SNABB SUMMERING

Nu har jag slutat sura och ska börja skriva igen. Hehe.
Tänkte sammanfatta veckan kort. 
.
Midsommar var världens mysigaste! Satt på uteplatsen, folk spelade gitarr och andra sjöng. Spelade Twister och hoppade på studsmattan. Bland annat får väl tilläggas ;)
.
Dagen efter var det jobb som väntade, efter ett antal panikångestattacker på fömiddagen. Efter jobbet sov jag hos syster och Tobbe, jag är osäker och rädd en hel dag efter att jag haft det, så det kändes bra. Dom kollade på the ring och jag lång under täcket och undrade vad det var som hände på tvn hela tiden. Precis som vanligt. Tobbe fick sova på soffan. Stackaren.
.
I måndags stack jag till Hällevik och Linnéa, efter en dag på stranden med tidernas ojämnaste solbränna stack vi hem till mig och tittade på film.
.
Igår körde jag, Linnéa, syster och Tobbe till Kristianstad för lite mys och rea. Kom hem med lite småplock, bland annat en tunika för 50 kr och cykelbyxor.
.
Och jobb idag och i morgon, ledig fredag, sen jobb lördag, söndag, måndag, tisdag, utbildning onsdag i seglingen, ledig torsdag, jobb fredag.
Sliter fan häcken av mig, jag är så trött!
Men det är det värt. Lönen sitter fint och jag har nog världens bästa jobb man kan få inom vården ;)

JAG OCH EN ENSAM KÖTTBIT

Jag är jävligt död om man säger så. Grät en skvätt av utmattning och irritation igår när jag kom hem från jobbet. Tyckte så satans synd om mig själv. Pappa försökte trösta mig genom att berätta för mig att det finns alltid dom som har det värre. Tror han att jag bryr mig om andra när jag anser att det är mig det är synd om? Nehe.
.
Har precis kommit hem från jobbet nu, och har fått min dos av midsommarafton efter att ha plockat blommor, klätt stången, hissat stången, ätit midsommarbuffé, och en och annan sång. Jag är hyffsat nöjd.
Ikväll ska jag iväg till någon jag inte vet vem är, och som jag inte vet var bor. Hon visste tydligen dock vem jag var (ovanligt?)
Men innan dess ska jag nu sova en stund, ut och springa och eventuellt lägga på min ensamma lilla köttbit på grillen. Ingen är hemma.

HUR SKAFFAR MAN SIG NYA VÄNNER I EN ANNAN STAD?

Det finns sina nackdelar med att bo på en annan ort än sina vänner.
Liatorp 1
Olofström >4
Växjö >5
Sölvesborg <0
Frankrike 1
Vad gör man?

MITT ÄLSKADE RÖDA

Det känns lite bättre nu. Efter att ha fått en sommarpeng av pappa och anneli, och ett glas rött är jag nöjd.
Kommer förmodligen bli vardagsalkoholist innan sommaren är slut. Men vem bryr sig? Jag jobbar inte i hemtjänsten och behöver inte köra bil på jobbet, det tar exakt 7 min att cykla till jobbet så då behöver man inte köra bil då heller, och det tar ca 15 min att cykla till stranden, så dit behöver man inte heller köra.
Så då är det fritt fram för mig att ta ett glas rött varje kväll. EU's max gräns för antalet liter vin per vecka man bör dricka är tre liter. Och läkare rekommenderar ju till och med att ta ett glas varje dag eftersom det är bra för hjärtat.
När jag fått allt detta sagt vill jag höra en jävligt bra anledning till att jag inte ska dricka.
Att det bli för dyrt?
Nehe, jag laddade upp när jag var i Paris, där vinet kostar 14 kr flaskan.
Jag tänkte jag skulle bli som W. Kunna alla vinsorter, känna skillnaden på Merlot och Chanonnay osv.
Det ska bli min hobby vid sidan av skolan i höst tänkte jag ;)
See ya!

TACK FÖR ATT DU BRYR DIG

Det är verkligen inte min dag idag.
För att få ur mig min irritation och arghet har jag haft dessa låtarna på repeat i tre kvart
Kent – Gamla Ullevi
Kent – Skisser för sommaren
Jag har utbytt min frustration med W.
Jag har varit ute och sprungit och jag har bankat på tagentbordet. Men ingenting har hjälpt. Dessutom vill inte pulsklockan föra över träningsdatan till min dator. Det är så man vill slänga den i väggen.
.
Om vi ska tänka positivt då... Vad har varit bra idag?
Frukosten i morgonsolen på altanen i Växjö med W.
Att jag hittade ett par snygga, billiga och helskodda ridbyxor som nu är mina.
Att jag åt en riktigt god och riktigt billig lunch på Börjesgrillen.
Att W har jättemycket, gott Irländskt te som jag ska snylta av hela hösten.
Att jag fick låna bilen till Växjö.
Att löpningen gick pinsamt bra.
Att jag fick alla rätt på Geriatriken.
.
Om det känns bättre nu när jag har skrivit allt positivt?
Nej.
Min dag förstördes den sekunden en viss person öppnade munnen.
Tror jag ska öppna en flaska vin och sitta inne på mitt rum resten av kvällen.

DAGENS ATT GÖRA

  • Duscha
  • Packa upp resväskan efter Paris
  • Packa ner i min nya väska från Paris (Som Mathilda för övrigt tydligen tyckte var skitful då hon endast log lite skevt och tydligt försökte dölja ett gapskratt när jag glatt skuttade in på hennes rum för att visa mitt köp) det jag ska ha med mig till Växjö i kväll.
  • Gå till apoteket för att köpa ansiktsrengöring.
  • Gå till banken så jag kan få in min lön direkt på kontot i stället för en inbetalningslapp.
  • Bre macka att ha med till jobbet.
  • Gå till jobbet för att ha utbildning i flotte, båt och buss.
  • Leta upp en duglig kamera och ta kort på mina köp från Paris.
  • Köra till Växjö med käraste Wicky.
Efter att vi förgäves kämpat med att laga mitt cykeldäck förtjänade vi ett par glas vin, vare sig det var söndag eller ej.

KILL ME PLEASE!

Fy fan vilken värdelös dag.
Jag hatar skolan just nu, jag hatar den här jävla kompletteringsuppgiften i gynekologi, bara för att pappa var tvungen att gifta sig! Jag vill lägga mig ner och sova jag vill lägga mig ner och avlida typ.
J A G O R K A R I N T E ! ! !
Jag vill inte börja skolan igen, jag vill inte börja sommarjobba, jag vill inte träna, jag vill inte göra någonting.
Jag tror jag behöver lite Wicktoria Håkansson och en flaska vin. Vi får se om mitt humör och min motivation är större i morgon när dessa behoven är stillade :)
.
Strax blir det ut och springa med pappa, ska bli intressant att mäta datan på våra pulsklockor sen för att se hur fruktansvärt otränad men egentligen är!

SOME PIC's


RESANS HÖJDPUNKTER

Resan började på tåget mot Köpenhamn. Mitt i mot mamma några säten fram sitter det en medelålders man (ni vet en sån snygging som ser ut som en brandman) som sitter och klor på henne från Hässleholm till strax innan Malmö. Till slut går han fram till henne och ler och frågar ifall hon heter Lundman, eller något sånt.
Attans! Jag och Johanna som trodde att han satt och raggade järnet på henne.
.
Dagen efter var vi på Louvren, där tog det ungefär två timmar för Johanna att förstå att stället hette Louvren och att det var här Mona-Lisa hängde.
När vi sedan skulle gå ut kom det massa demonstranter eller något sånt. Med stora plakat, megafoner, och bärnades på kistor. Död åt presidenten skrek dom tydligen.
Så vi kom inte ut, fast i Louvren med tusentals tavlor föreställande döda djur och nakna människor. Till slut blev vi visade en annan väg ut, fick gå under hela stället i en liten gång med massor av människor och ingen luft. PANIK!
.
Shopping, Notre Dame och sedan Eifeltornet.
.
Jag och Johanna passade på att kissa i Eifeltonet, respekt lixom ;)
Utanför Eifeltornet står det lite militärer med automatvapen för att se till så någon inte snor tornet eller något, när vi går förbi den ena tar han ett ordentligt tag i skrevet och börjar kila där som tusan, och jag och syster bryter ihop och skrattar så tårarna sprutar!
Fatta vad kul! :D
.
Vi spenderade en hel dag i Montmatre, med Sacre Cerur och Moulin Rouge. Äntligen fick jag se den där väderkvarnan :)
När vi väl var där passade vi på att gå in i några sexaffärer ;) Inte jätte kul att gå där med sin mamma :P
.
Dagen i Montmatre var jätte varm. Så vi gick alla i klänningar. Detta resulterade i att vi inte fick komma in kyrkan, så vi fick snällt gå ut igen, dra upp våra koftor från väskorna och sedan var vi välkomna. Det kan tilläggas att vi var de som hade ljusast hår i hela kyrkan också.
.
En dag när jag och Johanna hade varit och handlat vin och ost diskuterade vi hur tusan alla kunde se så hälsosamma ut trotts allt vin och baguetter. Då säger hon,
Nej, jag har fan inte sett en enda överviktig Italienare!
Vilken tur, säger jag ironiskt att du inte sett en enda överviktig italienare här.
Johanna ser ut som ett frågetecken.
Jag: Ja, för vi är ju i FRSNKRIKE!
Efter det kom vi fram till att hon inte riktigt har vetat vad vi gjort på hela resan.
.
När vi igår skulle checka ut funkar inte mammas kort, hon svär långa ramsor, börjar nästan gråta och tror att bankrånet i Olofström har gjort att det inte längre finns några pengar kvar på hennes kort :P
.
Och till slut när vi ska landa på Kastrup, börjar Johanna pladdra på och är orolig över att vi ska landa i vattnet, en dansk kvinna som sitter bredvid henne börjar skratta jätte mycket men säger sedan att det inte är så lätt att veta och att man aldrig kan vara säker.
Återkommer senare med bilder :)

TILL PARIS SKA VI FARA, JAG MOR OCH SYSTER

Dåså.
I morgon bär det av. Jag börjar bli så resevan nu att jag kan packa med förbundna ögon känns det som. Inget mig emot, jag gillar att resa. Jag älskar Paris.
I morgon ska vi till Louvren har jag bestämt. Men först ska vi äta sniglar och grodlår, det har jag med bestämt men dom vet inte om det än bara ;) Hihi.
Eftersom jag redan har sett allt det som dom andra vill se så bara följer jag efter. Jag är nöjd så länge jag får en heldag i Montmatre samt en flaska vin och en baguette om dagen. Då lever jag, då är det värt att resa till Paris. Hehe.
Mina naglar är nymålade, ser förjävliga ut nu innan jag pillat bort färgen som jämt och ständigt hamnar utanför.
But see ya på söndag!

JAG LEVER NÄTT OCH JÄMT

Jag är så trött. Jävla väder att komma såhär den dagen då jag behöver som mest energi!
Sitter här och kämpar med gynekologin. Senare blir det att beställa mat med syster.
Men så länge sitter jag här med repeat på denna låten.
Helt underbar!

HAR GB KANSKE RÄTT?


KENT

Det är lycka :)


SUPERDUPER NERVÖS!

Dagen har tillbringats med Matilda i Malmö, med världens konstigaste rektor. Som för övrigt tyckte jag såg ut som en Cockerspaniel. IDIOT.
Vi åt god indisk mat, jag rullade papiljotter när Matilda tröttnade och jag fick en ny och fin frisyr efter mycket om och men.
På vägen hem sprang vi som idioter för att hinna med tåget och då hinner jag så klart inte att köpa biljett och får betala 120 kr extra för det. Jävla konduktör som inte har överseende med någonting!!
.
Nu har jag suttit och försökt få ihop onsdagens Parisresa på ett något sålunda bra sätt.
Jag är så nervös att jag knappt kan längta!
Kollat gator, tåg, tunnelbanor, flyg, shoppingställen och och och... MÅSTE varva ner nu!
Ida, detta kommer gå bra, du kan nog mer än du tror, det är mindre än två månader sedan du var där sist. Du kan detta!
Ida kan, Ida kan, Ida kan.
Jag har precis påbörjat min packningslista, och i morgon måste jag nog tvätta lite med.
Och så måste jag gå till bibblan, skriva kompletteringen, packa, handla godis, ut och springa, städa rummet och förmodligen en hel drös med saker till som jag inte kan komma på just nu.
.
Förmodligen bästa att sova då.
Vi hörs i morgon om jag får en minut eller två över.
.

HOPPLA HOPPLA

Har sovit ganska oroligt i natt. Varit så fruktansvärt varmt! Det är för varmt för att ha fönstret stängt och för kallt för att ha det öppet. Det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt ute, när ens rum är på typ 5 kvm så kan det inte bli annat när dörren är stängd.
Men nej, jag klagar inte, det är bara petitesser.
Min älskade rosa mp3 är laddad med massa go och ny musik. Men börjar dock få lite separationsångest. Minnet är slut på den och jag har massa mer musik som ska in, och jag vill inte ta bort något som är på den, för jag har inte tröttnat ännu. Hur tusan kan man ha 4 GB musik på den och inget som är dåligt?
Ja, mp3n ska med, för nu ska jag ut och springa. Träningsvärken är borta och det är min förkylning med, så nu har jag inte några fler bortförklaringar.
I eftermiddag kör jag upp till hästarna, ska lära mig den nya turridningsrundan, typ två timmar på hästryggen, det gillar vi :)

NÄR VERKLIGHETENS MINNE SVIKER

Jaha, ännu en bra fylla som förgyllde min gårdag.
Hade för en sekund glömt bort att syster tog studenten med. Så fin var hon och glad och massa fina presenter och underbart god mat.
Men vissa människor får man ju skämmas för, men det är ju inget ovanligt.
Nåväl, gick faktiskt med syrrans kompisar och festade en stund innan mina egna anlände. Helsköna är dom :)
Sedan plankade jag in på tältområdet där mina vänner befann sig. Jag såg idag att jag har världens fetaste rivsår längs hela insidan av låret som jag förmodligen fick när jag klättrade genom staketet. Sjukt ont gör det nu i alla fall.
Kvällen slutade för mig kl fem.
Jag tror även att jag måste säga tusen gånger förlåt till Wicky för att jag ringt och telefonterrat henne denna veckan.
Men nu jag har ännu mer skvaller att dela med mig av ;)
.
Idag har mobbingen av mig varit hög, jag är 21 och gör vad jag vill. Vaknade kl ett efter att farmor ringt till pappa och undrat om det är normalt att man sover så länge och att jag kanske är medvetslös. Hon hade nog gärna väckt mig vid åtta för att fråga om jag ville ha frukost.
Men jag är stolt över henne att hon lät bli ;)
.
Nu får det nog bli några nyktra dagar framför mig. Fast jag måste erkänna att jag har haft en sjukt kul och jävligt galen vecka.

DEN DÄR GAGA

Den där Lady Gaga är ganska genialisk faktiskt. Säga vad man vill om denna videon men jag tycker den är hur grym som helst!

SOM DET ÄR I VERKLIGHETEN

Antingen ska man sitta utanför ett tält, husvagn eller van eller så ska man ha biljetter eller ska man vara jävligt packad för att tycka det är kul att gå runt nere på rocken.
Eller kan man göra som jag gjorde för ett par år sedan, sätta sig i vägkanten och skratta åt allt folk som är fulla och har roliga kläder på sig.
Idag såg vi en brud, cirka 16 år, gå rund i en string-sverige-bikini och en öppen skinnjacka. Det var varken speciellt snyggt eller sexigt. Och det såg framför allt inte skönt eller varmt ut. Stackaren lär ju ha en förfrusen muff efter kvällen. Bredvid henne gick hennes kompis, modell mycket stor. Vilket par.
Det var fan dagens höjdpunkt.
Det blev extra tråkigt också eftersom jag är så äckligt trött och har ont i benen.
Det som är jobbigt att se är alla sextonåringar som är så fulla, alternativt leker fulla, och är fastklamrade i någon random killes arm samtidigt som han dricker HB eller smuggelöl och röker smuggelcigg.

VAR DET HUGINN?

Snart kommer Annelie och ska hämta hem mig. En halv dag i detta huset är mer än tillräckligt.
Sen vill jag hem till mitt lilla rum som inte är större än en fyllecell. Men jag trivs där och jag får vara i fred :)
Varit och ridit har jag med. Så fort jag kom upp där så släppte jag allt, då gäller det bara att koncentrera sig på hästen och på vägen.
Inget mer, bara njuta av skog och natur och trevligt sällskap i form av Huginn.
Blev först sjukt osäker på om det var Myrkvi eller Huginn jag tog, dom ser ju nästan exakt likadana ut. Men när jag väl suttit upp känner man direkt vilken det är man sitter på :P
Fan vad pinsamt om jag satt på fel sadel och träns på hästen.

GAPANDE OCH SKRIKANDE

Det är ju alltså jävligt konstigt att folk inte kan vara sams en enda jävla dag.
Fy fan vad jag hatar att vara här i Olofström, finns ingen stans man kan stänga in sig, finns ingen stans man kan vara i fred och det är alltid någon som går runt och tjatar och är bitter.
Missförstånd hit och missförstånd dit är det enda som har funnits på folks läppar de senaste dagarna.
Är så jävla trött på att dom inte en jävla människa någon gång kan ha lite överseende med varandra, att ett missförstånd är ett missförstånd och att saker och ting inte är personliga.
Trött på att få leva i mitten av detta när ens föräldrar inte kan kommunicera på en normal nivå.
Två minuter lyckades jag vara här denna gången utan att någonting gick fel.
Fy fan alltså.
Illa mår jag, skakar.

LOVE ME

Vad sägs om att börja känna sig lite mer trygg utan smink?
Detta är jag just nu, fett sleten, ringar under ögonen och rödflammig näsa.
Älskar mitt hår i alla fall.

LYFTE FÖR EN SEKUND FRÅN MARKEN

Nu efter en timmes promenad i mild sommarvärme ska jag strax krypa i säng.
Jag älskar dessa kvällarna, det känns som att man kan klara av allt. Man får ett lugn, man känner vinden blåsa tag i håret och dra det bakåt från ansiktet. Bredvid sig går en tax som tycker likadant. Men viftande svans skuttar han fram och är glad över att favoriten är ute och går en runda med honom. Vem kan ana att han snart är 10 år?
Gick nere vid hamnen där båtarna guppade och vågorna plaskade. Lugn.
en bänkrad i en rastlös sen april, jag tittar över axeln och ser dig blinka till... spelandes i öronen.
Trängsvärken från ridningen sitter pinsamt nog fortfarande i. Samt en halvt ömmande kropp efter gårdagens impulsfylla. Biverkningar.
Lite uppdateringar med Wicky. Vissa saker borde man ångra att man gör, kom vi fram till, men det är inte mycket jag ångrar. Livet går vidare.
.
Nu ska jag borsta bissingarna och packa min väska, i morgon halv sju styrs bilen mot Olofström där jag ska tigga frukost av mamma, våldgästa någon vän, den fösta bästa som är hemma förmodligen och sedan på kvällen blir det ett par timmars ridning i skogen. MyggA.
.

IMPULSFYLLA PÅ EN TISDAG

Fy fan vad jag mår.
Hej farmor, tröttheten och den minskade aptiten kom från att mina kära så kallade vänner bjöd på öl, vin och wiskey igår. Så du behöver inte vara orolig över att jag inte tyckte om er mat. ¨
Ni kanske redan misstänkte det när jag sa att jag var hemma vid 11 och klockan förmodligen var närmare tre?
Sen när dricker jag wiskey? Blir ju full av att bara lukta på flaskan för helvete.
Och mina solglasögon försvann. Bra Ida!
.
Nu blir det en efterlängtad dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. En fin dag måste jag säga.

ROCK 2010

Full rulle är det minsta man kan kalla vad som händer i Sölvesborg just nu. Rocken har invaderat stan och med den alla svartklädda, ruffsiga, ölstinkande och glada människor. En och annan polis ser man också skymta förbi fönstret ibland.
Jag har ju lätt den bästa översikten. När jag sitter i storarumsfönstret har jag utsikt över halva stationen, ica, apoteket och systemet. Alla tre en rockares förnödenheter. De har även slagit upp en liten kiosk där de säljer tält, sovsäckar och liggunderlag för de som glömde detta hemma i hallen.
Vid 5 ska jag ner till till Norje, dom är ju så smarta så dom har lagt alla bilpassen i en och samma bil?! Varför?
Ska bli trevligt att träffa Gabbe i alla fall, och sova i stugan. Och umgås med farmor och farfar.
Jodå en helt okej dag.

TRÄNINGSVÄRKEN KOMMER SMYGANDES

En bra start på sommarlovet är det minsta man kan säga.
Körde från Växjö kl 12 prick. Vi tyckte att Räcer betedde sig lite konstigt, något fel på hjulen trodde vi, efter en stund stannade vi bilen och gick ut och kollade så allting såg okej ut, och vi tyckte det gjorde det och åkte vidare.
.
I Ronneby mötte mamma upp mig vid Brunnsparken med en fikakorg.
Ostpaj, gräddfilsås, stenbitsrom, marinerade tomater, jordgubbar och läsk. Mumma! Såå gott!
I Brunnsparken var det Natonaldagsfirande, massa musik och människor överallt. Supermysigt och underbart väder.
På vägen hem ringde Wicky och sa att hennes pappa hade kollat på däcket.
Då har hela jävla däcket lossnat från sitt ställe och bara satt kvar med hjälp av tur.
TÄNK OM VI HADE DÖTT?!
Men det är synd om Räcer nu. Stackaren var tvungen att köra typ 10 mil med ett trasigt däck.
Och två högljudda brudar sjungandes på gamla Björn Rosenström-låtar. Kan inte varit lätt för honom.
.
När jag kom till Olofström stack jag och Linéa raka vägen upp till Kyrkhult och red. Så otroligt underbart! Underbara galoppsträckor, solsken, två pigga hästar som vill tävla och en sjö att dricka ur. Kan det bli mysigare? Tror inte det va? Förutom att vi red in i en jordgetingsvärm på vägen hem. Vad gör man då? Jo, sätter full galopp och hoppas på det bästa.
Det gick bra, vi och hästarna kom hem helskinnade, alla lika svettiga och myggabetna.
.
Sedan körde vi ut till Anna i skogen och hälsade på. Gick ner till sjön med hunden och snackade. Vilket resulterade i ännu fler myggbett! Tillbaka på altanen bjöds det på kaffe och massa prat.
Så mysigt bor dom.

FIKA I BRUNNSPARKEN

Brämhults hallondryck är fan bland det godaste jag har druckit i hela mitt liv!
Så söt och hallonaktig och naturlig och frisk och lyxig!
En liter går snabbt att få i sig. Synd bara att de är så in i helvetes dyra!
.
Jag ska snart ringa och väcka Wicky, hon ska hjälpa mig ner med grill, hundsäng och soffbord i källaren. Mitt förråd är redan överfullt. Men vi får se, det ska gå, om det så ska vara lastat från golv till tak. Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket saker? Wicky har inte ens öppnat sitt förråd än, elin har en tältsäng i sin och Anni vet nog inte var sitt är någonstans.
.
Vid 12 kör vi, jag och Wicky. Gud vet när vi ses igen? Vi som har tyckt att tre dagar är för lång tid, vad ska vi nu göra när det är 7 mil mellan varandra?! Oh, lord... Glocalnet is the shit om man säger så.
Vi ska inom Börjes och köpa ridbyxor. Jag har ett par som är lite små, slutar strax under knäna. Och så har jag mina helskodda som man kan se igenom. Använda mycket? Ändå jävligt bra kvalitet med tanke på att de användes 4 gånger i veckan i ett år.
.
Mamma ska hämta mig sen i Ronneby, så ska vi fika i Brunnsparken. :)
.

FARVÄL MITT HEM

Jaha, sista natten på campus.
Jag vill stanna kvar här, men samtidigt, vad fan skulle jag göra ensam i smålande djupaste skogar på sommaren när jag kan vara hos farmor vid havet, tjäna pengar och träffa alla dom som jag inte träffar på resten av året?
Men detta är mitt hem, ingen annan stans. Det är här jag har min familj nu. Det är så det blir när man bor så tätt inpå varandra, träffas varje dag och delar allt.
Jag är så trött nu med, det kanske märktes på att jag sov till över ett! Lika trött nu, är på väg till att börja gråta.
Jag är ett och ett halvt år ifrån mitt 100 %iga vuxenliv. Jag vet inte om jag vill det.
Man kan ju då kanske hoppas på att jag ändrar mig, att jag tycker det är roligt att städa, diska, gå på trevliga promenader och sånt.
Trevlighet är inte riktigt min grej, antingen ska det vara lugnt och mys eller fullt ös till 1000.

WONDERFUL LIFE OF CAMPUS

Vaknade kvart över ett idag!
Kan ni fatta vad jag sa? KVART ÖVER ETT!!!
Och det konstig är att det inte gör något. Jag känner för en gångs skull inte att hela dagen är förstörd.
Gårdagen var totaly wonderful. Packade ihop picknickväskan, grill och filtar vid sex och gick över till ängen. Där joinade senare halva klassen med ännu mer grillar och filtar.
Hela Campus var ute. Festade, grillade, spelade kubb, strandtennis och (cricket)
Alla var vänner och pratade med alla.
Var hemma vid halv tre när solen var på väg upp. Underbart!

GLASS GLASS GLASS GLASS GLASS

Då vart det sommarlov nu ja. Vad ska jag göra nu då lixom?
Jo, jag ska gå ner och slänga mig på Wickys gräsmatta med en stor skål med glass!
Det är precis vad jag ska göra minsann!
.
Hur tentan gick?
Jo jag tror den gick vägen faktiskt! :D
Men man ska aldrig hoppas på för mycket, har inte haft de lärarna innan, så jag vet inte hur dom rättar och vad de är ute efter i sina svar. Eva-Britt tog det ju ett år att lära sig hur hennes tentor skulle vara skrivna.
.
Jag undrar dock lite var jag har lagt mina solbrillor?
Någon som är förvånad?
...
Nej, trodde väl det.
.

TENTA OCH RÖDVIN VS. SOL OCH BAD

Nu sticker jag och skriver tenta.
Kan inte fatta att skolan sen är slut. Alla på varsett håll.
Men här och med bjuder jag ner er alla till sol och bad i härliga Sölvesborg innan alla börjar jobba.
Det är fan ett måste.
Avvänijng av alla vännerna.
See ya!
Don't wanna be ya!
<3

SOMMAR UTAN STUGA VID HAVET ÄR INGEN SOMMAR

Kanske kanske kanske att tentan i morgon går vägen =). Suttit hos Wickan nu i ett par timmar och blivit förhörd. Jag tror jag ska göra som jag alltid gör, gå och lägga mig nu, gå upp strax efter 5 och läsa igenom allt en gång till, det brukar funka ganska bra för mig.
Visst, man känner sig sjukt bakis när man gör så, rummet snurrar, torr, äcklig smak i munnen och suddig i ögonen. Samt konstig huvudvärk som egentligen inte är huvudvärk, utan något som ligger och irriterar bara.
Så känner jag mig när jag sovit för lite.
.
Nästa vecka tänkte jag flytta in till farmor och farfar och bli lite omhändertagen, och ta hand om dom. Kanske ska ringa och fråga först så att det passar.
Stugan, hängmattan, friggeboden, utedasset, 300 m till bryggan och en stor gräsmatta. LYX!

LILLA MAMI

Som vanligt gör man massa annat i stället för att plugga.
Denna gången skickade jag in till P3 och berättade om när mamma klättrade över stängslet och in på festivalområdet på Sweden Rock :P Haha.
Tror dock inte hon lyssnade :P

:(

Jag är så in i helvetes trött!
Jag har ångest över att jag inte pluggat mer.
Jag mår dåligt över att jag känner mig ensam.
Det är inte någon bra dag idag helt enkelt.
.
Har fått hit mitt köksbord idag i alla fall. Och slängt ut fåtöljen och sackosäcken.
Nytt soffbord och tvbord.
Det är verkligen så jävla fint här nu! :)
.
Jag antar att jag måste plugga en stund till för att släppa på ångesten lite.
Jag kan i alla fall de cerebrovaskulära sjukdomarna. Nu är det bara 50 till man ska lära sig tills på fredag...
Jag hatar mig själv ibland alltså.

MUMS

Seminarie, check!
Lunch, check! Hade hur många burkar av min underbara thaigryta i frysen. Måste laga mer av den innan dom tar slut så jag kommer ihåg vad jag hällde i.
Nu blir det glass!
.
För övrigt så börjar jag må lite bättre faktiskt. Nu blir det att sätta igång. Har typ 100 sidor anteckningar som måste in i skallen.

VILL GRÅTA I FLODER

Nu nedrans är det synd om mig!
Mina ögon faller snart ihop, jag har tenta på fredag och kan i princip INGENTING!! Jag orkar inte tänka, jag bara skriver i hopp om att någon ska fastna i det undermedvetna.
Jag har också sjukt ont i halsen och är helt snorig.
Tvättid har jag halv 8 ikväll, och innan dess ska jag till bibblan och skriva ut massa skit, jag ska packa ihop mitt liv i världens största resväska, skruva isär ett soffbord och diska. Och PLUGGA!
Mitt liv suger just nu.

HUR MAN IMPULSIVANMÄLER SIG TILL GÖTEBORGSVARVET

Nejmen gud vad många det var som kikade in här igår.
Någon speciell anledning som jag inte vet om?
Jag och Wicky tog en liten utflykt ut till ridskolan igår, efter att ha virrat bort sig någonstans. Fick ringa runt till massa människor. Hade verkligen inte en susning om var vi var någonstans!
Efter mycket om och men hittade vi. Tja... Det verkar väl mysigt, Var väldigt likt det gamla stallet hemma, det stallet som inte var godkänt enligt EU. Men det kan nog bli bra i alla fall, man ska ju inte döma saker efter utseendet.
.
Sedan var det dags för plugg, off to bibblan blev det. Och där satt jag till kl sju, då kom jag på att jag endast hade ätit frukost den dagen, smart Ida! Mådde verkligen helt sjukt dåligt!
Hem och slängde i sig lite lasagne och sen ut och gå.
.
Tillbringde hela kvällen i Wickys lägenhet med youtubeklipp, glass och te. Bonde söker fru och Bamse är  det bästa :D
.
Invigde min pulsklocka igår. Gud vad det är roligt att springa när man ser hur pulsen går upp och ner. Kände dock hur det trängde i halsen, men försökte ignorera det då det troligtvis bara var pollen.
Men idag, helt snorig, ont i halsen, tung i huvudet, grus i ögonen och allmänt jättedassig.
Tack Gud för att jag blir sjuk mitt i tentaveckan!
.
En annan sak jag gjort idag är att jag har anmält mig till Göteborgsvarvet. Nu fem minuter senare ställer jag mig frågorna
- Varför vill jag pina mig igenom 21 km?
- Kommer jag klara det?
- Kommer jag kunna behålla motivationen i ett helt år?
- Hur ska jag komma dit?
Impulsivitet är mitt mellannamn.

RSS 2.0