv typ tjugo meter, sen vill jag inte mer. Så klart att jag stannar och säger att jag vill gå, men nej, då puttar hon mej i ryggen så jag har inget val. Hon är ganska stark den där Idan ;)
.
Nu ser du avslappnad ut säger hon efter ett tag. Ironiskt nog var allt jag kunde tänka "jag kommer att dö, jag kommer att dö" För varje steg var det allt jag kunde tänka. Tror ni att jag var avslappnad eller?!
.
När vi hade sprungit vad som för mej kändes som en evighet säger Ida glatt "nu har vi nästan sprungit halva". Halva?! Ungefär här hotar jag med att börja gråta eller ge upp helt men det lät hon mej inte göra. Istället gav hon mej en pinne jag skulle hålla i så mitt håll skulle försvinna, vilket misstag! Jag fick en pinne och självklart använde jag den att slåss med! :P
.
När vi kunde se målet och jag hade velat ge upp tusen gånger och försökt få henne att låta mej gå istället så ska vi springa så fort jag orkar. Det är inte fort alls. Jag ville ge upp och börja gråta, men jag tog mej i mål vilket visar att man kan allt man vill, bara Ida springer efter och puschar :P
.
Hon sa att jag skulle säga till när min träningsvärk var över så skulle vi ut igen. Jag hör av mej i höst när jag inte har ont längre....

Psykbryt? Nejtack.

Idag känns allting lite bättre.
Somnade gott igår efter att jag kollat på Luftslottet som sprängdes. Jag älskar dom filmerna, och lite lagom läskiga för en mörkrädd mes som jag. Hehe.
Sitter nu på bibblan igen (var annars lixom?) Läser om lite Glokokortikoider och smärta idag.
Senare ska jag och Wicky-Wickan träffas och baka apelsin- och mandelkaka och laga mat :)
Tro det eller ej, men det var längesedan vi gjorde något ordentligt tillsammans. Vi träffas, tar en kopp te, snackar lite om dagen och sen går var och en hem till sig. Visst, vi ses varje dag, men ändå.
Soulmates ;)
.
Även fast det är en hyffsat bra dag, 1000 gånger bättre än gårdagen, så känner jag ändå att jag kommer få kämpa med att inte bryta ihop idag. Jag har egentligen ingenting att vara ledsen eller bryta ihop över, men ibland gör man det i alla fall. Jag ska göra mitt bästa och hoppas på att Wicky hjälper till :)

Blixtnedslag

Vilken värdelös dag. Pluggade i tre timmar fast det kändes som thailands sandstrand hade hamnat i mina ögon, mitt huvud bankade och ögonlocken var tunga som Icakassarna efter veckohandlingen.
Jag gick hem och sov i en och en halv timme, det var jag värd kände jag. Så underbart.
När jag sedan vaknade och skulle laga middag var så klart hema kylen helt tom, jaha... Bara till att cykla till willys då. Och så klart ösregnar det när jag kommer ut!!! Men skam den som ger sig! Jag trampade på i ösregnet och när jag kom till min parkering var hela jag plaskvåt. När jag sen kommer fram till willys har jag ju så klart glömt plånkan hemma!!! Det är i sådana här lägen man verkligen blir så förbannat trött på sig själv!!! Så vad får man göra om inte cykla hem igen i tidernas värsta ösregn? Medan jag trampar på börjar det mullra också. Och sekunden efter är det enda jag ser ett stort vit-gult-blått ljus! Då har blixtjäveln slagit ner ett par centimeter framför mig! Jag blev helt skakis och började gråta och mådde illa. Väl hemma kände jag mig så ynklig, genomvåt var jag, rädd var jag, hungrig var jag och min kyl var tom. Det är i sådana lägen man ringer till mami.
När jag pratat med henne en stund och bytt kläder har det slutat ösregna och det är bara lite lätt duggregn kvar. Så jag gör ett nytt försök till att ta mig till Willys.
Så nu sitter jag här har kollat på Körslaget och Rallybrudar och med en mätt och belåten mage. Bakad potatis blev det idag.
Nu tänkte jag lägga mig ner med en skål chips och kolla på Luftslottet som sprängdes.

Länge sedan man var såhär slut

Gårdagen var lite halvt lyckat.
Hästpojken är underbart bra :) hehe. Mina fötter smärtade dock så in i tusingen och jag var dödstrött efter en hård vecka. Jag och Ramsingen gick och satte oss på Donken där man ska utnyttja sin studentrabatt till max så klart. En Feast för 11 kr billigare än vanligt. Rätt ska vara rätt.
.
Idag har jag egentligen ingen lust att göra någonting. Men eftersom jag inte gjorde någonting igår heller så funkar det inte riktigt. Jag ska diska, duscha och sedan gå och sätta mig på bibblan resten av dagen. Jag hoppas på att jag hinner klämma in lite träning och veckohandling någonstans också, men eftersom bibblan stänger kl sex så tror jag inte det ska vara några problem.
Sen ikväll blir det bara att sitta hemma i soffan med en Cola och en påse fredagsmix. Precis så som det ska vara :) Är helt slut!

FB-statusar

Någonting som stör mig oerhört mycket är vissa FB-stausar.
:( kommentar: Vad gumman? svar: Berättar på msn
Jaa! Hurra! :D Kommentar: Vad nu då? :D Svar: Hemligt... ;)
Mår inte bra idag... Kommentar: Är du sjuk? Svar: Nej, inte det...
Och så vidare och så vidare.
Varför skriver man ens ut en sådan status om ändå ingen ska få veta vad tusan det är hon (oftast hon) snackar om?
Jag blir så irriterad! Håll häften för helvete om du inte vill berätta resten om folk sedan mot förmodan fortsätter skriva på din mycket irriterande och störande status.
Det kallar jag att tigga uppmärksamhet, bara för att du får en kick när någon för en gångs skull kommenterat något du skrivit.
Lägg ner och gå och lägg dig eller försök komma på något bättre.
Over and out.

En smultronröd vårjacka

Sådärja, då har jag beställt min röda vårjacka med :) Mamma och syrran verkar tröttna på att jag alltid köper jackor i mossgrönt. Tre jackor har jag i samma färg! En vinter-, en vår- och en sommarjacka. Jag har inte riktigt tänkt på det förrän nu, men den färgen är ju så himlans bra! Blir inte skitig så lätt och jag passar bättre i grönt än i svart. Dessutom så har McKinley där jag köper de flesta av mina jackor ifrån nästan alltid bara grönt och svart att välja på.
Beställde ett par beiga khaki-shorts också. :) Tror det kan bli jävligt snyggt till mina nya skor och ett löst linne.
Och så kommer vi till dagens problem: Vad tusan ska jag ha på mig ikväll??
Jag är jävligt sugen på att ha jenasshortsen, men då vi ska cykla in till stan ikväll så tror jag inte det är någon bra idé.
Kanske mina boyfriendjeans och ett vitt linne? Det tror jag på :)

Livet är underbart

Man vaknar upp, torr i munnen, dålig andedräkt och huvudvärk. Tusan också, tänkte jag. Så hårt blev det väl inte? Men det var bara att gilla läget.
Jag undrar nu hur kan man åka till Göteborg med ett underbart tjejgäng utan att ta en enda bild fast man har kameran med sig?
Det är inte vettigt.
Dagen började med att tåget var nästan en timme försenat, och det blev mer och mer försenat för varje minut som gick. Great! tänkte vi.
Men så kommer det en ersättningsbuss, så vi tog bussen dit i stället. Riktigt bekvämt faktiskt :)
Dagen bara försvann! Hann inte gå i alla butiker jag ville, det var inte riktigt klokt, hängde inte ens med mina egna steg.
Det blev i alla fall ett par skor, kilklackskorna i tyg jag visade i ett inlägg tidigare (årets första par skor), jag köpte även jeansshorts, öronhängen, lipplumber och läppstift, en scarfs och en ny tygpåse.
Snabblunch på Donken och sedan efter mycket stressande satte jag och Elin oss ner och tog årets först mjukglass, tror aldrig jag ätit en så god mjukglass! Underbar!

André Wickström

Jisses Amalija vilken dag! Är precis hemkommen från De Luxe och känner mig lite sådär halvt onykter. Vilket känns jättesmart då jag ska gå upp om fyra timmar för att åka till Götebörg.
Idag har jag spelat Finns i sjön med André Wickström (som by the way var jävligt snygg!), och festat tillsammans med Mårten Andersson, Soran Ismail och Ahmed Berhan. Då känner jag att det kan vara värt att spendera X antal kronor på kaffe i morgon. Haft så nedrans kul och jag har varit duktig och stannat inne hela kvällen.
Nu ska jag äta upp mina rostade mackor och gå till sängs.
Jag fryser som en jävla ****, cyklade in till stan och tillbaka.
Puss på er och god natt, god morgon och god dag.

RAW

RAW är kul. Ja, jag tyckte det var kul trots min näst intill obefintliga humor. Var en del internskämt som jag skrattade ihjäl mig åt. Bland annat så var min gamla granne där och ståuppade. Han snackade om fördomar och att han spelar i ett band och då tror alla att man får jätte många brudar som vill ligga med honom hela tiden, tror han anspråkade på killar också. Själv påstod han att det inte var så.
Då kan jag sticka in här och meddela er om att det förmodligen var sant, då jag ett antal väldigt många gånger vaknade av just detta från våningen ovanför där han bodde.
Vi blev inbjudna med till De Luxe inne i stan där alla komikerna skulle festa ikväll. Självklart ska jag, Elin, Emma och Wicky cykla dit :)
Bara ta ett glas vin och ha det lite trevligt. Stanna ett par timmar och tagga inför morgondagen.
Tjohoo! Jag är på toppen av lycka.
Nu blir det kaffe, knäckemackor, plugg och städ :)

Vill, Ska, Kan

Det känns i låren nu kan jag säga. Har inte låtit kroppen vila ordentligt på ett tag nu. Känner mig totalt värdelös om jag inte sticker ut och springer eller sticker till gymmet. Att gå är otroligt tråkigt när man inte har Hebbe här. Jag har ju exakt samma kläder och går nästan exakt samma runda som när jag springer, och då känns det ju bara onödigt att ta det så låångsamt. Jag vet att jag borde göra det dock.
Rundan i morse gick helt fantastiskt bra! Trodde faktiskt inte att den skulle göra det då jag har träningsvärk i låren och ont i knäna. Men jag sprang fortare än vad jag gjort innan, och jag var inte alls lika trött. Känns riktigt jävla gött alltså. Nu ska jag vila torsdag och fredag då jag inte har någon tid över huvud taget att träna de dagarna. Och sen på lördag får vi se hur jag känner med, brors lite på hur hård fredagen blir. Men nästa joggingrunda blir nog runt Växjösjön i stället för Trummen.
.
Nej nu ska jag sätta igång med patologin. Ska ju iväg och titta på uttagningarna till RAW sen :)

Kan man ha det bättre?

Måndag - Opponering
Tisdag - Klar med kompletteringen för B-uppsatsen, träning
Onsdag - Auditions för RAW comedy club
Torsdag - Shopping med brudarna i Göteborg
Fredag - De Luxe med Hästpojken
Lördag - Plugg och träning
Söndag - Plugg och träning
.
Underbar vecka :)

IP


Horny

Kompletteringen för litteraturstudien är klar. Det gick faktiskt lätt och smärtfritt måste jag säga. Wicky berättade att hennes tv inte heller fungerar, hoppas jävlar i den att det sätts igång innan kvällen så jag inte missar Desperate Housewives och Cougar Town.
Alltså har jag gjort det jag skulle göra idag. Tvättid är uppsatt, och här sitter jag nu med patologin. Ska försöka banaka i mig lite genförändringar och arvsanlag. Hoppas att en del sitter kvar sedan Hornys och Nisses lektioner. Tveksamt dock då deras lektioner mestadels bestod av att skicka sms.

Ae vad i helvete?

Igår, precis när Boston Teaparty hade slutat så blev det myrornas krig på min tv. Och det pågår fortfarande. Vad ska jag göra? Ska jag först köpa en ny sladd, eller ska jag ringa och felanmäla det direkt? Det allra smartaste hade kanske varit att gå och fråga någon om jag kan låna deras sladd en stund för att se om det är sladdens fel. Jag och teknik verkar inte vilja gå hand i hand. Överlycklig var jag igår över att min router gick igång, och nu krabbar tvn. Det är inte tvn det är fel på verkar det som i alla fall, för det funkar att titta på film på DVDn.
.
Gymmet var värdelöst. Jag fattade nada av de nya maskinerna, och kände mig bara allmänt kass. Kasst är också att skinnet på maskinerna redan har spruckit och de har inte varit där i ens två veckor. Vad var det för fel på de gamla? Åh, och jag som var så spänd på dom. Det blev ett mixat pass idag, kände att jag tar och provar de viktigaste maskinerna nu när det inte var så mycket folk där, så man inte känner sig som en ännu större idiot när gymmet är fullproppat.
35 min på crossen-330kcal, armhävningar och situps blev det med då jag inte hade en aning om hur man gjorde på magmaskinen.
Jävla mög.
Ja, mina två nästa projekt för dagen är att göra klart kompletteringen till litteraturstudien och sedan försöka klura ut vad det är för fel på min tv.

Mix av dagen

Examinationsseminarium på Litteraturstudien idag då.
Hade blivit lite missförstånd, våra opponenter hade inte opponerat på oss, utan på ett par andra, så jag och Elin fick bli sågade av lärarna i stället. Kändes väl sådär, men jag tycker ändå inte det var jättemycket vi behövde ändra på, mest lägga till en del saker och så. Då kommer nästa problem, hur tusan ska allt få plats? Vi var tvungna att halvt fuska oss till lite extra utrymme, vi får försöka lösa det idag. Howly mowly.
.
På Willys finns det lax med sötsur sås att köpa fryst, det är vakumförpackat så slänger man in det i micron och blir klart där.
Det var fan i mig bland det godaste jag har ätit på mycket mycket länge! Riktigt billigt med. Hade spenatsallad till. Att rekommendera med andra ord. Mums!
.
När jag kom hem hade det varit en kille här och kollat mitt internethål i väggen. Och nu funkar min router! Det har bara tagit sådär 8 månader för folket att komma fram till vad det var för fel. Efter att jag har blivit kopplad hit och dit, snackat med internetleverantören, Onoff, kundtjänst hos hyresvärden ett X andal gånger så lyckades jag äntligen komma fram till en människa som var smart nog att komma hit och kolla hålet.
De har bytt ut hela skiten, och nu funkar det. :)

Jag är på topp

Igår var vi hos Alvesta hos kära Emma som fyller år idag. Blev en hel kväll med mat, guitar hero, singstar och buzz. Fy tusan vad buzz är roligt!!!
Jag och Elin slog upp vårt första glas vin kl tre så vi var ganska glada när vi körde kl fyra. (Jenny körde).
Men skitsamma tänkte vi och var glada.
.
Hemkommen från Body Pumpen nu. Kändes så nedrans gött! Det gör ont i precis hela kroppen, precis som jag vill ha det ;) Hade lagom med vikter idag med så jag kunde ta ut mig till max. Hade lite lite vikter på benen, men i och med att en veckas konstant träningsvärk precis är över och jag var ute och sprang igår så kände jag att det inte gjorde någonting.
Om jag har tur infinner sig ingen träningsvärk i morgon, då blir det en löprunda igen. Jag älskar känslan man har efter träning. Den är oslagbar. Till och med bättre än sex.
.

Jag vill...

Idag är jag bara trött. Jag vill absolut inte göra någonting, inte plugga, inte röra på mig, inte bädda och inte umgås med någon.
Men såklart blir det inte som jag vill.
Jag ska till bibblan kl 12 med Elin, Body Pump halv sex med Jenny, hela lägenheten blir stökig om sängen är obäddad så det måste man göra i alla fall, och förrutom Elin och Jenny så måste jag även träffa Wicky ikväll.
.
Jag vill leva livet, göra av med alla mina pengar, hoppa i gräset och leka med Hebbe.
Leva som att min sista dag är i morgon.
Jag vill få energi, mindre magsäck, mindre sötsug och bättre självdiciplin.
Jag vill inte oroa mig över morgondagen och alla dess pengabekymmer. Ibland önskar jag att jag valde ett yrke med bättre lön.
Jag vill semestra, flytta utomlands ett tag och ha något att sedan se tillbaka på. Jag vill leva storstadsliv och leva lyx.
Jag vill jobba utomlands, och göra något bra.
Jag vill gifta mig rikt, få tre barn, köra Audi och bo en liten bit ut på landet.
Jag vill ha två hästar, en Fjording/Halvblod och en shettis som jag kan köra.
Jag vill ha två hundar och en katt. Hundarna ska vara en basset hound och en westie.
Sedan vill jag gå i pension, köpa en lägenhet utomlands och en segelbåt. Sommar i Sverige, höst och vinter utomlands.

Jävla svin!!!

Nu ska här sättas upp arga lappar!
Jag har skrivit en lapp till killen som ska kolla mitt internetthål i väggen. En mycket fin liten lapp. Sedan ska jag sätta upp en lapp till städerskorna för att undra om de inte sett spyan som sitter på väggen sedan ca 6 månader. Och så ska jag skriva en lapp till den som vid sju-tiden nu ikväll la av ännu en spya i trapphuset. Vem tusan är packad kl sju? För jag hoppas inte det är en spya av magsjuka.
Hur svårt kan det vara att göra rätt för sig och torka upp det? Även om det hade varit min egen spya så hade jag inte velat att den skulle ligga kvar där i två veckor till städerskorna kommer nästa gång.
Den där lappen jag ska skriva till städerskorna kanske jag ska skriva på både svenska och engelska, är nämligen inte säker på att de kan svenska. De kanske inte kan engelska heller så bra för den delen...
Lappar är underskattat. Man får ut det man vill ha sagt, folk får en chans att skriva tillbaka sin åsikt och det känns inte lika påhoppat som att knacka dörr.

Tack :)

Farfar ringde nyss. Så roligt att han med ringer :)
Han undrade om jag ville ha gamlamormors alla färger och akvarellpapper och dukar och penslar och stativ och grejjer. Snacka om jag blev glad! Jag är totalt värdelös i olja, men akvarell, det måste jag säga att jag kan.
Började nästan undra vart de målarsakerna tagit vägen, och jag kan erkänna att jag hade hoppats på att jag skulle få dom. Kommer ihåg hur glad gamlamormor alltid blev när jag sa att jag med målade. Och när hon hade samlat ihop färger och penslar och papper och böcker till mig en dag så jag kunde måla hemma med och inte bara i skolan.
Är jätteglad nu eftersom dom sakerna förmodligen hade kostat en hel del om jag köpt det själv :)
Och jag är också glad över att jag har kvar så mycket saker efter henne.

Fredag

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!
Och vänner.
.
Precis varit ute och gått i en timme, det tog emot att gå ut idag, men jag hade lite godis hemma som väntade. Så det var det värt:)
Håller på att laga mat nu, kotlett med broccolimix och fetaostcreme.

Stök

En och en halv timmes promenad, grillade revben till middag och sedan sängen. Då var klockan 20 över 8! Somnade typ en timme senare. Det var så skönt att komma i säng tidigt så att man kan vakna upp vid sex och vara pigg!
Tillbringat morgonen med att städa, renbädda sängen, diska två omgångar och damsuga. Trots detta känns det fortfarande skitigt och stökigt. Kanske att det är för att jag retar mig på soffbordet och bokhyllan. Det är inte som jag vill. Jag vill ha det gammalt, eventuellt ommålat i vitt. Ska ta och gå och snoka i fönstrena på stallvägen för att hitta den där bokhyllan jag vill ha och fråga om jag kan få köpa den. Eller byta så att den personen får min.
Kan man göra så?
.
Igår när jag gick till frissan för att köpa hårfärgen är den så klart slut!!! Jag blir totalt tokig på sånt!!!
Den skulle komma in igen nästa vecka så vi får ta det då. Men man blir så irriterad, arg, besviken och ledsen när man har ställt in sig på att göra något sådant och så går det inte. Gaah!
.
Köpte även en av säsongens nya glassar igår.
Magnum gold.
Hur god som helst!
En underbar choklad utanpå och vaniljglass med kola och havssaltsås innuti. Mums!

En dag på bibblan


En historia

Det finns en historia jag vill berätta, en historia jag vill att alla människor ska få veta om.
Historian handlar om en tjej som förlorade greppet om sig själv och som försökte dämpa sin ångest på olika sätt.
Den handlar om en arg tjej, en tjej som tyckte att ingen förstod. Hon inget hellre än att känna sig som vilken som helst. För ingen kunde ju ha sådana problem som den där tjejen?
Jag vill berätta om hur och varför man gör vissa saker som är helt oförståeligt för många, knäppt enligt vissa, sorgligt enligt andra och idiotiskt tycker en del. Men jag skulle ändå vilja berätta om den där tjejen, som idag inte finns längre. Men jag vet bara inte på vilket sätt?

Förändringar

Klar med uppsatsen. Klar med det jag planerade att plugga idag. Klarade de delarna jag gjorde på tentan. En timmes promenad runt sjön med Wicky.
En mycket framgångsrik dag.
Pappa ringde och hjälpte mig med routern. Nu har jag provat tre olika routrar. Så vi kom fram till att de är hålet i väggen det är fel på. Ska gå in till någon av mina manliga grannar någon dag och se om de har samma problem och om de har lyckats lösa det. Det är bra att ha granna man kan snacka med.
Under tiden som jag försökte få igång den där helvetes routern var jag så upprörd att jag råkade trycka i mig en halv burk Ben & Jerrys. Det var mindre bra.

Wicky är blond nu igen, och det är min förtjänst. Och i morgon ska jag bli rödhårig :)

Ni är tråkiga!!

Här anstränger man sig och så får man bara två spellistor tillbaka. Det är fan tacken det.
Jag får väl säga också att jag mot mina förhastade fördomar mot Josses musiksmak så var hennes spellista ändå den bästa.
Linnéa kom dock på en tapper andraplats.

034637500

Folkströmningen till bibblan 10 i 8 kan verkligen jämföras med folkströmningen till Ullared en regning tisdag i april. Detta var alltså helt sinnessjukt. De öppnade 2 min i och kl 8 prick var alla grupprum tagna. Jag och Elin lyckades dock roffa åt oss ett i ett bortglömt hörn. Lycka på det mina vänner.
Vi är äntligen klara med uppsatsen, bra jobbat med tanke på att jag varit typ dödssjuk. Och med tanke på att vi inte varit sådär jätte effektiva. Man kan kalla det flyt.
Flyt och lycka är även att jag har hittat två stycken vårjackor.
Den ena för 240 kr, vilket betyder att det är skam om jag inte köper den nu när jag har hittat precis en sån jag vill ha, och den andra för 420 kr. Jag ska ha den röda. Den ska beställas när jag kommer hem, men jag är fortfarande lite tveksam till den andra.
Vad tycker ni? Spara mina pengar? Förmodligen ja.

Off we go!

Det är dags för förändring. Jag är så trött på detta nu, det kliar i mina fingrar när solen lyser ute. Det retar mig att jag inte kan träna ännu och jag är sur över att jag inte hittar just den tv-bänken jag vill ha som förmodligen endast finns i mitt huvud. Och det retar mig också att den där hyllan jag vill ha endast verkar finnas i ett fönster på stallvägen, som jag en dag råkade få syn på när jag var ute och gick. Detta ska bli en sommar fylld av auktioner så jag kan få min lilla lya precis så som jag vill ha den.
Det känns bra i alla fall att biljetterna till Göteborg är bokade. Kommer bli ett underbart avbrott!

Varför tar det så lång tid att bli frisk?

.
.
.
.
Efter den där hemska natten tyckte jag att det var dags att bli frisk meddetsamma. Men tydligen inte. Gårdagen spenderade jag i sängen hos pappsen framför 24 avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Han hade lagat fransyska med klyftpotatis och rödvinsås för min skull, och det var såå gott! Men tyvärr fick jag ju inte i mig mer än ett par tuggor.
Idag har jag fortfarande haft ont i magen men har ändå lyckats få i mig en sallad.
Men vad är det som gör att man inte blir frisk meddetsamma efter en omgång influensa? Jag menar, det finns ju inget kvar i magen som kan störa.

Min sista dag var kommen

.
.
.
Föjlde med syrran på bodypump igår. Satan vad det är roligt! Jag hade dock fortfarande träningsvärk i benen sedan gympasset någon dag innan, så redan efter uppvärmningen var benen helt slaktade och skakade till tusen. Men för den övriga kroppen kändes det verkligen att man blivit starkare. En sån jädrans go känsla!
.
Iväg på fest bar det. Hade det riktigt riktigt roligt! Fram till typ halv elva eller något då jag började må illa. Linn körde och hämtade mig och när jag kom hem bröt helvetet lös. Kramper i magen, låg och kved i fosterställning. Har aldrig känt sådan smärta i hela mitt liv, inte ens då jag hade den allra värsta mensvärken.
Vid halv 4 somnade jag tillslut och vaknade igen vid nio av att mina lår krampade. Vätske-, socker-, och saltbrist såklart. Låren fortsatte krampa fram till typ två.
Och nu har jag fått i mig min en halv smörgås. Den enda fasta födan på hela dagen.
Snacka om att jag har känt mig ynklig och tyckt synd om mig själv idag!

Snotten

Förmodligen så verkar det bli så att Hebbe följer med mig tillbaka till Växjö på söndag. Inte helt bestämt ännu, men det verkar som att han trivs bäst hemma hos mig. Och då är det ju synd ifall han måste vara någon annan stans än där han trivs bäst. Och han får så gärna vara hos mig, även om allting blir lite aningen lite omständigare.
Men vem bryr sig?
Allt för mig.
.

Naturlig skönhet

Tänkte bara påpeka och skryta lite om att på bilderna nedan har jag varken foundation eller puder på mig. <och min hy ser felfri ut. Fin lyster utan att se fet ut. Vad är då hemligheten?
Bra gener och en en bra rengöringsprodukt att använda noggrannt varje kväll.
Tycker det borde kännas äckligt att gå och lägga sig utan att tvätta bort sminket, ungefär som att låta bli att borsta tänderna.
Jag märker stor skillnad på min hy om jag en dag, kanske efter en fest, inte tvättar bort allt.
Over and out,

Hos pappsen

Sitter hos pappsen nu, ska snart slänga mig i soffan framför lyxfällan med en kopp te och en skål med yoggi.
Eftersom det bara var jag av alla fyra ungarna hemma så fick jag beställa mat. Tog en kebabrulle för en gångs skull. Med fetaost, helt okej. Men ingen lyxmiddag precis.
.
Jag kokade kålsoppa med köttkorv igår, 4 liter blev det. När soppan var färdig kokt kom jag på att det inte finns någon plats kvar i frysen då det sista hålet fylldes med en burk Ben n' Jerrys, Cherry Garcia. Jag blev så glad att jag skrek rakt ut inne på ica när jag såg den. Jag var helt säker på att de slutat tillverka den då jag inte sett den på nästan ett år. Det riktigt pirrade i magen.
Tillbaka till soppan, En sådan god och lyxig soppa kunde ju bara inte slängas, men så kom jag på att min kära vän Linn fryser i sin korvsoppa i plastpåsar, så jag gjorde likadant och fyllde de sista småhålen med soppa.
Så idag när jag skulle ta upp en rostemacka att äta till lunch fick jag kämpa för att få ut lådan då vätska blir större när det fryses. Smart Ida!
.
Har även varit hos frissan idag, såg förjävligt ut när jag kom hem så jag var tvungen att platta ner det lite.
Blev ingen färgning, men vi kom ändå fram till en bra färg som jag ska fixa någon dag. Förmodligen nästa vecka någon gång.
Puss på er.

Fredag - Vad göra?

Efter en riktigt jobbig natt så är inte festhumöret inför fredag särskilt hög.Jag är mer sugen på att sitta hemma hos farmor och farfar hela dagen och halva kvällen för att sitta vid datorn med farmor, för att förlora i tvåmanna-vist och för att lära mig virka. Men sen samtidigt är det ju riktigt roligt att festa. Dock ingenting som behöver bestämmas förrän kvart i sex på fredag.
Lördagen vill jag tillbringa tillsammans med Linn och Linnéa (Så ni vet det), men lite vin och ost typ.
Och söndagen har jag inte riktigt tänkt igenom än, antingen middag hos pappa eller middag hos mamma.
Lättast hade varit hos pappa, men samtidigt vill jag hinna umgås med syrran en del med. För att sedan ta tåget till Ronneby och åka hem med Wicky.
Veckan planerad det vill säga.

Klarvaken

Klockan är tre och jag är klarvaken. Har gjort mig en kopp varm oboy, hoppas bara att man inte får sockerkick.
Mjölken jag köpte i söndags blev tydligen för gammal samma dag. Då blir man glad.
Känner mig orolig och spänd i hela kroppen. Har en hemsk känsla som snurrar genom kroppen, vet bara inte vad det är.
Egentligen hoppas jag bara på att det ringer någon på dörren så man kan ligga och snacka tills man somnar. Då slipper man tänka.

Bulgariens övergivna barn

Jag har nyss suttit och lipat ihjäl mig över dokumentären som gick på 4plus nyss.
Jag har aldrig sett något hemskare, och då har jag kollar på väldigt många dokumentärer, sett saker på jobbet jag inte vill veta excisterar, och genom min utbildning har jag lärt mig otroligt mycket om människor och hur människor ska behandlas på bästa sätt.
Jag kan säga att jag trodde inte att något sådant här excisterar i verkligheten. Det är bilder man tänker sig hände med judarna under andra världskriget.
Dokumentären handlade om ett barnhem i bulgarien där övergivna barn som är socialt handikappade placeras.
När det hamnar där är de normalviktiga, glada och kommunicerade med varandra.
Ett halvår senare var det bara skinn och ben kvar av dom, de kunde inte längre gå på toaletten, utan de flesta hade blöja. Det enda de gjorde om dagarna var att sitta på en stol, titta ut i tomma intet och gungade fram och tillbaka. De flesta sög och bet på sina tummar och vissa skadade sig själv genom att obehindrat slå händerna i väggen. Det enda vårdarna gjorde var att bada och föda dom. Ingen pratade med dom, ingen gav dom kramar och ingen brydde sig om ifall deras händer skadades av detta eviga sugandet.
När de skulle bäras till badkaret tog vårdarna tag i en arm och ett ben och bar dom på det viset till badet. Enligt dom var barnen helt friska så länge de inte hade feber. Och de hade inte heller någon aning om varför barnen var så smala.
De visade en liten liten flicka som hade brutit benet, för att behandla detta hade de lindat ihop benet med två pinnar inlindade i bandage för att på så vis stabilisera upp benet.
En pojke som var stum och harmyntad, kanske 14 år, hade hand om tvätten, blev slagen blodig i ansiktet av vårdarna varje gång han skulle tvätta. De trodde att de kunde göra så i och med att han var stum och inte kunde skvallra.
Jag trodde allvarligt inte att det fanns sådana här ställen i världen. Och att ingen någonsin gör något åt det!
De visade kyrkogården där de begravde barnen när de dog. Två ihopspikade plankor som bildade ett kors, där det var skrivet vilket år de föddes och vilket år de dog.
De senaste två åren var det tio barn som hade dött. När de från början endast var socialt handkappade så som apati, downs eller något annat som annars går att behandla så pass bra att bara barnen får rätt behandling, kärlek och undervisning kan de få ett värdigt liv och leva länge och väl.
Detta kommer finnas på min näthinna många veckor framöver.
.
Brittisk dokumentär från 2007. På landsbygden i Bulgarien ligger den lilla byn Mogilino där de flesta som arbetar är barn från barnhemmet i byn. På hemmet bor 75 oönskade barn. I det här programmet möter man barnen som lider av olika sjukdomar och handikapp. Nästan ingen av dem kan tala, flera är blinda eller döva och några kan inte ens lämna sängen.

Lite roligare

Och för att göra det hela lite roligare och för att jag för en liten stund ska få leka, Hej, jag är en bloggare med JÄTTEmånga läsare, så kan vi ha en liten tävling om vem som har den bästa listan, ni kan rösta både på min lista och på de andra listorna som förhoppningsvis kommer upp i kommentarsfältet här under.
Röstar gör ni i detta inlägget. Då kommer den personen som jag tycker har den bästa listan att utses och den som ni tycker har den bästa listan kommer med att utses.
Så om vi räknar bort farmor som inte har spoti så tror jag nog att de flesta övriga som läser här har det.
Jag blir besviken annars.
Vinnaren får äran och berömmelse.

Ska vi byta grejjor med varann?

.
.
.
.
Nu tänkte jag att jag skulle vara så pass givmild att jag lägger ut hela min spotifylista här.
I utbyte vill jag ha er bästa spotifylista.
Jag kommer sitta här på bibblis till kl fem. Så bring it on!
Här kommer ni även få bekräftat att jag har en bra men sjukt blandad musiksmak ;)
Spellista 1.

Nu är jag lugn igen

Allt som behövdes var en kram från Wicky-Wickan. Sedan blev jag lugn.
Gick hem och la mig och kollade på Boston Tea Party. Love it.
Fan palla störda människor. Ska aldrig mer haka upp mig på det, utan det blir förmodligen mest att försöka ge igen på bästa sätt. Jag och Wicky bakade ihop en plan med, men det ska få gå ett par veckor innan den verkställs ;)
Nåväl, hur som haver, efter att ha suttit på fejjan en halvtimma nu (by the way, borde jag veta vem Robin Hermansson är?) så ska jag sätta igång och fortsätta läsa här.

Nu gråter jag och inte skrattar

.
.
.
Jag ska aldrig mer vara knäpp och jag ska aldrig ta ut saker i förskott. Särskilt inte med den människan. Jag är så arg att jag vill slå in väggen till grannen.
Jag får skylla mig själv. Går runt och är knäpp en hel dag, laddar till tusen och sen bara, bjöööp.
Nehe.
Det enda jag hoppas nu är att Elins kväll också blir lika misslyckad. Annars känns det förjävligt och då kommer jag inte att gå med henne till bibblan i morgon.
Nej. Vad tusan ska kunna lugn ner mig nu? En muffins? Eller något annat. Gaaah!
En kram från Wicky-Wickan.

Penis

Dagens lektion var ju ett skämt. Från flera håll. Jag tror att jag skickade 100 sms under en tretimmarsperiod. Penis är dagens ord, i dubbel bemärkelse. Jag är världens omognaste och så är stora delar av resten av klassen med. Bara så ni vet. Sjuksyrror är inte hälsosamma eller normala någonstans.
Lektionen bestod till en del också med att planera Göteborg. Så jävla gött! Att bara dra iväg en dag utan skola och shoppa på Zara och Rut mfl wonderful.
På fredag när jag kommer hem blir det fest, självklart endast för min skull. Det blir upp till IP en sväng, även fast jag är fetingmobbad där. Kommer förmodligen bli som alla andra gånger man är där, en kalasfylla. Senare hade det varit nice att dra till Kristianstad en sväng. Spyr bara jag tänker på Karlshamn. Men man ska inte planera sådant, det får bli som det blir. Om IP är tråkigt och jag inte står ut med mobbingen så drar jag, om jag så gör det själv.

Jag skrattar

En del människor är ju fan så jävla blåsta så det finns inte! Riktigt pinsamt. Ibland måste ju folk undra vart alla säkra källor kommer ifrån? Men nej, tydligen inte.
En sak är ju klar i alla fall, även fast man har en jävligt stor hjärna, så är man definitivt inte smartare.
Det finns två saker man kan göra, skratta åt andras tröghet eller gråta och ångra sina eventuella misstag, jag väljer att skratta och står för saker och ting jag gjort. Även fast vissa saker inte varit de smartaste, men i alla fall.
Det är bara till att inse, att vissa människor är smartare än andra. Jag måste säga att jag själv anser att jag tillhör den smartare gruppen. Sedan får ni själva komma med invändningar om ni tycker något annat.
Nog för mig, jag har fått fram det jag vill.

Granskogarna är borta

Igår kväll hade Linnéa danp eller något. Den människan är ju nästan inte normal någonstans.
Hon ska förresten skaffa sillisar för er som inte visste. Tror dock att ganska många vet om det vid detta laget. Hon har dock inte bestämt hur stora hon ska ha. Men datumet och allt är bestämt.
För er som vill följa detta får hålla koll här på min blogg eftersom hon valt att lägga ner sin.
.
Kvällen spenderades med att äta kakor och dricka kaffe, jag la upp mina gardiner och jag lagade mina leggings.En riktig tantkväll.
.
Och nu har mina håriga ben rykt! Så nu är de lena som sammet. Känns underbart.

Roligt

Pratat med farmor - Roligt
Tittat på Vasaloppet - Svensk seger - Roligt
Solen skiner - Roligt
Wicky kommer strax på fika - Roligt
Tvätten är färdigtvättad - Roligt
Jag kommer till blekinget på fredag - Roligt
.
Kom också på att jag lovade pappa förra året att jag ett år ska åka Vasaloppet med honom. Får väl se hur det blir med den saken. Visst blir man sjukt sugen, men jag undrar om jag skulle orka träna så mycket och om man har råd. Är ju ändå ganska mycket som ska inhandlas. Men det får nog bli så att han får sparka mig i röven och anmäla mig utan att jag vet om det. Då skulle jag nog kunna gå med på att göra det.
Haha, men vi får väl se.  ;)

Kalle

Klockan är inte ens tio och jag tänkte bädda ner mig i sängen. Titta på flyga drake och förhoppningsvis somna snabbt. Men en skål med popcorn är ändå väldigt frestande, men nej det kan man ju inte äta varje dag.
Kalle Moraerus var ju helt klart bäst ikväll på mello. Näst efter Pain of salvation såklart.
Och hur han inte kunde gå vidare fattar jag fortfarande inte.
Nej, sova tidigt nu. Ska upp kl 7 i morgon för att gå till ica och köpa färska frallor, ägg, bacon och juice och sedan bänka mig framför tvn för att kolla på starten av Vasaloppet. Även fast jag för en gångs skull inte sitter med familjen och kollar så ska det ändå vara som det alltid har varit. Stor lyxfrukost första söndagen i mars varje år för att höra Vasaloppsvinjetten och titta på alla tokiga människor som tror att dom med tre mil i benen ska klara av att åka nio mil.
För ett par år sedan när pappa åkte påtade han ner en tant i diket som han tyckte åkte för sakta i nerförsbacken framför honom. Jag förstår honom, hur frustrerande det är när någon blockerar vägen för en. Haha, skrattar högt när jag tänker på hur det sett ut :P
Vi har haft många knäppa traditioner i min familj. Återkommer med fler när det är dags för dom ;)
Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – Underbart

Leka gamla tanter

Jag och Elin satte oss ner för att plugga, Det gjorde vi i ca 45 min och sen kom vi fram till att vi kommit så pass långt på arbetet att vi inte behöver sitta och skriva på en lördag. Så vi gick hem och bakade i stället.
Hallongrottor och choklad och hallonmuffins. Det var så gott så det framkallade nästan fler stön än under ett samlag.
Snart kommer Nea med och fikar.
.
Mamma ringde mitt under storbaket och påstod att vi var värre än två gamla tanter och att hon och Monica skulle vara tonåringar och dricka vin ikväll.
.

Detta är underbart

Min inlägg börjar kanske bli lite tjatiga om hur glad jag är hela tiden.
Just nu hade jag nog blivit glad även om det hade kommit tunga svarta moln och ett skyfall brutit ut.
Kanske att jag inte hade varit exakt lika glad om det kom en snöstorm, men då hade jag tröstat mig med att jag ändå bara skulle sitta inne och plugga idag, och att det då var tur att jag redan har varit ute och sprungit.
Ja, kl nio drog jag på min paltorna och stack ut runt sjön.
Kände mig först tveksam om jag verkligen skulle kunna få tummen ur röven.
Medan jag tänkte tog jag en banan och satte mig framför tvn. Och vad är det på femman varje lördagsmorgon?
Jo, Biggest Looser. Då kände jag att jag inte kan sitta inne och glo på när tjocka människor tränar, samtidigt som jag behöver träna, samtidigt som det är världens finaste väder ute. Så jag stack.
Tog rundan runt sjön, och idag tog jag även en lite omväg, och det kändes på grymt jävla bra! Fick sånt lyckorus, energi och styrka så jag bara sprang på, och  förmodligen snabbare än innan med. Jag klockar aldrig mina rundor, utan kör mest på känslan.
Så nu ska jag sätta igång med dagen. Ska ner och sätta upp tvätt tid, fixa håret och så ska jag gå till ica och köpa lyxfrukost till i morgon då Vasaloppet är.

Elin tar över för en liten liten stund..






En underbar vecka som vänt upp och ner på hela världen är snart slut..
Vad har hänt? Ja, allt man kan tänka sig som är bra i stort sett..
Fåglar har kvittrat, solen har strålat, hjärtat har bankat, vänner har skrattat, vårkänslorna är här för att stanna.

Kan man vara annat än lyckligast i världen?



Tummen upp

Vaknade, känner mig fortfarande snorig.
Smsade Elin och drog iväg henne på en sväng runt sjön. Så fint och friskt och soligt och så lyckligt.
Pratade om pirr i magen och lyckliga stunder, och politik.
Havregrynsgröt med drottningsylt och varm mjölk.
Jag hatar engelska artiklar.

Buister

Nu vet jag hur det känns att ha en riktigt bra BH på sig.
Verkligen alla mina Bh.ar har tidigare varit för små i kuporna men lagom runt om, och då har jag inte kunnat ha en kupa större för då blir kuporna för stora.
Men nu när jag har gått ner en storlek runtom så passar äntligen rätt kupa.
Och gud vad skönt det är!
Brösten sitter perfekt på plats. Onödigt vetande, men ändå mycket viktigt att saker och ting är rätt.
.
Medan Elin jobbar sitter jag och kollar på vårkläder. Det är otroligt frestande att klicka hem både det ena och det andra eftersom jag både ska till Paris och till Göteborg, så jag ska inte handla ett klädesplagg till (förutom kanske en vit kofta) förrens jag varit där.
Måste kanske snart söka hjälp, köpabstinens . Jag och Wicky satt igår och diskuterade varför man aldrig kan göra någonting med måtta? När gjorde jag sedast någonting med måtta?
Nej precis.
.

En mindre bomb

Hur kommer det sig att varje gång jag och Elin pluggar tillsammans så fylls ett 6-mannabord med papper, datorer, smörgåsar, bananskal och vars en stor termos full av kaffe.
Vi har verkligen dåligt inflytande på varandra.
Ni är ju helt tokiga påstod Wicky senast igår. Vilket är svårt att argumentera emot.
Nyss beskrev Elin på ett mycket bra sätt hur det känns nu inför att hon ska få köpa kläder till sommaren. Jag trodde jag skulle dö. Tänker dock, för hennes eget bästa, inte säga vad det var hon sa.
.
Även fast vi är lite tokiga så kan jag faktiskt se helt okej normal ut.
.
.
Se, där ljög jag inte.
Söt som tusan ;)
Och nu när jag sitter här och beundrar min egna skönhet så börjar jag undra hur tusan jag tänkte när jag fick för mig att klippa av håret?
.
Återkommer senare när jag har något vettigare att komma med.

Update: Elin gav nyss sin tillåtelse till att berätta vad hon sa.
- Du vet den känslan man har i kroppen precis innan man vet att man ska ha sex?
- Ja, svarar jag.
- Precis den känslan har jag i kroppen just nu när jag vet att jag snart ska få köpa sommarkläder som jag sedan kan ha på jobbet på röntgen.
.
Det var nog tidernas roligaste jämförelse.

.

Efter att ha suttit här på bibblan sen 10 minus en och en halv timmes lunch så kastar jag nu in handduken och beger mig hemmåt.
Där väntas sesongstarten av Grey's tillsamans med Wicky, hemmagjord pitabrödspizza och popcorn med sweet-chillisås.
Jag har fått riktigt mycket gjort idag :)

Hår

Jag blir tokig på mitt hår!
Jag älskar att det nu är långt och lockigt och att man kan sätta upp det i en rufsig snodd och det ändå ser hyffsat bra ut.
Men ändå funderar jag nu på att klippa mig kort igen. Egentligen bara för att det är så roligt med förändring. Men är jag redo för det än?
Har jag längden där det bara ser tråkigt och alldagligt ut? Det är ju så svårt.
Men jag har bestämt mig i alla fall för vilken hårfärg jag ska ha, röd-blont. Det får ni stå ut med ;)
.
.
På min lunch tog jag en skakis och sedan gick jag bort till Wicky, så satt vi ute i solen och drack te en lång stund. Så mys och så lycklig är man. Varje solig dag ska utnyttjas till max.
Dock så tål inte blommorna jag fick av mamma sol. Särskilt inte då jag har mitt fönster på södersidan, så solen står på och steker där hela dagarna. Så det får vara nerrullat där hela dagarna. Men det kan man faktiskt stå ut med :)

Underbar tv-kväll!

Vilken underbar tv-kväll det var igår!
Dating in the dark, Var sämre än jag trodde det skulle vara. Pinsamma människor som verkligen endast går på utseendet no matter what. Pinsamma idioter.
Desperate housewives, jag säger bara, ÄNTLIGEN har det börjat igen! Fan vad jag älskar det programmet. Men första avsnittet är alltid lika flummigt. Men dock väldigt bra.
Cougar town, Låg nerbäddad i sängen och skrattade högt för mig själv. Det där känns bekant på något vis... Haha, otroligt roligt.
.
Fortsatte rensningen i min garderob och förvaringsboxar igår. Jag har så jävla mycket kläder! Och ändå använder jag alltid samma gamla paltor dag ut och dag in. Det enda jag känner att jag verkligen behöver är en vit kofta så jag kan börja använda mina sommarklänningar redan nu när det äntligen börjar kännas att våren är på väg.
Och så behöver jag en joggingdress. Den ena köpte jag när jag slutade nian, vilken är snart 5 år sedan, och den andra är nästan 100 % genomskinlig i rumpan. Frech.

Glasögonorm

Jag blev nyss aningen arg.
Laddningen till min dator fungerade inte!! Jag provade i flera uttag här på bibblan, men ingenting funkade! Jag svor långa ramsor, stängde av och satte på. Ingenting funkade. Tills jag i min ilska rycker ut Elins kontakt och sätter i min egen. Då funkar det.
Varför ska jag ha sådan otur med kontaktuttag?!
Till saken hör också att kontakten till min dator har fått utstå många slag så jag bara väntar på den dagen då den kommer lägga av på riktigt.
Om kontakten hade varit sönder idag, hade jag ringt till pappa och utagerat min ilska på honom och tvingat honom att komma upp hit och lämna en av sina datorer till mig. Vilken av dom hade inte spelat någon roll, men en dator är NÖDVÄNDIGT!
Det hade han faktiskt fått offra sig med. En timmes bilfärd enkel resa och en dator mindre är väl inte för mycket begärt?
Tycker inte jag i alla fall om han vill att han förstfödda dotter ska kunna lyckas bra i skolan.
.
Jag har blivit med glasögon.
Hittade mina gamla tillfälliga bågar jag hade innan och satte på mig. Det tar ett tag att vänja sig, men nu känns ögonen mycket mer avslappnade. Skönt. Behöver gå till ögonläkaren, svar ja.
Vad tycker ni om dom?
När jag ska beställa nya, ska jag skaffa något i stil med dessa, eller sådana jag hade på 80-talsfesten?
Eller kanske något mitt i mellan?
Jag har egentligen aldrig riktigt trivts i dessa, vill nog ha lite större modell, men det är sjukt svårt att hitta i och med att jag har ett tydligen stort huvud.
.

<3

Vaknade med ett leende på läpparna idag.
Solen letade sig in mellan persiennerna och jag blev glad.
Tills jag stängde munnen och upptäckte att jag inte kunde andas genom näsan. Skit också, inget gym idag. Får bli en promenad runt sjön på lunchen istället. Vädret måste utnyttjas till max! Kollade in på SMHI också, inte en snöflinga så långt ögat kan nå på hela veckan! Visserligen skulle det bli kallt, men det skiter jag i, så länge solen är framme. Blir kanske till och med så att man kommer kunna ut och springa?

1 mars

Igår kväll när jag gick och la mig kom jag på att jag egentligen inte hade en aning om vad som hade hänt under dagen.
Jag vet att jag var på gymmet, att jag var hos Wicky och pluggade och att jag var hos Annie och beställde hem thai.
Men det känns ändå inte som att någonting hängde ihop.
Jaja, skitsamma, dagen är gången och det var en mycket bra dag.
Satt ute i solen och drack te, helt underbart att inte behöva skaka ihjäl när man står stilla utan vantar, mössa och halsduk. Satt där och njöt av solen och ville inte att teet skulle ta slut.
Det känns ganska avlägset när man tittar ut genom fönstret och ser hur blötsnön faller utanför.
.
Dagen bjuder på handledning för B-uppsatsen, workshop i excell, komma igång och läsa alla artiklar, och sen blir det gymmet med Wicky.
Intressant.

RSS 2.0