DAGS ATT SOVA

Det enda positiva med att börja skolan igen är att man får tillbaka sitt sociala nätverk. Här har man varit totalt isolerad i fem veckor, men att börja plugga igen, det ser jag verkligen inte fram emot. Jag är så trött! Och omotiverad.
Dags att sova.

SAMMANFATTNINGEN

Antal träningspass (exklusive ridningen): 3
Tid: 2 timmar, 18 min. 
Sträcka: 22 km
Medelpuls: 160
Maxpuls: 202
Medelpuls %: 81
Maxpuls %: 102
Kcal förbrukade: 1605
.
Jag kan inte annat säga än att jag är riktigt nöjd! Jag känner glädje, jag har energi och jag är på bra humör!
Detta ska inte förstöras av att jag går runt och oroar mig över vad jag äter. jag skiter i allt vad dieter heter och äter vanlig mat. Jag ska bli en hälsosam människa, inte en pinnasmal människa.
Det hälsosamma utseendet kommer med träningen, inte med maten. Så funkar det på mig i alla fall. En bonus är ju dock att man blir mer motiverad till att äta bättre mat när man tränar regelbundet och har ett mål.
.
.
Så länge ingen säger vad dom tycker jag ska skriva om så kör jag på såhär.

ÖNSKELISTA

Det skulle bli två dagar fria från löpning, men idag känns det faktiskt ingenting i benen, är förmodligen för att jag har gått så himlans mycket både idag och i går och för att jag har stretchat igenom hela kroppen också nu dessa båda dagarna. Känner mig duktig minsann.
.
Har gjort en liten önskelista idag, det gäller att vara ute i god tid minsann ;)
.

EN RIKTIG SJUKDOM ELLER BARA ETT HUVUD SOM SPÖKAR?

Är panikångest en sjukdom som man måste behandla fast att man har lärt sig att ha ett något så lunda normalt liv?
Jag har lärt mig leva med det. Det har blivit en del av mitt liv. 
Jag har lärt mig att vara för mig själv, ta något att dricka eller ringa till mamma eller syster när det kommer.
Men vad gör man när man har känningar av det i en hel dag. Och vad gör man när man när man sedan i två dagar går runt och spänner sig för att man är rädd att attacken ska komma?
Ska man säga till omgivningen när det är såhär?
Skulle jag sagt det till min praktikplats? Hade det påverkat min slutbedömning positivt eller negativt eller hade det inte påverkat bedömningen alls?
Skulle dom förstått varför jag varit som jag varit eller skulle dom trott att om jag sagt det i efterhand att det var en bortförklaring?

EN PLATS VID HAVET

Det är konstigt vad livet kan vända ibland.
Förra terminen hade jag inget behöv alls av att åka till blekinge och träffa familjen, jag tror jag var hemma typ tre gånger på ett halvår. En av de gångerna fyllde mamma år och andra gången fyllde jag år.
I år gråter jag av att jag inte kan åka hem i helgen, fast att jag träffade familjen för mindre än en vecka sedan.
.
Nu vill jag tillbaka till Sölvesborg, jag vill inte vara kvar i Växjö längre. Tanken finns att jag kanske ska flytta, kanske ner till stan? Bara för att få lite ombyte. Jag känner mig kvävd, jag känner att jag börjar tappa kontrollen, helt matt. Mitt huvud är som stormen Gudrun. Jag längtar tills jag är klar här, fasar inför nästa termin, C-uppsats. Fy och in i helvete!
Och ändå trivs jag på något konstigt sätt? Går det ihop? Jag är rädd för vad som kommer efter skolan, jag är rädd för att inte lyckas och jag är rädd för att jag är rädd.
Jag ska leva i nuet i stället.
.
Idag blir det till att umgås med Jenny. Mat, film och promenad.
Men innan dess, handla och löpning. Har dock fortfarande svaga känningar i kroppen efter tisdagens löpning, men det ska nog gå i alla fall. Återkommer senare när den är avklarad ;)
.

RUNNERS HIGH

Igår var jag med om något helt fantastiskt!
Min tanke var att jag skulle springa min vanliga 4 km runda. När jag sprungit den var jag knappt ens anfådd. Så jag stack och sprang min andra 4 km runda. Men jag ville bli tröttare! Och jag hade energi till en hel familj kändes det som! Så jag sprang 5 km till!!
13 km sprang jag alltså totalt. Med endast ett stopp där jag var tvungen att knyta ett skosnöre. Men det gills fan inte.
Höll en medelpuls på 79 % och förbrukade exakt 1000 kcal.
.
Har aldrig varit med om något liknande förut! Det var en av de bästa känslorna jag någonsin upplevt. Jag hade faktiskt kunnat springa en bit till, men samtidigt vill jag inte utmana ödet utan vill kunna springa regelbundet utan att ta ut mig så pass att jag har träningsvärk och trött i kroppen en vecka efter.
.
Idag är jag förtjänad en vilodag, dessutom pissregnar det ute och jag håller på att tvätta. Emma kommer senare så blir det tvmys :)
.
Och i morgon blir det löpning igen, intervallträning denna gången. Ska kolla ifall den är felinställd eftersom den visade på över 100 % vid ett par tillfällen igår. Nu har jag den inställd på en maxpuls på 200 vilket är normen för mig, men det kan ju faktiskt vara fel.

JAG ÄR PÅ VÄG

Varför kan jag inte bara släppa och gå vidare?
Varför måste jag först se till att jag mår så dåligt att det sedan inte finns någon annan stans att gå än uppåt?
Varför måste det gå raka vägen nedåt först?
.
Jag kan inte, jag vill inte mer.
Jag vill inte vara här längre.
Någon får komma och hämta mig, du hittar mig under täcket.

På väg till Ullared. Jag har laddat upp me...

100media_imag021 (MMS)

På väg till Ullared. Jag har laddat upp med havregrynsgröt och sitter nu och håller balansen med en påse godis. Mamma och Monica sitter och utbyter vintips, vem är förvånad? :P sitter oxå och skryter om sina barn. Här kommer det inte bli tyst minsann. Puss och smek.


FYRA BILAR MED TJEJER

Åker hem till mamma i morgon, Ullared med fyra bilar fulla med tjejer på lördag. Stuga, vin och knytkalas.
Kan man annat än älska det?

JAG OCH ALLA MINA TANKAR

Ja, jag erkänner. Jag är sockerberoende!!
Så, det var det första steget på vag va?
Idag har jag tuggat nästan ett halvt paket med tuggummi. Nu efter middagen känner jag smaken och lukten av Ahlgrens Bilar. Får bli att jag häller i mig lite sött te i stället. Tur är väl oxå att jag inte har något sött hemma, förutom frusna jordgubbar. Kanske till och med bli en sån att sutta på sen ;)
Någon annan som har varit sockerberoende?
.
Praktiken idag har varit en pina! Har varit trött i både kropp och huvud. Har ansträngt mig för att ens ha ett humm om vad som skullat göras. Jag får panik då, för jag vet att jag kan, och jag är rädd för att inte bli godkänd.
.
I morgon är det träning igen.
Tanken var 4 km + backträning. Har hittat en riktig monsterbacke som jag vill försöka ge mig på. Men just nu känns inte kroppen riktigt på topp, har lite smått träningsvärk efter måndagens ridning och gårdagens löpning. Jag vill vara på topp på jobbet i morgon, och jag måste erkänna att jag blir lite trött resten av dagen när jag springer. Och om jag ska backträna kommer jag nog definitivt vara det!
Så då är frågan, hålla hårt på mitt schema eller vara på topp på praktiken? Är löpning + energidricka ett alternativ?
.

TRÄNINGSKLÄDER?

Vädergudarna verkar verkligen vilja testa min självdiciplin till det yttersta. Verkligen elakt!!
Men jag ska inte ge mig!
Tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på sig när det är kallt ute. Har egentligen aldrig tränat särskilt mycket under vintern. Men eftersom Johanna började sin Göteborgsträning runt jul sist så borde hon veta.
Om man har tur hittar man något i Ullared, dom har ju faktiskt en del bra märken där ibland om man har tur.
.
Ullared ja, vad behöver jag? Träningskläder och underkläder. Julklappar. Det är väl det antar jag. Har egentligen allt jag behöver. Kläder hittar jag nog lite basplagg och sånt kan jag tänka mig.
Vi är typ 17 stycken som ska dit tillsammans, hyrt stuga har vi gjort och ha knytkalas. Kommer bli superkul!
Var där förra året med samma gäng.
.
Nu ska jag slänga in en kyckling i ugnen, kycklingsallad blir det till middag, det var längesedan det.
.
Man hade ju inte tackat nej till detta från Helly Hansen, men jag har inte råd med ett underställ för 700 kr.

TRÄNING

Blev ingen löpning till stallet idag. För det första så slutade jag en halvtimma senare än vad jag egentligen skulle. Och för det andra så var jag tvungen att handla, då maten i min kyl lyste med sin frånvaro.
Men det blev till att cykla så lite motion fick jag allt.
.
Det blev inte heller något examinationssamtal då mina patienter inte var så villiga att prata med mig. Jag gör ett nytt försök i morgon och hoppas då att det han kommit in någon ny så jag kan få göra mitt samtal.
Däremot har jag för första gången stuckit med en butterfly och satt PVK i en fot :)
Så jäkla stolt över mig själv ska jag vara! Haha.
.
I morgon är det löpning på schemat. Tänkte först springa 4 km, sen hem och hämta min väska och sedan springa till jobbet. Jag var lite smart idag och tog med mig mat till jobbet både för idag och i morgon så jag är redo. Tog också med mig handduk, tvål och underkläder. Så nu är det bara strumpor och deo jag behöver ha med mig :)
.
Nu ska jag av med ridkläderna och krypa upp i soffan med en stor kopp te :)

Då var man ute igen. Känns bra och det var...

100media_imag020 (MMS)

Då var man ute igen. Känns bra och det var inte ens lite jobbigt att gå upp i morse. Eller ja, det kanske var till att överdriva men jag ville inte slå sönder väckarklockan och överväga att låtsas vara död i alla fall. Idag blir det examinations- och vårdsamtal. Sjukt nervös. Ska säga oxå att det är blixter halt ute.


SOFFSTÄLLNING OCH TRÄNINGSPLANERING

Orkar egentligen inte blogga. Tänkte bara jag skulle uppdatera en snabbis om helgen.
.
Ida fyllde 21.
Fest hos några som fyllde 20.
En konstig fest med massa typ 95or?
Jag och Lillan provicerade lite, tjejerna hade hakorna nere vid fotknälarna och killarna blev som tokiga.
Fantastiskt kul.
Sedan fällde jag och Wicky varandra så vi hamnade i diket båda två, låg där och skrattade en bra stund.
.
Idag har det blivit kebab, soffställning och bio.
The last airbender. Verkligen inte min typ av film. Men den var så fin och så fantastiska rörelser.
.
Nu blir det mer soffställning för i morgon blir det träning.
Gå till och från jobbet, cykla (är dock väldigt sugen på att springa) till stallet, rida en timme och sedan hem igen.
På tisdag börjar också min schematräning, tre dagar i veckan som det ser ut nu. Tisdag, torsdag och lördag. Två 6 km och ett en mils pass de första två veckorna.

EN HELG I KARLSKRONA

I eftermiddag bär det av till Karlskrona för lite fördelsedagsfirande för Ida. Kul med lite miljöombyte, även fast utbudet av bra dansställen i den stan inte är det optimala. Men med gott sällskap så går allt.
.
Om jag hinner ska jag ta en promenad idag också, det är ju världens finaste väder ute!
Men först så måste jag ta tag i världens snuskigaste lägenhet och lite disk.
.

IBLAND KÖR MAN PÅ REN VILJA

Löpning.
Det gick så jävla dåligt samtidigt som det gick så jävla bra!
Jag är helt säker på att den rundan är längre än 4 km. Måste verkligen mäta den annat än på eniro.se.
Tyckte jag höll ett bra tempo, och ändå sprang jag på 30 min exakt. Det är inte jättebra.
Jag har ju i och för sig inte sprungit på en månad, så det kan kanske ha lite med det att göra.
Jag lyckades dock få upp pulsen lite och det kändes, 84 % i stället för 81 % som den brukar ligga på. Det är faktiskt stor skillnad.
Och så kom jag upp i 95 % i puls. Jag undrar hur det känns i kroppen när man ligger på 99 %. Måste försöka komma upp i det, bara för skojjs skull lixom.
Trots att jag inte sprang så snabbt som jag ville så kom jag ändå upp i den puls jag ville, jag ville öka pulsen och orka hålla den där. Handlar mycket om vilja för mig.
Jag älskar känslan av att ha kontroll över mig själv.
Att dagen har varit så lyckad för mig har mycket att göra med att jag lyssnat på Munken som sålde sin ferarri tre gånger nu, och så har jag äntligen hittat en träningsblogg jag gillar.
http://mirandasminut.se/
.
Nu ska jag äta kvällsmat, köttfärsfyllda paprikor.

MORGONPROMENAD

Jag kom upp i morse! Och jag var verkligen jättepeppad!
Det kändes hur bra som helst att gå till jobbet, det ska jag fasicken göra varje dag! Kanske inte dom dagarna jag jobbar kvällen, men det är ju i och för sig inte så stor skillnad mellan att gå kl sex på morgonen eller halv 10 på kvällen. Lika mörkt vare sig.
Är jag galen om jag säger att jag också någon dag vill springa till jobbet och duscha där sen?
Haha.
.
.
Praktiken gick bra. Har haft stenkoll på allting och fått bra feedback. Det känns helt okej. Men jag måste fortfarande jobba på att vara mer framåt och leda och instruera den övriga personalen. Det kommer säkert så småningom, förmodligen nästa vecka tror jag, för då har jag mer sammanhängande praktikdagar än var jag haft hit tills.
.
Nu ska jag ut och springa, inte för att jag varken har lust, ork eller tid. Utan bara för att jag vill få kicken av att jag ännu en gång har övervunnit mig själv. Att jag har kontrollen över mig själv. Att jag om ett halvår kommer kunna springa 21 km på ca två timmar. Det är därför jag gör det. Och så älskar jag känslan av att vara så trött att man har ont i hela kroppen, när benen skakar och man har blodsmak i munnen.
Och så vill jag visa att man kan springa en mil fast att man är överviktig. Jag är överviktig och jag kan springa en mil. Ibland på ren vilja men ofta för att jag lärt mig andas och hitta en bra medelpuls.

MI LAJKI

Yrkeshandledning och halvtidsbedömning idag.
Yrkeshandledningen, var lärorik, vi skulle kolla på olika epikriser och sedan se vad som är bra och dåligt med dom. Jag skrev min epikris som jag använde mig av förra veckan, så jag visste att det var hur mycket som helst som var fel med den. Men man är ju där för att lära sig.
.
Sedan var det bedömningen. Blev halvt underkänd på självständigheten, jag måste fråga mer, vara mer framåt, komma med egna förslag och sånt. Jag var tydligen tyst och tillbakadragen.
Låter detta som mig??
Men när dom sa det kom jag på att jag verkligen har varit sån, och det skrämde mig lite. Min handledare trodde att det var så jag var som person.
Jag har gjort det för att jag nog hellre håller tyst än gör fel.
Och sådan har jag nog alltid varit när det gäller jobbet. Att jobba har alltid varit känsligt för mig, det är nog det enda stället som jag är rädd att göra fel på. Bara jag gör det minsta fel så går jag och grämer mig över det i en halv evighet ibland.
Jag vet att jag är där för att lära mig, och att jag alltid har min handledare bakom mig, så det är ju nu jag ska ta chansen att fråga, vara framåt och lära mig.
Är verkligen första gången någon säger till mig att jag är tyst och tillbakadragen.
Kan inte släppa att jag ens hade förmågan att ens vara sån...
.
.
.
.
Nu till något trevligare.
För dig som vill vara tidig med julklapp till mig kan jag tipsa på ett armband från Mi Lajki.
Kostar just nu 210 kr på Camparde.se ordinarie pris är 700 kr och kampanjen varar ett par dagar till.
Säg till om du vill att jag ska köpa det till mig själv från dig ;)

Älskades födelsedag <3

100media_imag016 (MMS)

Älskades födelsedag <3


MÅLERI MÅLERA

Jag lagade middag till min kära syster och hennes boyfriend igår. Blev fläsk och chiligryta med bandspaghetti. Jag vet att Wicktoria hade älskat den grytan så jag får nog ta och laga den till henne någon dag.
Då blir hon glad :)
Tittade på P.S I love you, och grät faktiskt inte en enda gång! Tyckte bara att den var så sjukt fin, eller så var jag kanske så trött att jag inte orkade bli känslosam. Man vet aldrig med mig.
.
Hemma i Växjö är jag vid halv sex, vill så gärna ut på en liten runda med mina nya skor och känna in dom lite. Vi får se hur formen känner sig då, kan ju inte vänta hur länge utan att prova.
.
Nu ska jag ut med taxi och sedan upp i syrrans nya lägenhet och måla lite. :)

FINMIDDAG OCH NYA SKOR

Kanondag med Linn och syster i Kristianstad.
Fick mina skor, dock blev det endast ett par löparskor, från Asics. Fullt tillräckligt i alla fall då dom kostade 1500 kr.
Får väl helt enkelt gå in på Scorett i Växjö där det verkar verkar som att det är det enda stället som har de skorna som jag vill ha.
Att det ska vara så svårt!
Sen blev det ett nytt läppstift och en ny mascara.
Jag trivs så himmlans bra i läppstift. I stället för att ha massa färg på ögonskuggorna, som jag har haft innan, så tycker jag att det känns mer jag just nu.
.
Ikväll blir det finmiddag med Tobbe och syster, jag undrar vad dom har tänkt sig för mat, känner dock att min mage står mer ut just nu än vad den brukar göra. Får ta tag i det i morgon igen när jag kommer tillbaka till Växjö.
.
Igår när jag gick hem från festen upptäckte jag hur hemma jag känner mig här.
Hit vill jag nog flytta när jag har levt klart det jag ska, upptäckt det jag vill upptäcka och sedan blivit lite mer mogen. Då vill jag flytta tillbaka hit.
Stan har allt som är viktigt.

SHOPPINGDEJT OCH MIDDAGSDEJT

Var på mongolisk resurang i Kristianstad med la familjen igår kväll.
Herre jösses! Jag är lixom fortfarande mätt! Det var så gott!
Till förrätt var det sushi, sedan fanns det en buffé där man gick och tog allting rått och sedan tillagade kocken det man hade lagt upp på sin tallrik.
Sedan var det glass, hallonpaj och friterad banan till efterrätt.
.
Hamnade på en fest med syster och Tobbe, roliga pojkar dom där sölvesborgarna. Stackars Johan blev skadad av en stekpanna.
.
Nu ska jag på dejt, shoppingdejt får man väl kalla denna.
See ya!

TVÅ TIMMARS SÖMN

Klarade natten otroligt smärtfritt, var faktiskt riktigt mysigt måste jag säga :)
Dock fanns det nästan ingenting att göra, eller ja, man hade ju lite småsaker att göra hela tiden. Men inte stressigt för fem öre.
.
Armen har dock förstörts... Det är nångon jävla nerv som kommit i kläm i armbågen, svartnar för ögonen och hela kroppen känns förlamad om jag försöker sträcka ut armen, och sen har jag börjat få stickningar i handen.
Har gråtit en skvätt också. Jag vill inte vara skadad mer! Jag vill kunna träna! Nu har jag dessutom sömnbrist eftersom både mamma och pappa har ringt och väckt mig, sovit två timmar det senaste dygnet. Helt trött också.
.
Ikväll är det middag med hela familjen, det kan ju bli trevligt.

VILKA SKOR SKA JAG HA?

Kristianstad i morgon :) Vilka skor ska jag köpa?

ATT DEJTA

Då ska man strax iväg och ta nattpasset på praktiken. Fast att jag sov till 2 så är jag ändå helt slut nu, och jag förstår inte hur jag ska kunna vara vaken till kl 8 i morgon bitti. Bara tanken ger mig panik! Sitter här med min tredje kopp kaffe, fortsätter jag såhär så kommer dessutom min mage krevera. Hoppas det är mycket att göra så att jag kan leva på överskottsenergi. Sätter jag mig ner kommer det gå åt skogen.
.
I morgon ska jag ner till Blekinge, hoppar av i Kristianstad, jag och syster ska in på löplabbet och skaffa nya skor. ÄNTLIGEN! Hoppas bara att jag kan använda dom snart. Får passa på att köpa ett knäskydd också. Vet att jag kommer börja träna för tidigt, men jag pallar fan inte sitta inne längre!
Igår var jag ute och gick 4 km, utan att ha det lindat, och det har jag fått sota för i natt, knäet värker och hoppar hit och dit där det själv har lust att sitta.
.
På lördag ska jag på dejt med Linn :) Ska bli så mysigt.

EGENTLIGEN BEHÖVER MAN KANSKE BARA LIGGA LITE

Vad är det jag vill?
Vad ska jag göra?
Hur mycket ansvar är jag villig att ta?
Hur mycket vill jag offra?
Leva själv och uppleva alla mina drömmar?
Eller leva tillsammans och känna den sanna kärleken?
.
Eller behöver man bara ligga lite. ;)

DE OLIKA YRKENA.

Har haft yrkeshandledning på praktiken idag. Det var otroligt intressant och väldigt givande.
Handlade om två patientfall utifrån vårdvetenskap och medicinsk vetenskap.
.
Sedan snackade vi lite om vad vi tycker om utbildningen och att sjuksköterskor och undersköterskor ska börja jobba så mycket tillsammans och att deras uppgifter ska gå hand i hand med varandra.
Visst, det är jättebra att man kan lära av varandra och att man ska samarbeta. Men jag har fan inte gått tre år på Universitetet, tagit 200 000 kr i studieskulder och sedan torka bajs och göra omvårdnad, som en undersköterska gör efter att ha läst ett år på Komvux. Nehedu tack.
Det verkade som att den enda skillnaden dom ville att det skulle bli i yrkena var att sjuksköterskorna får dela ut mediciner, sätta PVK, forska och vidareutbilda sig.
Det är fan inte rätt.
Jag tycker inte heller att det är rätt att man som legitimerad sjuksköterska aldrig har satt en kateter.
Ska det ta tre år att lära sig att se världen från ett patientperspektiv och lära sig forska, när man i stället kan plugga på sjukdomar, vårdteknik och mediciner?
Nehedu tack. Nu är jag faktiskt riktigt irriterad och besviken på det nya systemet.
Hade jag velat hålla på med omvårdnad hade jag utbildat mig till undersköterska och sluppit att ta massa lån.
.
Bara jag som tycker såhär?
Nu är jag ännu mer motiverad till att bli röntgensjuksköterska. Noll omvårdnad och massa knappar och anatomi. - Precis vad jag tycker om.

ETT HELLO KITTY-PLÅSTER

De senaste dagarna har varit mycket bra :)
Mys och mys har stått på schemat. Och jag är bara allmänt glad.
Förutom igår, snubbar på en sten, knäet svullnar upp på 10 sekunder. Man kan väl säga att Wicky nästan fick bära hem mig. Där plåstrar hon om mig med Hello Kitty-plåster. Innan det fick hon för sig att hon skule tvätta mitt sår med asollösning. Jag bara skrattade åt henne. Aldrig i mitt liv!
Skrattade, grät, svimfärdig och skrik.
Ortopeden - Akuten - Jourläkarcentralen.
Dom kom efter mycket om och med fram till att det var ett par slemsäckar som brustit och att mitt ledband tänjts ut. Trevligt med tanke på att mina ldband redan är för långa, så nu om jag inte har det hårt lindat böjs det bakåt.
Jävla skit.
Gillade verkligen läkaren på jouren. Hon märkte att jag inte mådde bra, imponerad av att hon kunde se det, då jag hade haft början till panikångestattack hela dagen. Så hon satte sig ner hos mig och började ta puls, blodtryck, saturation och lyssnade på hjärtat och lungorna. Frågade hur jag mådde i övrigt och om jag gick hos någon terapet.
Sånt uppskattas verkligen, särskilt en lördagskväll på jouren. Jag blev så glad.

Idag har jobbet gått bra.
Jag känner att jag utvecklas varje dag och hela tiden. Så nedrans skönt också att man har fått bra handledare och en trevlig T6a.

...

Jag är ännu en gång på väg in i en nu fas i mitt liv.
En fas där jag kommer känna att jag är 100% tillfredsställd med mitt liv.
Jag har den senaste veckan tänkt till över hur jag vill att mitt liv ska se ut.

Jag har kommit fram till att jag inte vill ha en pojkvän, det passar faktiskt inte i mitt liv just nu, dessutom är jag så rädd för att om jag skaffar mig en pojkvän så hindrar det mig från att göra det jag vill med mitt liv.
Så alla ni som går runt och oroar er för mig över det, och jag vet att ni finns där, snälla gör inte det.

I morgon ska jag på ett hemligt uppdrag med en hemlig tjej. Jag hoppas på att allting går som planerat för då kommer mitt liv gå in i ytterligare en fas i mitt liv. En ännu bättre fas.

Nästa praktik ska jag åka utomlands, palla ha vårdboendepraktiken här hemma... Nej, fy vad tråkigt, det ger mig absolut ingenting.

PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Är det någon som på allvar tror att jag kommer kunna sova nu eller?
Nej precis, inte jag heller.
Sitter här och tittar på Dead Poets society, ensam för tillfället. Efter det blir det One tree hill.
Jag älskar tanken på att vara ledig i morgon. Det får det att pirra i hela magen :)
Jag ska sova länge, typ ända tills Wicky kommer förbi i morgon för att få in hand omlagd. Jag är så duktig :)

Nu blev jag plötsligt trött, kanske inte så konstigt med tanke på att jag gått upp vid 5 varje dag denna veckan, och fått mindre än 5 timmars sömn varje natt.
Så de säger jag väl god natt då.


RSS 2.0