JAG KAN VARA STARK, JAG KAN FÅ ALLT. JAG KAN SPRIDA FÄRG, JAG KAN REGERA

Här har det varit dött i ett par dagar minsann! Mycket har dock hänt. Tror jag har haft världens trevligaste helg, känns som den har varat i en hel vecka.
Fredag, mys med Linn, Pepparkaksbak och middag med mamma, Tobbe, syster och Linnéa. Fest i Sölvesborg. 20 minusgrader ute, skadad rygg, en strumpa, en duschkabin och hemma halv 6. Har nog fan aldrig frusit så mycket i hela mitt liv! Kom på den briljanta idén att stoppa om mig med soffkuddarna. Det funkade sådär.
Lördag, Vaknade upp, förmodligen fortfarande full. Gick ner på stan och köpte ett par vrålsnygga byxor! Visar en annan dag. Sen blev det en chailatte på Coffee House. Kalas hos pappa. Bakfylla och sedan tillbaka till Olofström och Linnéa.
Söndag, bus med alla hundarna och Linnéa. Kristianstad med henne och Lennart. Burgerking och en blöt hamburgare. Hässleholm för att hämta en kompis. Tillbaka till Kristianstad för att köpa en tv. Snöstorm hem till Olofström. Pizza, 500 och tvmys :)
Måndag, tentaplugg och fika med Linn.
Tisdag, Tillbaka till Växjö med Emmy. Tentapanikplugg, tenta, veckohandling. Och nu snart ska jag till Carro för pepparkaksbak och Victorias secret fashion show.

Alltså jag börjar tycka att känslan nån få...

imag0433 (MMS)

Alltså jag börjar tycka att känslan nån får efter att man har festat inte är värd att få bara för att nån vill dricka. Börjar jag bli mogen? Visst alltså, vi hade det verkligen sjukt jävla kul! Men att inte vilja resa sig upp, denna eviga ångest, den är inte okej. Strax ska jag väcka Linnea så vi kan gå ner en runda på stan. Johanna vet jag inte var är, förmodligen ute och går. Ska man bli nykterist kanske? Vilka är på den idén?


CHECK!

Här ska man vara duktig och sånt och så blir det så klart inte bra i alla fall. Träningen igårkväll gick bra, det var ett trevligt litet pass med träningsdvdn, platt mage stark rygg. Eftersom många övningarna görs liggandes på mage eller ståendes på knäna så tog jag den tjockaste kudden jag hade för att stå på. Men ändå har jag fett ont idag. Började nästan gråta när jag bara stötte i knäet i soffbordet. Så nu är jag nog fan så illa tvungen att skaffa ett gymkort. Fan med. Jaja, Ramsingen får peppa mig. I morgon ska jag i allafall köpa gummisulor med broddar på. Det är bestämt.

UNIVERSITY OF THE WEST OF SCOTLAND

Nu är det äntligen gjort! Anmälningarna är skickade, passet är scannat och motivationsbrevet är skrivet. Om mindre än ett år sticker jag till University of West of Scotland! :D Jag kommer äntligen göra något som jag velat så länge. Så man inte bara går här på skolan hela tiden, utan att man verkligen tar denna chansen när man får den. Visst, jag kan inte skryta om att min engelska är den bästa, men jag kommer lära mig och jag kommer ångra att jag var sådan fegis om jag inte åker bara för en sådan sak. Jag är så glad nu! Jag är glad över att jag vågar och jag är glad att jag inte bara snackar om att åka, utan nu faktiskt också kommer göra det.

Nästan klar med plugget för idag, ska bara...

imag0425 (MMS)

Nästan klar med plugget för idag, ska bara skriva två rader till och sen skicka allt till tjejerna. Åt en mycket god middag idag. Så gott har jag inte ätit på mycket länge. Sötpotatis med knaperstekt bacon och grönsaker :) Var första gången jag åt sötpotatis, och jag kommer definitivt göra det igen! Next är det promenad, träning och julpynt som gäller :)


BESLUTSÅNGEST PÅ HÖG NIVÅ

Då vart räkningarna betalda. Jag får fan ångest varje gång. Helt deprimerad lixom. Men nu är det gjort och över, SKÖNT!
Jag undrar lite om det är någon som bor här i Växjö som har ett bra tips på var man kan springa när det är snöstorm utanför? Eftersom jag inte har några Icebug. Gummisula med broddar är ett MÅSTE! Hur ska jag annars kunna träna i vinter?
Jag funderar dock på att skaffa ett gymkort... Jag har tyvärr inte råd med ridningen har jag nu kommit fram till. Vilka i helvete har tre terminer på ett år?! Och 2000 kr per termin blir då 6000 kr per år, och det är det inte värt när man är 10 stycken per grupp och där hälften inte kan göra en skänkelvikning. Nehe, det är det inte värt. Men gym känns inte lockande det heller... ÅÅÅH!!
.

DUBBAR IT IS

På fredag ska jag hem och rota i mammas garderober efter några julgradiner. Något måste hon ju ha liggandes eftersom vi innan bodde i ett hus som var typ dubbelt så stort. Sen på lördag ska jag också ner på stan i Sölvesborg för att handla nytt julpynt. Röda blockljus och uppdatering av mina Cultsaker står på listan :)
.
Tanken är att jag ska bli klar med tentaanteckningarna om en timme, så att jag sedan kan titta på Greys i en timma, samtidigt som jag i pauserna städar. Sedan är tanken att jag ska sätta på en träningsdvd. Det är då fan inte kul att träna i snöstorm! Det tycker inte ens jag. Eller ja, det kanske hade varit roligare om jag hade haft ett bar dubbar på skorna, eller om jag köper vinterlöparskor, fast det har jag egentligen inte råd med.
Jag må betraktas som en pensionär. Men hur ska jag annars klara av träningen om denna vintern bestämmer sig för att vara lika dan som förra?

VÄRLDENS BÄSTA HUND!

Urinprovet på tax togs igår kväll. Såg till att inga av grannarnas lampor var tända och att ingen förmodligen skulle se mig när jag sprang runt utanför lägenheten och jagade en styck tax med en styck burk som det var tänkt att han skulle kissa i. Tur att han är hane i alla fall så får man många chanser på sig om man skulle misslyckas första gångerna. Jag misslyckades, det resulterade i en hand full av hundkiss. Not nice. Men efter en lite kvällspromenad hade jag ändå samlat ihop lite troppar här och där som jag tyckte skulle räcka till ett prov.
.
Hos doktorn var Hebbe jätteduktig. Han var lugn och fin när blodproverna togs och tyckte mest veterinären var snäll. Dock var det riktigt obehaglig när hon skulle kolla prostatan tyckte han. Men vem skulle inte tyckt det?
Massor med mat och godis fick han med sig hem. Alla proverna låg bättre än vad som var normalt för hans ålder, och veterinären sa att jag kunde vara stolt över att ha en så fin och välvårdad hund och att det var ett rent nöje att träffa honom :) Då blir man ju så glad att man nästan åker upp i taket!
.
Vad jag inte hade kollat var bussen hem, jag hade tydligen bara varit så fokuserad på att ta mig dit att jag helt hade missat att det kanske kunde vara en bra idé att kunna ta sig hem också. Så vi fick gå. tog fan nästan en timme att bara komma från veterinären och ner till stan. Därifrån tog vi sen bussen.
.
Nu är Hebbe helt slut, det är jobbigt att vara hos doktorn och sedan gå en timme i snöoväder. Ligger och snarkar i sin säck.
Själv har man precis ätit lite lunch, nu ska man hopp in i duschen för att sedan gå till apoteket och lite andra ärenden. Man borde väl kunna få klippkort där även att man bara handlar receptfritt?
.
Ikväll ska jag träffa Lillan, hon ska bjuda på hemmagjord vit chokladglass :)

DET ÄR UNDERBART IGEN!

Är jag förvirrad eller? Hur får jag ihop det att den 10/12 dagen före Lucia? Då kan ju Carro följa med ;) Måste dock noga överväga om jag vill festa ihop med 1000 18-åringar...
.
Stallet blev det idag då. Ska först berätta vad jag hade på mig på vägen dit.
Funktionströja, adidasjacka, fodrad träningsjacka, vindjacka och reflexväst.
Yllestrumpbyxor, ridbyxor och vindbyxor.
Superfodrade stallkängor.
Hjälm.
Ändå var jag helt plaskvåt om både ben och armar. Ända in på skinnet. Detta skulle jag då rida i. Det värsta var ändå när jag skulle cykla hem igen. Att sätta på sig allt detta blöta igen och sedan cykla hem i med blötsnö piskandes i ansiktet är ingen hit. Samma sak var det på vägen dit, då var det även motvind och svag uppförsbacke hela vägen. 6,5 km är det upp till stallet.
Men det var det värt.
.
Vi hoppade 5½or. Det gick så jädrans bra! Jag har ångrat mig, jag kommer fortsätta med ridningen nästa termin också, jag känner att jag börjar utvecklas igen och det känns underbart!

DANIEL ADAMS-RAY

Daniel kommer till Grace 10/12 :) Lätt att jag hade stuckit dit om jag inte hade vetat att Växjös alla 18-åringar hade varit där. Nu är jag lite mer tveksam. Sveksamheten kommer också av att Carro har fått för sig att hon ska sitta på bio hela jäkla natten. Hur vill man göra det med sin lillebror i stället för att umgås med världens bästa människor? Det vill säga Ida och Annie. Nu får vi helt enkelt se hur det blir. Alltid är det något som ska förstöra det som hade kunnat bli helt perfekt. Det allra bästa hade ju varit om han kom och sjöng endast för mig, och att han sedan följde med mig hem och åt mjuk pepparkaka och mjölk, eller vad man nu gör när man följer med någon hem, vad vet jag?
.

LITE SOVA TACK!

Jädrans vilken bra respons vi fick på vår Fältstudie. Läraren var jättenöjd och verkade tyccka att vi hade gjort ett bra jobb och en mycket bra intervju. Barncancer. Det har verkligen varit riktigt intressant att jobba med! Och vi har haft det så kul. Nästan lite sorgligt att det är över, eller vad säger ni flickor? :)
.
Jag är trött idag, ni vet sådär helt hängig och gnällig. Hade verkligen endast velat ligga hemma i sängen hela dagen. Men det funkar som vanligt inte. Jag har en tax som vill ut och skutta i skogen, jag har en tenta på måndag som det ska pluggas till och sen ska jag upp till stallet och hoppa hästen ikväll.
.

LITE SOVA TACK!

Jädrans vilken bra respons vi fick på vår Fältstudie. Läraren var jättenöjd och verkade tyccka att vi hade gjort ett bra jobb och en mycket bra intervju. Barncancer. Det har verkligen varit riktigt intressant att jobba med! Och vi har haft det så kul. Nästan lite sorgligt att det är över, eller vad säger ni flickor? :)
.
Jag är trött idag, ni vet sådär helt hängig och gnällig. Hade verkligen endast velat ligga hemma i sängen hela dagen. Men det funkar som vanligt inte. Jag har en tax som vill ut och skutta i skogen, jag har en tenta på måndag som det ska pluggas till och sen ska jag upp till stallet och hoppa hästen ikväll.
.

Skulle bara säga att det blev 5 km idag. 3...

imag0410 (MMS)

Skulle bara säga att det blev 5 km idag. 32 min. Medelpuls 82 %. Maxpuls 89 %. Förbrukade kcal 374.


LIKE A PRAYER

Sitter här hos Carro, som det har varit varje dag denna veckan. Carro står och diskar all disk som jag och Annie bidragid med. Sen ska hon göra smoothie till oss också. Jag tycker om att vara här :) Det gör Hebbe också. Annie verkar också trivas faktiskt.
Innan idag stod vi alla tre med brallorna uppdragna till armhålorna och dansade till Jay <3
Tror det är 20e gången jag lyssnar idag. För varje gång får jag mer och mer gåshud och blir sådär helt lycklig i hela kroppen.
Planen för kvällen är film, mys, pepparkakor, ballerina kladdkaka och mjölk.
Låter det inte som en sjukt nice kväll?

SÅ KLART

Det är sånahär dagar man gillar. Som är ganska lugna, men som ändå flyter på helt smärtfritt. Låg i sängen till 12 och gosade med Taxen och läste Elle. Lite städ, disk och mat och sedan ut i spåret.
10 km
Maxpuls 87 %
Medelpuls 80 %
748 kcal förbrukade
1 h 1 min.
Jag är nöjd över dagen prestation :)
I morgon blir det 5 km. Skriver det för att jag ska få pressen på mig att verkligen ta mig ut. Så att ingen annan ska se om jag låter bli.
Nu sticker jag till Carro.

GIRLS NIGHT IN

Sitter här mitt i städningen och funderar. Är det för tidigt att sätta upp julpyntet idag? Ska jag vänta till åt minstånde onsdag eller torsdag? Jag måste ha det uppsatt innan fredag i alla fall, då kommer mamma och hämtar mig. Åh! Sen måste jag köpa nya dukar i vilket fall som helst. Kanske ska ta och vänta till nästa vecka så jag kan in till stan och köpa lite nytt. Det är ju faktiskt roligare att sätta upp nya saker än det gamla som man köpte bara för att man skulle. Får ta mig en funderare över detta sen när jag ska ut och springa milen. Ska bara äta ett ägg och damsuga lägenheten innan.
.
Ikväll är det mys med Carro och Annie. Tv-spel, bakning, mat och film stod det visst på schemat. Förhoppningsivs hinner vi också köra upp och kolla var veterinären ligger.
.
Kyss.

MAN KAN SE SAKER FRÅN FLERA HÅLL

Ibland blir man fett irriterad alltså.
Vi har haft seminarie idag om hur man bemöter olika kulturer. Tyckte att läraren var väldigt dubbeltydlig redan från start.
Enligt mig finns det inget rätt och fel, man kan inte säga, Såhär ska det vara. Vilket läraren verkade vilja att vi skulle få fram. Vi har lärt oss att man ska bemöta människan, inte ha några fördomar och vara anpassningsbar. Och då funkar det inte att man innan man träffar en människa, som till exempel är muslim, läser på om islam och tänker, Såhär ska jag bemöta denna människan och såhär kommer hon vara. Det funkar lixom inte.
Jag kan hålla med om att man kanske ska ha lite koll på vad ramadan är och så men inte hur muslimer lever, alla är människor och alla lever olika. Och visst är det bra att man tar upp frågan.
.
Sedan blir jag fett irriterad att läraren säger att man kan få två betyg, och det är godkänt och underkänt, så det gäller att man är aktiv.
Sedan är det lik förbannat några stycken i gruppen som inte säger mer än en mening (jag skojjar inte), och ändå blir godkända!!!
Kul för oss andra då som verkligen har ansträngt oss. Sånt gör mig verkligen förbannad!
Har varit ute och gått med Hebbeliten en timme i skogen, i snöstorm. Men så länge Taxi är lycklig är jag lycklig :)
Det är så underbart skönt att vara ute i skogen med radio i öronen snö under fötterna, en tax som konstant viftar på svansen och kyla.
Det är nästan ännu skönare att sen komma hem och veta att man inte har något plugg som väntar, utan man kan bara krypa ner i soffan under en filt med en kopp te i handen, nya numret av Elle framför sig och Project Runnway på tv :) Då får det gärna komma hur mycket snö det vill utanför.

SCROTUM

Vi är så himlans bra, jag, Annie och Carro.
Jag förklarade för flickorna idag att om vi bara hade varit lite effektiva så hade vi varit klara med det vi skulle på ett par timmar i stället för en hel dag. Då förklarar Carro tydligt för mig att om vi hade gjort så, så hade vi ju inte umgåtts med varandra alls lika mycket. Vilket är väldigt sant.
Så mycket som jag har skrattat denna veckan har jag inte skrattat i hela mitt liv tror jag. Jag har skrattat så tårarna sprutat. När jag börjar skratta börjar Carro skratta åt mig, Annie börjar skratta åt Carro och sedan blir det som en fin spiral. Underbart.
.

Jag förstår inte riktigt hur jag

100media_imag039 (MMS)

Jag förstår inte riktigt hur jag egentligen ska hinna med denna dagen. Seminarium, lämna in fältstudien, träna, ut och gå med Hebbe och sedan är det Harry Potter! Där emellan någon gång ska jag laga middag och helst sitta ner och vila en stund oxå. Ja ställde mig på vågen i morse och grät en skvätt. Jag äter fan inte onyttiga saker och jag tränar definitivt inte mindre än vad de flesta andra gör. Ska nog ta och slänga ut det där fanskapet.


EN VANLIG DAG

Jahaja. Här sitter man då som vanligt och pluggar in i det sista. Men teet och snacket med Wicky var faktiskt fett nödvändigt denna gången. Men jag tror inte jag är så orolig, allting löser sig alltid :) Vissa saker lättare än andra bara, men det är ingenting att oroa sig över.
.
Jag, Carro och Ramsingen har som vanligt haft det en mycket givande dag på bibblan. Alltså, ingen av dom är ju fan normala. Var tusan har skolan hittat alla jävla orginal som går i klassen? Om vi tar Carro tillexempel. Går runt på bibblan med byxorna uppdragna till armhålorna. Vad liknar det? Annie, ja bara hennes efternamn säger ju det mesta om henne. Ramsing. Den blonda tjejen som utåt sätt verkar väldigt söt och from, men när man kommer henne närmare in på livet vill ni inte veta vad som döljer sig där ;)

TYP INTE

Ibland klantar man till sig sådär lite extra mycket, och då är det bra med en kopp te. Eller helst tio koppar egentligen.

Ut och springa med syster. Dock blir det b...

100media_imag037 (MMS)

Ut och springa med syster. Dock blir det bara typ 7 km eftersom vi ska vara hos morfar kl 2. Jävla att man har så späckat schema att man inte hinner träna ordentligt. Inte har man heller hunnit läsa det man ska så det kommer förmodligen bli en lång natt. Äh, nu lever vi i nuet och jag tänker njuta av varenda minut med syster. Mammas nyrenoverade toa förresten. Snygg va? ;)


Har varit på farsdagsmiddag hos farmor och...

100media_imag034 (MMS)

Har varit på farsdagsmiddag hos farmor och farfar, fläskfillé med potatisgratäng och sallad. Och cheesekake. Hon har dessutom tennisbollar på sina stolar.


EN KÄRRING PÅ VÄGARNA

Jag skäms nästan över min och Emmas systrar. Från Olofström till Växjö svänger man två gånger. Båda dom svängarna är i Urshult. Hur svårt kan det vara? Johanna ringde nyss och sa att dom glömt att svänga och att dom nu förmodligen hade kört fel. Det hade dessutom tagit dom nästan en timme att köra 38 km! Johanna måste ju fan legat och fiskört i 50km/h heeela vägen. Om jag är stolt över att min syster tagit körkort? Ja. Om jag är imponerad över min systers körförmåga? Inte det minsta.

IT'S AN ADVENTURE BABY!

Det är väldigt frustrerande att inte känna sig stressad när man har tenta på lördag. Det är väldigt frustrerande också att jag verkar ha blivit immun för koffein. Eller det tar någon timme innan det verkar tydligen. Jag vill just nu göra allt utom att plugga. Framför allt vill jag ut och springa! För det kommer det inte bli något av förrens på söndag! Idag hade det varit perfekt, det regnar inte ens. Men icke! Det är tydligen viktigare att plugga just nu, och sedan kommer städning som prioritet #2 på listan. I morgon kommer syster, och man vill ju att hon ska i alla fall få ett intryck av att jag är skötsam och ordentlig av mig.
Och därför måste jag sätta igång och plugga typ för två timmar sedan och sen måste jag börja städa typ för en vecka sen.
.
Var på hemligt uppdrag med Carro idag med. Vad det är får ni reda på i nästa vecka. Typ på måndag. :)
.
Here we go!

SÅ MYCKET BÄTTRE

Hur fint är det inte då att massa kändisar har det trevligt tillsammans och överöser varandra med beröm för deras låtar?
Så mycket bättre är kanske ett pensionärsprogram, men då må jag vara en pensionär, för jag sitter och ler mig genom hela programmet.
.

Då har man gjort det svåraste. -Klätt på s...

100media_imag032 (MMS)

Då har man gjort det svåraste. -Klätt på sig. Nu kör vi 6 km intervall!


VART TOG MIN GLÖD FÖR SAKER OCH TING VÄGEN?

Jag har inte tålamod längre. Jag har ingen kämparglöd, inget go. Jag känner inte att jag kämpar längre, varken med plugg, träning eller ridning.
.
Innan kunde jag plugga 12 timmar om dagen och hela tiden ha världens koncentration och jag gav mig inte förrän jag kunde det!
Vad gör jag nu för tiden? Jag pluggar 6 timmar och ger sen upp även om jag inte är trött det minsta.
Träningen, vad hände med spinningpassen? Bodypumpen? Friskis och Svettis? Allt det som jag älskade. Att ta ut sig in i det sista, pressa, flåsa, känna blodsmak i munnen bli yr och att benen sedan skakar av ansträngning och utmattning. Vad hände med dom dagarna?
Vad gör jag nu? Fiser runt tre dagar i veckan med en puls på 82 % Det är nästan pinsamt mot vad jag gjort tidigare.
Ridningen har jag också tappat, inte alls lika kul längre. Har säkert förmodligen att göra med att dom bästa hästarna, ledarna och gruppen fanns i Olofström.
Det är en sak som Olofström faktiskt kan, och det är idrotten.

LITTLE MARBLES

Kan ni fatta vad lycklig jag blev i lördags?! Vi kom till De Luxe och vilka är det inte som spelar där?
Little marbles! Jag och Emma blev lyckliga och Wicky och Johanna hade aldrig hört talas om dom typ tydligen.
Det var en mycket bra kväll :)
Vi tog en taxi från stan till Kebabgubben på Campus.
.

EN UNDERBAR TJEJ

Vilken härlig kväll jag hade igår!
Tog tag i mig själv och stack ut och sprang. 5 km blev det och jag höll ett riktigt bra tempo. Det måste ha varit för min nya jacka som fick energin, endorfinet och adrenalinet att pumpa!
Hade inte heller några känningar av varken rygg eller knä.
Sedan satt jag här hemma, tittade på idol och åt god mat och godis.
Jag har verkligen glömt bort hur skönt det kan vara att vara ensam. Det är inte många kvällar jag är det, jag vet inte riktigt vad det är jag är rädd för. Men nu efter igår så kommer jag nog uppskatta det mer :)
Ikväll är det fest minsann. Eller ja fest och fest, vi ska ut och snacka och ta ett par drinkar bara :) Det kommer bli mys minsann.

Farmor, detta är till dig. Förlåt för att ...

100media_imag027 (MMS)

Farmor, detta är till dig. Förlåt för att jag alltid retat dig över att du har kuddarna ovanpå täcket. Men nu har jag kommit från till att det faktiskt är väldigt fint :) Älskar dig. Puss


SMYGBÖG ELLER?

Jag tror minsann att Peter Jihde är lite smygbög.
Under auditionerna sa han att var och varannan kille var den snyggast killen han sett, att killarna var sexiga eller snyggt klädda.
Inte en enda komplimang till tjejerna om dom inte hade en väldigt egen och utstickande stil.
Och nu idag, ger nästan en tungkyss till mini Weise!

FUCK

Inte ens jag tänker ut och springa i ösregn!
Fett besviken på vädret alltså.

EN LITEN BÅT

I somras upptäckte jag en mycket märklig sak.
Jag har sedan jag var 12 år känt att hästryggen är det stället jag har känt mig hemma på, det har varit där jag har känt mig duktig, pirr i magen, underbara dofter och två olika varelser som kommunicerar med varandra och gör det den andre vill.
Ridningen har gjort att jag inte gett upp, det har alltid har funnits något i mitt liv som gjort allting lite lättare och livet har fått en mening. När jag bodde hos mamma och jag inte hade något att göra eller var ledsen stack jag upp till stallet. Ett tag red jag fyra gånger i veckan och var inte ens lite trött, red i alla väder vare sig det var snöstorm, ösregn eller sol.
I somras dock, när jag satte mig i en segelbåt då kände jag samma känsla som med ridningen, fast ännu starkare. Jag visste precis vart jag skulle lägga mig för vinden, jag kunde knoparna och jag kände av den perfekta lutningen på båten. Fast vi sålde vår segelbåt när jag var typ 12 år så kom jag fortfarande ihåg, detta gjorde mig så glad! Jag kände ett lugn inom mig och jag kom till och med ihåg vägen från vår hamn och ut till Hanö.
Kanske att jag har växt ifrån ridningen? Eller har jag bara hittat en komplettering?
Det är vad jag kommer spara ihop pengar till, en liten segelbåt som jag kan ut och semestra lite i :)

VISSA SAKER ÄR INTE RELEVANTA, VISSA SAKER ÄR TOTAL LYCKA

Idag har jag inte varit särskilt effektiv. Eller ja, för att vara mig har jag inte varit effektiv. En dryg timmes powerwalk, hittade en ny löparrunda som var väldigt trevlig. Sedan stack jag till stan med Ramsingen. Hämtade kläder på sjukhuset gjorde vi. Fikade på Askelyckan och satt där och hade det extremt trevligt.
Sedan skulle vi ju in i den där jobbaiga affären, även kallad Stadium. Annie skulle hämta sin nya snowboardhjälm och jag har ju suktat efter en ny löparjacka i en halv evighet. Och där hände den... 700 kr. Fick dock 10 % i rabatt för att jag samtidigt blev medlem. Och då kan man ju lixom inte säga nej. Man kan ju inte heller säga nej eftersom att det på mina nya tights är lila sömmar på sidorna och mitt pannband har också lite lila i sig.
Och sen det faktimet att jag kommer få leva på under extistensminimum resten av månaden och lite till är ju inte relevant för tillfallet. Då behöver jag bara kolla på min nya jacka, ta på den, känna mig smal och sedan sticka ut och känna mig duktig.
Det är lycka för mig.

EN VIKTIG DEL AV ETT BORTGLÖMT LIV

Detta ska min syster jobba med. Jag är stolt över henne <3

I WILL BE BROWN

Jag har suttit på bibblan i nästan 10 timmar idag. Det är faktiskt väldigt länge, men nu är vi faktiskt i princip färdiga med seminariet vi ska ha på tisdag. I morgon ska jag börja läsa boken vi ska ha på seminariet nästa fredag och jag ska även börja strukturera upp tentan jag har nästa lördag. Även att vi har mycket att göra så känner jag ändå att jag har läget under kontroll.
.
Något annat som inte är under kontroll för tillfället är min träning. Har inte tränat sedan i torsdags, inte ens tagit en ordentlig promenad! Det har varit praktik, långa skoldagar och regn som varit i vägen. Och nu misstänker jag även att en förkylning börjar komma smygandes. Eller är det en sträckning, kändes såhär när jag hade sträckt en muskel mellan revbenen och jag var helt säker på att jag hade fått lunginflammation, då var jag fan nästan sängliggandes och det gjorde så ont när jag andades att jag blev helt svettig. Fullt så illa är det inte nu, men det värker i hela rygg-nacke-hals när jag andas.
.
I morgon blir det en två timmars promenad. Jag ska leta upp nya löparrundor och så ska vi se om diciplinen håller för allt regn som inte verkar vilja ta slut.
.
Nu ska jag gå ner till Stubor och sola lite tänkte jag. Skönt att lägga sig med mp3n och bli lite varm och avslappnad för att sedan slänga sig i soffan med en kopp te och Greys.
.
Såhär ledsen är jag över regn, rusk och min värkande nacke.

DET GICK BRA

Alla rätt på läkemedelstentan på första försöket, det tycket jag är duktigt i och med att jag faktiskt knappt pluggat ett skit.
Blev inget plugg igår kväll heller då det oväntat plingade på dörren i stället ;)
.
Men nu sitter jag, Ramsingen och Carro här i bibblan och fixar inför kursens första seminarie vi har på tisdag, tänkte att vi skulle bli klara med det i morgon för hoppningsvis. Vi jobbar tillsammans i alla grupparbetena vi har denna kursen så det känns skönt att kunna lägga upp det precis som vi vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Och det känns också som att vi alla pluggar på samma sätt och är på samma nivå. Jag gillar oss :)
.
En sak som är väldigt tråkig är att jag tror jag börjar bli sjuk. Eller så har jag sträckt mig och att det är det som påverkar mig.
Men jag har sjukt ont i nacken, ner i ryggen och ont vid djupandning. Men jag vet inte om jag har ont i halsen för att jag sträckt rygg/nacke eller om jag har ont i rygg och nacke för att jag har ont i halsen och börjar bli sjuk? Jag vet fan inte. Vi får se i morgon.
Börjar få panik över min träning. Inte sprungit sen i torsdags!
Det är ju i och för sig inte kul att springa när det är bäckmörkt ute och det samtidigt ösregnar. Men jag måste få fram självdiciplinen till att göra detta också.
.
Nu, eftersom jag inte vill träna eller gå i ösregn och mörker ensam så intar jag soffläge resten av kvällen. Massa te och kanske en morot för att vara lite nyttig.
.

DET FÖRSVINNER SAKER HÄR

Trevligt med lite oväntat besök igår, bra avbrott i pluggandet :)
Skolan börjar om en timme, så nu har jag en stund på mig att fortsätta plugga. Läkemedelsberäkningen är egentligen inte svår alls, det är bara det att man ska hinna läsa igenom och repetera allting. Jag har verkligen inte hunnit med detta!
Får hoppas på det bästa, annars gör det inte så mycket om jag får extralektioner, jag gillar Bettan och det är alltid viktigt att kunna räkna ihop och bereda läkemedlen lixom.
Men problemet kvarstår fortfarande att jag inte hittar min miniräknare.
.

ETT SKADAT KNÄ IGEN

Fem timmars lektion med endast fem minuters rast. Det är inte riktigt rätt eller riktigt lätt. Men det gick bra i alla fall. Först hade vi HLR på barn. Både spädbarn och lite större barn. Spädbarnet råkade jag kleta ner med rosa läppstift, stackaren... Sedan skulle jag rädda en 4-årig pojke som hette Junior. Då kraschar mitt knä. Sitter på knä på stengolvet, och sedan lägger jag över tyngden där skadan satt och det hugger till. Fick tårar i ögonen, så ont gjorde det! Ingen löpning idag med andra ord.
.
Efter HLR vart det ergonomi. Annie, Carro och jag är fan det allra bästa teamet en måndagseftermiddag när man ska leka patient och sjuksköterska. Jag blev typ påsatt bakifrån. Det säger väl det mesta om på vilken nivå vi höll oss på lektionen. Man måste ju helt enkelt göra det bästa av situationen!
.
Nu sitter jag här vid köksbordet igen, ska strax börja med läkemedelsberäkningen. Måste bara få upp värmen med en stor kopp te. Favorit teet från Tesco jag fått av Wicky. Hittar dock forfarande inte min miniräknare.
Det är något man får fixa i morgon.
.
Nu, plugg!

LYCKLIGT LOTTAD

Kom på igår att det är ju fan ingen ridning idag! Väldigt besviken blev jag då jag var pepp som fan. Men sen blev jag lite gladare då jag kom på att jag faktiskt kan ägna dom två och en halv timmarna till att köra ett riktigt distanspass. Vet dock inte hur långt det kommer bli då jag inte har någon GPS i klockan (ja, det finns löparklockor med GPS och jag vill ha en).
Men jag satsar på att vara ute i minst 1 timme och 45 min. Springa springa springa.
.
Igår hade jag en mycket trevlig dag.
Gick och handlade med Ramsingen, och glömde såklart att köpa honung, vilket stod högst upp så handlarlistan.
Vi köpte massor av godis och gick hem och satte oss i Carolines soffa. Filmer och tjejsnack är precis vad man behöver i slutet av veckan. Känner nu hur mycket jag saknar klassen! Jag får ångest bara jag tänker på att behöva öppna en bok, men alla människor. Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna kommit i en bättre klass! Har enormt med människor runt omkring mig som betyder och som faktiskt tycker om mig också. Det är en underbar känsla som infinner sig i magen när man tänker på detta.
.
Jag har också kommit på att jag har alla möjligheter i världen att få mitt liv att se ut precis som jag vill. Det har jag också kommit på nu i dagarna och det gör mig också väldigt lycklig.
.
Nu blir det dock läkemedelsberäkning... Det är väl det negativa just nu.

RSS 2.0