Alkoholprofilen

Du måste skoja.
Undrar hur restenn av klassen ligger till då? ;)

Hur ska jag komma ut?

Helt allvarligt. Grannen hade världens fete-fest igår (hur många pers får det plats på 25 kvm egentligen?!), jag har nog aldrig sett så många as i kalas fulla människor i hela mitt liv!
När vi skulle gå ut känner jag och Elin, men vad tusan är det som luktar?! Det luktar spya! Och mycket riktigt, hela jävla trappen ner är helt nerspydd!
Och sånt luktar definitivt inte hallontårta!
Jag är definitivt inte kvackmagad, jag klarar av diarréer, stora, variga, stinkande sår, jag klarar av att obducera ett får.

Men spyor, det klarar jag fan inte av, så fort jag hör någon spy eller känner lukten av en spya vänder det sig i magen och jag börjar kväljas. Hemskt är det.


Och jag vet inte om det kommer någon från bostadsbolaget och plockar upp den. Om någon ens har ringt?
Jisses min gud vad jag är rädd för att öppna dörren!


Igår var en mysig kväll. Pizzabeställning som slutade i halvt katastrof, idol där rätt person åkte hem, tyckte verkligen inte om den där Erika, hon verkade så präktig. Efter Idol satte vi på film, vi kompromissade lite så det blev en thriller i stället för skräckis. Med Stellan Skarsgård. Man kan inte ta filmen på allvar när han är med och pratar lågt och skrovligt och röker som en skorsten.
Men i övrigt var filmen mycket bra. Jag har dock ingen aning om vad den hette.


Jag tänkte ju sova länge nu när jag väl får, men icke att jag gör det, jag vaknar 20 i åtta! Så nu ska jag äta frukost och sedan tänkte jag ta en promenad runt sjön :)

Hjärtattack.

Bli inte förvånade över ifall ni hittar mig medvetslös på söndag.
Världens stressigaste vecka.
Precis hemkommen från tentaskrivning och lite shopping på stan. Själv, skönt :)
Köpte ett pannband, ett linne och ett par leggins. Linnet jag fick med mig hem sist var alldeles för stort. Suck.
Och så alkohol så klart. Egentligen hade jag tänkt kanske köpa det i morgon, men under tentaskrivningen kommer jag på att det förmodligen är stängt då, haha.
Nu ska jag traska till bibblan och göra klart referensen sedan planering med Emma, solning med Annie och städ och dusch.
Jag är stressad, har ont i mina leder, yr i bollen av all tentainformation som jag inte kan släppa, blir bara mer och mer osäker.
Hoppas jag kan släppa allt ikväll, då kommer mina vänner och så ska jag tvinga Li att massera mina axlar och nacke!

P.S

Det är kostymtvång i min lägenhet både fredag och lördag!
Fergie, Marilyn Monroe, Snövit och Rödluvan.

Lita på mig själv var det ja.

Innan jag glömmer det måste jag berätta vad jag såg när jag cyklade hem från Strandbjörket igår.
Jo, där sitter jag och trampar på i min egna lilla värld på min röda, supersnabba cykel. Då ser jag någon, hjälp! En alkis tänker jag. När jag kommer närmare tänker jag, hjälp en pundare! Och när jag cyckade förbi såg jag, Hjälp! En man! Människan hade en brun-röd peruk som hade två flätor, en röd-blommig t-shirt och en matchande kjol och ett par bruna högklackade stövlar.
Där gick han på vägen helt ensam och såg allmänt skamsen eller möjligtvis full, jag vet inte riktigt. Skrattade hela vägen hem i alla fall.
Tenta-pluggat i ca 8 timmar idag. Jag ska inte säga vad jag tror och känner. Vi får se i morgon helt enkelt ;)
Ska köra kl halv 8 i morgon bitti. Blir till att lägga sig tidigt ikväll. Ska packa väskan ikväll, för i morgon kommer jag förmodligen vara alldeles för nervös så jag gömmer plånka och dricka och frukt och kanske till och med mig själv?
Det hade ju varit lite tråkigt.
Jag lovar, under den tiden som jag bott hemifrån har min lägenhet aldrig varit så sunkig, äcklig och stökig. Jag klättar över pappershögar, kassar med ren tvätt och disk.
Men detta får tas i morgon. Efter tentan, efter att vi kompletterat gruppuppgiften, efter att och jag Ramsingen solat och efter att jag och Emma planerat lördagen.
Men innan jag duschar, fixar hår, smink och kläder.
Och innan klassisarna kommer för utklädnad, mys, film och mat.
Hur tusan ska jag hinna detta?!

Annie Ramsing.

Vill tillägna detta inlägget till Annie Ramsing.
Mina före detta lärares (Kerstin och Roland Ramsing) släktings släkting någonting.
Annie Ramsing står ut med mig i flera timmar på bibblan hjälper mig, reflekterar och peppar.
För detta är hon värd ett inlägg och en påse godis eller något!
Likheter? Ser ni några?

Strandbjörket.

Min dag har väl inte varit sådär jätteintressant, men måste ändå skryta och gnälla lite över min dag. Men ska fatta mig kort.

09,00 - Anländer till bibblan, slår mig ner och lägger upp böckerna.
12,30 - Går och äter lunch
13,00 - Praktikinfo
14,00 - Sitter på cyklen på väg till praktikplatsen för att kolla schemat, få rundvandring och allmän info.
15,00 - Går in på apoteket och köper Bamyl koffein (den bästa huvudvärkstabletten som uppfunnits!)
15,15 - Slänger i mig två mackor
15,30 - Tillbaka på bibblan
19,45 - Hemma igen.
Visst är ni avundsjuka? ;) Visst är jag duktig? ;)
Är lite sur just nu över att tentaskrivningen är inne i stan... Men då kan man sitta och reflektera det sista i bilen och så.
Dessutom så tjuter det i mina öron hela tiden, tror jag måste byta ut min tv. Den tjuter med.

PANIK!

Somnade kl tio igår kväll, sovit som en stock hela natten, verkligen jättegott. Helt lycklig.
Min praktik ringde nyss med, ÄNTLIGEN! Dom hade tydligen fått fel e-postadress. Men då vill dom att jag ska komma och bli rundvandrad idag! Som att jag har tid med det?! Började nästan gråta och få panikångerst eller något.
Känner även att min magkatarr är på väg tillbaka. Nervsammanbrott, nerbitna naglar, sockerberoende och hjärtklappningar.
Ja, så ser en helt vanlig tentavecka ut.
Back to bibblis!

Tårar i ögonen

Varit i skola/bibblis mellan halv tio och halv sju idag. Snacka om att man är trött nu! Kommit en liten bit till på vägen känner jag i alla fall. Men känner mig fortfarande sjukt nervös och osäker inför fredag.
Annie satt mig i ett par timmar och hjälpte mig. Uppskattar det verkligen!
Efter en hel dag i stövlar och sedan en promenad kan jag säga att mina strumpor inte luktade hallontårta. Det var så man nästan svimmade. I morgon blir det skor, inte stövlar.
Hoppas att jag börjar känna mig säker i morgon så jag kan gå på min afrikanska dans på torsdag. Vi skulle ha live trummor då. Fatta vilken känsla! Men känner att tentan är viktigare just nu. Men vi får se.
Ska gå och nana sängen nu, inte sovit gott på flera nätter av olika orsaker. Hoppas att kunna somna nu bums och sedan vaka helt utvilad i morgon halv sju.
Så, god natt kära vänner.
På lördag kommer syster! Och då blir det fest!

Jag är kär!!!

Jag har gått och suktat efter en mini PC hur länge som helst nu, perfekt för mig som student att lätt kunna ta med till skolan, bibblan och när jag sticker hem till mamma eller någon.
Bara kolla in denna,
Vill ha, vill ha, vill ha!!!!

Snart redo.

Snart är jag redo för en ny dag på bibblis.
Ska först bara slänga i mig en ordentlig frukost och så ska jag tvätta mig lite under armarna med förmodligen.
Senare är det föreläsning om sår och sårvård, väldigt intressant.
Har egentligen två andra föreläsningar också, men dom verkar verkligen inte intressanta, så jag hoppar dom och kämpar i min ensamhet på bibblis i stället.
Finns på mobilen :)

Flytande tvättmedel.

Nu är jag verkligen trött på vår tvättstuga!
För er som inte vet så är dom självdoserande, man trycker bara på en knapp om det är vit- eller kullörtvätt, om man har lätt, medel eller hårt smutsat tvätt.
Idag tillexempel hade jag en fläck på min duk, jag slängde in den i maskinen och satte maskinen på hårt smutsat. När jag tar ut duken ur maskinen är fläcken kvar, och jag kan skrapa bort hälften med min nagel!
Ska inte en fläck som man nästan kan ta väck med fingret kunna gå bort i en helt ny hightech-maskin som man ställer in på hårt smutsat?!
Det tycker jag i alla fall.
Så¨nu eftersom jag förmodligen inte kan byta tvättstuga så undrar jag om någon vet ifall dom där tvätt- och sköljmedeln man satte in i en liten plastboll direkt i maskinen finns kvar?
För detta är ju löjligt...
Min prins <3

En dag på bibblan

Fem och en halv timmar har jag pluggat idag. Inte överdrivet mycket eftersom tentan är på fredag.
Men nu känner jag mig riktigt trött. Särskilt eftersom man inte sovit så bra i natt. Varit riktigt orolig. Så jag tog fram Nalle, räddaren i nöden när inte Hebbe är här.
I natt hoppas jag dock på att kunna sova riktigt skönt.
Är helt slut.
Cykla till apoteket i ösregn fick jag med göra. Det gör ju inte dagen bättre heller.

Vill verkligen bara att det ska bli helg nu! På fredag spelar bullet i Gisleparken, och jag vill dit!!! Annie, Johannis, Jenny?
Vilka vill?
På lördag är det fest här igen. Haloweenfest, Johanna och Linn kommer med och det ska bli nice. Kalaskul är kvällens ord.

Vilken natt!

Fy helvete vilken natt alltså! Somnade vid sex (observera att klockan då vad barkvriden en timme), vaknade vi sju. Gick och la mig igen 20 över åtta och sov till halv 12. Tror jag ska gå och lägga mig en stund nu innan Johannis kommer.

Klar!

Nu orkar jag verkligen inte vänta lägre på att min blogg ska bli klar. Har klantat till mig ett par gånger under tiden som gjort att jag fått göra om allting igen. Nu är det bara ett par småsaker som ska ändras, och sedan är jag nöjd. Men som alltid, man tycker om variation. Så den kommer förmodligen ändras igen om ett tag. Men just nu orkar jag inte med i alla fall. Nu ska jag gå hem härifrån bibblan, så ska jag cykla in till stan för att göra lite hemliheter med Emma ;) Kul ska det bli!! Sedan ikväll blir det fest. Puss på er!

RSS 2.0