JAG ÄLSKAR DET!

Nu känner jag igen varför jag verkligen älskar att springa!
Det mesta för mig handlar faktiskt om kontroll, jag kan ha 100 % kontroll över min kropp. Jag kan höja och sänka pulsen hur jag vill, jag kan sätta den ena foten framför den andra i vilken hastighet jag vill och jag kan hela tiden utmana mig själv. Jag kan bestämma mig för att springa långt en dag i lugnt tempo eller kortare en dag i högre tempo. Det är ju förstås ett plus om man vet att det någonstans på vägen finns ett dass. Ja, det är vi Svensson-tjejerna. Blir toanödiga vid de mest olämpliga tillfällen.
Det blev en halvtimme nu ikväll i ett högt tempo. Och ändå låg medel pulsen bara på 80%. Lyckades dock komma upp i en maxpuls på 92%. Ganska nöjd.

PEPPTALK

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött idag?! Har ju inte ansträngt mig särskilt mycket egentligen. Lite statistik har det dock blivit gjort, räddat en lite vovve som hade sprungit bort i skogen. Det gjorde att min och Wickys 45 minuterspromenad blev nästan två timmar. Sen fick jag en arg tax att lugna ner, dumma skrälle!
.
För tillfället håller jag på att peppa mig själv i att orka ut på ytterligare en promenad med taxi, och sen MÅSTE jag ut och springa.
  • Kondition
  • Vältränad
  • Göteborgsvarvet
  • Gå ner i vikt
  • Lyssna på Harry Potter i lurarna

  • Visserligen är det kallt
  • Blött
  • Mörkt
  • Extremt tråkiga rundor
När jag har gått ner tre och ett halvt kilo till kan jag äntligen säga att Hej! Jag är normalviktig och inte överviktig.
Fatta vilken känsla!!

KVÄLLSMYS

Åh, vad det var roligt att dansa idag! Gav verkligen järnet. Koregafin var något svårare än vad den brukar vara, men faktiskt lite roligare. Jag ville verkligen inte att det skulle ta slut, jag hade lätt kunnat dansa en timme till! Nu är det Solsidan, och sen är det dags för taxens kvällspromenad, tur att jag har honom alltså! Annars hade jag fan stannat inne liggandes på soffan.

SPÄNNANDE!

Vilken trevlig dag!
Började med en promenad med taxi i det underbara vädret. Var ute en timme, solen sken, det töade så smått och jag svettades. Hebbe var lycklig och jag var nöjd över att ha hittat en ny och trevlig runda. Sen har det varit storstädning här hemma, skurat golven, städat toaletten och plockat i ordning. Mitt i allt så kom Linnéa, Filip, Emma och Gustav på besök, kaffe och ett äpple fick det bli för mig medans de andra mumsade på muffins med kladdig fyllning. Tråkigt nog lämnade de en hel muffins som åker i soporna om ingen kommer hit och käkar upp den.
Nu är det handboll, så jäkla spännande! Och jag ska fixa till min fruktlunch. Har ju dock redan ätit ett äpple nu, så det får bli en apelsin och lite keso, ska träna sen vid halv 5, afrodans, och då kan man ju inte ha magen full av mat. Egentligen skulle det varit kycklingsallad till lunch idag, men det får bli frukt och lite lättkeso, jag åt faktiskt en liten bit smörgåstårta igår så då får det bli så. Men det var det värt, för gud vad gott det var! :D
.
Nej, fokus på handbollen nu!

STABILT SIDOLÄGE

Det kommer nog bli svårare än jag trodde att hålla sig nykter fram till den 22a maj. Det är ju så satans kul! Men som sagt, jag måste tänka på att det inte är värt det. Det är inte värt det!! Jag kommer inte kunna klara av det. Det är vad jag tror iallafall, det kan ju bli så att det inte blir som man tror, men det är ju inte heller värt att ta risken. Jag måste verkligen övertyga mig själv!
Annars har kvällen hos Emma varit bra. Det är lite kul faktiskt att sitta nykter och titta på när de andra blir onyktrare och onyktrare. Tog med mig min egen mat och satt och gnagde på ett äpple sen. Fuskade dock och tog lite popcorn, men jag rörde inte chipsen och tog ingen läsk minsann.
.
Var ute och sprang idag dessutom. 8 km blev det, och vilken tur att sjukhuset låg på vägen, för ibland blir det ju så att man akut måste gå på toa! Då ska man ju utnyttja det i stället för att springa och spänna sig och få ont i magen resten av rundan.
Är dock ändå väldigt nöjd med dagens prestation, 8 km, tredje gången jag springer efter 3 månaders uppehåll! Sen blev det 50 min promenad med taxi, det förbränner extra bra om man direkt efter ett löppass sticker ut och går.

INGENTING HAR HÄNT

Här har det inte hänt mycket inte. Gårdagen var så fullsmockad att jag inte visste vad. Satt och skrev på terminens första examinationsuppgift hela dagen. Jag är ganska nöjd över detta. Jag är stolt över att jag från att inte fattade ett smack faktiskt har fått ihop en hyffsat bra text som kan bli godkänd utan komplettering.
.
Frissan var jag hos igår. Fasen vad hon var kass!! Trodde på allvar att hon kunde klippa i mitt hår med en tunningssax utan att det skulle bli frissigt. Herregud... Men men, det blev ju inte jättefult men är inte helt nöjd ändå.
.
Nu ska jag börja med statistiken tänkte jag. Ikväll blir det hem till Li en stund.

AFRODANS

Vilken dag! Skolan från 8-17. Det borde ju egentligen göra att man är toktrött, men inte då. Jag är sjukt pigg.
Idag började vi med statistiken, i början av lektionen hängde jag med och tyckte det var jättekul. Andra halvan av lektionen började hjärnan somna lite och jag fattade ingenting. Jag såg frågan och lösningen och svaret, men jag fick ändå inte ihop det. Ska nog kolla på det lite i morgon när jag inte är lika fullproppad i huvudet av allt annat, då tror jag faktiskt att jag kommer få ihop det :)
Har precis avnjutit en en och en halv timmes promenad i skogen med Wicky, Hebbe och Pysen. Hebbe är egentligen inte jätteförtjust att en fem månaders labradorkorsning följer med på hans promenader, men det märks så tydligt att han anstränger sig för att vara extra duktig och vis att han minsann kan bättre än den där stora besten. Så söt är han! Mitt lilla hjärta <3
Strax är det iväg på Afrodans med Agnes. Gud vad det är roligt! Det är dans på söndag oxå :)

KOLLA IN UTMANINGEN ;)

Jag har nu också bestämt mig för att det blir helnyktert fram till Göteborgsvarvet. Det är som sagt inte värt hur jag mår dagen efter. Och nu har jag ju dessutom gått in för fullt för dethär med mat och träning, så då vill jag ju inte att alkoholen ska vara i vägen. I söndags kände jag att det får vara nog, jag upptäckte att det kändes precis som det gjorde sommaren för två år sedan. Det slutade med den värsta ångesten jag någonsin upplevt, flytt hemifrån och ett helt nytt liv. Det var bra.
Nu låter det nästan som att jag har värsta problemen, men så är icke riktigt fallet, men jag vill bara må bra. Och dessutom blir det ju ännu en utmaning för mig :)
Fram till den 22 maj kommer bli tuff. Ingen rökning (vilket just nu absolut inte är något problem längre), ingen alkohol, träning och viktnedgång. Allt för att kunna prestera mitt bästa på Göteborgsvarvet :D
Tror ni jag klarar det? Eller är det bara ännu en av alla mina tankar och tokigheter?

LITE TRÄNING SÅDÄR

Jag kör på som tusan! Förra veckan var jättejobbig med maten, inte för att jag gick och var sugen på annat hela tiden, utan för att jag var så fruktansvärt trött och orkeslös! Denna veckan har varit precis tvärtom, jag har supermycket energi, jag pluggar, tränar och är ute med taxen, och sen sover jag gott på natten :) Jag börjar även känna att det är dags att minska portionerna. Det jag nästan gick hungrig på förra veckan blev jag idag proppmätt av. Ska nog börjar använda de små tallrikarna så att det automatiskt blir lite mindre. Jag blev lite ledsen när jag ställde mig på vågen, inte ett hekto har jag gått ner sen i lördags :( Så nu är det hårdträning! Jag steg upp och mötte upp Annie för att dra till gymmet kl halv 7 i morse. 1 timmes konditionsträning blev det. Tog inte i för kung och fosterland, men blev svettig i alla fall. Nu ska jag snart ut och springa, bara tre kilometer då jag fortfarande håller på att komma igång igen efter mitt långa uppehåll från löpningen. Det är tråkigt att ligga och fisa på de små distanserna när jag vet att jag kan bättre, men tror det är bäst för att förhindra skador och att jag tar ut mig. Sen blir det promenad med taxi och Pysen :)
(gammal bild)

NORMALTILLSTÅND

Gårdagens ångest har lagt sig och jag börjar återgå till mitt normala tillstånd.
Jag har varit riktigt duktig idag! Först blev det nästan en timme i skogen med Hebbe, Wicky och Pysen. Hebbe var trött och sur på mig över att jag inte lyfte upp och räddade honom från den där stora svarta besten.
Sen vart det skola. Kvalitativ design och metod II. Fy tusan vad detta är svårt!! Tänkte jag skulle sätta mig nu och läsa igenom PowerPointen så jag har lite koll inför i morgon när jag och Elin ska sätta oss med uppgift nummer ett inför C-uppsatsen. Skönt med eget arbete, men svårt är det...
Har precis dessutom varit ute och gått runt sjön nu. Och håll i er, har gått ner 3 kg på en vecka! Jag är ganska nöjd faktiskt :) Det är lätt att hålla igång såhär när det syns på vågen så snabbt :)
I morgon bitti blir det Cirkelträning. Kl 7 börjar det! Jag frågar mig redan varför jag gör så mot mig själv, men det gäller att utmana sig själv hela tiden, och göra saker man själv inte trodde att man skulle orka. Det är så man växer :)

NYKTERHETSLÖFTE

Denna dagen har fan inte varit kul alltså.
Men jag känner lite såhär, detta var första festen utan cigg i typ hela mitt liv, och då måste jag väl kunna festa utan alkohol? Ska jag kanske avge ett löfte att inte dricka alkohol (med undantag av ett par glas rödvin) fram till Göteborgsvarvet? Det tål faktiskt att tänkas på. Jag har nu fått bekräftat på att det inte är värt att dricka, tappa kontrollen och må fasansfullt psykiskt dagen efter. Det funkar inte för mig, det tar så hårt. För att göra mig själv lite gladare har jag lagt massa fina kläder i varukorgen på olika klädessidor, får se om jag köper det, men det känns bra då i alla fall. Det är ungefär som att tugga på en bit choklad och sen spotta ut den.

SÅ FINA SÅ!

Gud vad det var trevligt igår! :D Planka (utan potatismos) och sedan fruktsallad (nästan utan glass, bara två små skedar), visserligen med chokladsås, med den var hemmagjord, vilket nog gör den lite nyttigare. Visserligen slank det ner både vindruvor, melon och fikon, vilka har sjukt högt kcal. Så idag bli det promenad x 2. Först busa i skogen med taxi och sedan ut på en egen pw. Så får det bli, dessutom känner jag mig lite snorig så det är ingen bra idé att ut och springa heller.
.
Vi tittade på Victorias Secret Fashion Show igår. Det gick ju på TV medan jag var i Sälen, så jag missade ju fan det då. Gud vad dom är fina, så jäkla perfekta allihopa. Och tänk vad glada dom måste vara! Uppnått höjdpunkten av deras modellkarriär. Och alla vingar och gud vad det var bra!
.
Ikväll blir det party party. Vi får väl se hur det bli med drickan där, det enda jag kan tänka på är hur mycket kcal det är i alkoholen och hur kasst jag alltid mår dagen efter. Men sen samtidigt vet jag hur jäkla kul vi kommer ha!

När jag sitter och läser denna boken tänke...

imag0666 (MMS)

När jag sitter och läser denna boken tänker jag hela tiden på vad som händer om ett år. Då är jag färdig legitimerad sjunsköterska. Det gör mig sjukt nervös! Jag jan ju ingenting lixom! Hur ska jag kunna bli en sjuksköterska full med kunskap om det enda jag kan är vårdvetenskap? Ursäkta, men jag har fortfarande inte listat ut hur det gör mig till en bättre sjuksköterska ön om jag hade haft störrre kunskap om sjukdomar och dess behandling. Faktiskt. Nu är det ju himlans tur att jag har en familj dom ringer och frågar mig om saker väldigt ofta, så man får repetera det man lärt sig och samtidigt får slå upp det man inte kan, och på så sätt lära sig. Och en annan fundering, hur ska alla vänner och familj få plats i min lägenhet på examensdagen?


SITTER OCH FUNDERAR NU IGEN

Uschanamej vad jag är trött nu! Var i simhallen med Emma innan idag och simmade och bubblade och åkte rutchkana :)
1000 meter blev det simmat, vilket nog är det längsta jag någonsin simmat. Det är verkligen inte min grej... Jobbigt att andas, det går långsamt och så äger man ju ingen mp3 som är vattentät. Jag vill kunna göra fartlekar, simma snabbt, svettas och ha kul. Men det är inte kul att simma runt runt utan musik. Det värsta av allt är ju att jag är så in i helvetes kass på det med! Men jaja, jag har en veckas gratis träning, så man får väl ta och utnyttja det på något sätt, och att boka gruppträning verkar ju vara en ren omöjlighet på det där stället. Gymmet kanske? Eller löpning? Löpning borde jag ju köra.

SKRÄP

Det känns lite grann lite överallt i kroppen idag måste jag säga. Chilldag ska detta bli minnsann, med lite långsam städning, långsam tvättning (om jag får tag i en tvättid vill säga), långsam simning och sedan får väl saker komma som de kommer :) Känns bra i alla fall, nackdelen är ju att man blir så in i helvetes seg och trött när man har badat. Och hungrig! Jag är hungrigare om jag badat i 45 min än om jag sprungit i en och en halv timme kan jag säga. Varför är det så?

PRESSA MERA!

Måste säga att jag har varit otroligt duktig idag. Startade dagen med en kopp kaffe, en glas citronvatten och sedan ut och springa. Att löpningen sen gick urdåligt är väl en annan sak, jag gjorde det i alla fall när jag lika gärna hade kunnat ligga kvar i sängen och sova.
Dagen fortsatte med föreläsning om kvalitativa metoder, 50 min promenad i skogen med Hebbe och Johanna. Där vi för övrigt träffade på en luftballong?! Aningen förvånade blev vi måste jag säga! Artikelsökning fortsatte dagen med. Den var mycket givande :)
Kvällen hade att erbjuda Afrodans. Jävlar i gatan vad det var roligt! Inte fulllt lika rolig som den som var på medborgarskolan, men det är ju alltid kul att dansa för tusan!
Nedan ser ni hur mina nya gardiner blev :) Trodde jag hade fotat kossorna också, men tydligen inte.

HEBBE ÄR HEMMA <3

Shit alltså vilken dag! Lämnade Olofström halv 8 för att tillsammans med Emmy ta mig upp till Växjö. Där kom jag en halvtimma för sent till kursintroduktionen, men det verkade inte som att läraren hade saknat mig. Lunch på stan, en föreläsning om ifall rummet finns om inte vi är i det och hur vi vet att vi vet. Lite flum.
Tillbringade sedan nästan 2 timmar på Citygross. Då blir man trött.
Tanken var nu att jag skulle laga lite kvällsmat, stryka gardiner, plocka upp mina nya saker, packa upp väskan från helgen, titta på handboll och gosa med Hebbe i soffan.
Kom dock på att jag har en hemtenta att lämna in och så har Hebbe gått och lagt sig själv, efter en promenad runt Campus, en långdusch med schamponering och ordentligt gnuggande blev han tydligen trött och ligger nu i sin säng med benen i vädret och huvudet under filten.
Han är en mycket märklig hund...

TVÅMANNAVIST

Har haft det jättemycket trevligt hos pappa :) Hemtentan går frammåt, dock har jag lyckats låna böcker vars referensskrivning jag inte vet hur man gör. Men det ska väl lösa sig det med antar jag.
Vi hade ostbricka igår igen, och grönsaksstavar och massa god dipp. Dom hade till och med köpt hem mitt favoritvin, Casillero del Diablo. Gud så gott!
Sen gick jag hem till Filip och Linnéa och förlorade i Monopol och drack ännu med vin. Det var mycket trevligt trots förlusten.
.
Farfar ringde igår också och ville att jag skulle förtydliga att jag förlorade i tvåmannavist över farmor. Och tydligen har farmor fram till nu varit utsedd till världens genom tiderna sämsta spelare i det. Jag antar att den titeln nu har gått över till mig.
Pappa skämdes över mig och trodde inte att det var möjligt att någon kunde vara så kass. Men tydligen så...

No no no, jag vill inte få ont i halsen nu...

imag0642 (MMS)

No no no, jag vill inte få ont i halsen nu! Jag ska träna på måndag. Skiter i om hostan är kvar. Innan dess ska jag ladda upp med en ordentlig frossahelg! Jag har precis kommit hem från farmor och farfar där vi druckit vin, spelat massa spel och kollat på handboll. Och ätit ostbricka ;) I morgon blir det dejt med linnéa och hem till papi :)


Jag sitter och kämpar med min hemtenta. De...

1294920689749 (MMS)

Jag sitter och kämpar med min hemtenta. Det år inte lätt alltså. Som tur år så är iallafall litteraturen inessant. Snart kommer mamma hem med mat :)


HELGEN INNAN DEN NYA TERMINEN

Då är man klar med en ny etapp i utbildningen, psykiatripraktiken är godkänd. Så skönt att man har fått så pass positiv feedback från alla på avdelningen. Men samtidigt är det väldigt skönt att ha kommit därifrån. Skönt att göra något annat och skönt att inte behöva stiga upp tio i sex varje morgon. Jag kommer säkert ångra att jag längtade tillbaka till skolan när jag är i mitten av statistiken och C-uppsatsen. Men man måste blicka framåt.
Framåt är nu fyra dagar innan nästa termin börjar. Den består av hemtenta, hälsa på morbror och IKEA med Linn :)
Kommer bli ytterst trevligt :)
Och så ska jag hämta hem lilla taxen med ju <3 gud vad jag saknar honom! Alla sliter och drar i honom åt alla håll, men så blir det ju när alla fyra familjemedlemmarna flyttar åt varsett håll. Men han trivs ju överallt :) 

FULLT UPP

Jag har så mycket att göra nu!
  • Packa väska så  jag kan åka till Blekinge
  • Bestämma mig för om jag ska åka i morgon eller på torsdag
  • Beställa tågbiljett
  • Intala mig själv om att jag älskar kollektivtrafiken
  • Gå till skolan och lämna in kompletteringen
  • Gå till bibblan och låna relevant kurslitteratur för hemtentan som ska skrivas i helgen.
  • Gå till bibblan och lämna en bok.
Det är bara att bita ihop och ta det.
.

NÅGONTING HÄNDE

Idag när jag vaknade kände jag direkt att det inte är någonting som står rätt till. Jag vet fortfarande inte vad det är som inte är rätt. Oroande, gnagande, trött och darrig. Jag orkar inte mer, jag vill inte mer och ingenting känns meningsfullt längre. Praktik mellan 11,15 och 20,30 idag. En hel dag hemifrån det vill säga.
På onsdag eller torsdag åker jag hem till syster. Orkar inte vara kvar.

SLÄKTEN

Hilda och Vilhelm heter paret som är på bilden, och är som jag gissade, min gamlamormors föräldrar :)

NADA

Idag på praktiken fick jag NADA. Öronakupunktur. Det var verkligen jätteskönt! Det kändes som att man bara levde i ett lugnt tillstånd. Låg där på soffan och halvsov, jag visste att jag låg där men jag hade inte en tanke på att jag hade massa nålar i öronen. Lite konstig känsla. I början ryckte jag lite i kroppen, typ i ögonbrynen och händerna, men det gick över efter ett par minuter. Jag tror verkligen på sånthär, att det hjälper med lite hokus pokus ibland, om man får kalla det så.
Sen fick man ligga där på soffan i 40 min med lite lugn musik och en en filt.
Såhär i efterhand känner jag mig lite slapp och nästan lealös. Men väldigt behaglig, känns som att jag befinner mig i ett nöjt tillstånd.

DAGENS NYA INKÖP :)

Nya träningströjan. Stadium. En av de få vårnyheter de hade fått in.
Nya blockljus
Buddha
Och nya andra ljus. Stakarna är från min gammelmormor och är hur tunga som helst!
Lila plattor från Cult, något som är så roligt att köpa nytt och byta ut!
Ljuslykta, Indiska. Bilden tror jag föreställer min gammelmormors föräldrar.

STADIUM IT IS <3

Jag får panik av att det ska vara så in i helvetes jobbigt att ta sig hem till mamma eller pappa! Det är lixom ingenting man kan göra lite på impuls, och det suger. Funderar på att åka hem på torsdag, eller om jag kan tvinga syster att komma hit ;)
Det är jobbigt att sakna.
.
Nu ska jag strax traska ner till stan. Det är medlemsdagar på stadium, så de flesta av deras jeans kostar just nu bara 199 kr! Och eftersom jag har presentkort där på 1500 kr så är ju det helt perfekt! Jag vet att jag skulle vänta med att använda upp presentkortet tills vårens träningskläder kommit in, men hallå. Ett par jeans för 199 kr! Det är ju fan en skam att inte köpa då!
Har dessa fast den korta varianten, supersköna!

UNDERBARA LEDIGA FREDAG

Det har varit ett par effektiva dagar nu. Jag har packat ner julen, packat upp sälen, rensat i mina förvaringsboxar, slängt min trasiga vhs-spelare, tagit upp mina pallar från källaren, rensat i garderoben, fixat CSN, fixat in lägenhetsnummret till skatteverket lagat massa matlådor och nu ska jag äta lite lunch. Sen blir det till att fixa den sista biten av kompletteringen till av hemtentan och sedan en promenad runt sjön.
Ikväll kommer Elin och Li :)

SMS-KONVERSATION

Ida: Jag önskar mig en vindsnurra i födelsedagspresent :D
Pappa: Ok! Kostar 40 000 000
Ida: Men det är väl inga problem?
Pappa: Vad bra. +kram
Ida: Och så önskar jag mig en Onepiece oxå ;)
Pappa: Skyll dig själv
Ida: Vad pratar du nu om?
Pappa: Ja om du skulle få en så måste du ju använda den

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Åkte till Pride, började tycka det är kul med skolan.

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Tror inte jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej

4. Dog någon som stod dig nära?: Nej

5. Vilka länder besökte du?: Paris två gånger

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: Diciplin i ren allmänhet

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Jag har haft så jädrans många dagar detta året som jag vill minnas, men som jag inte kan datumet på.

8. Vad var din största framgång 2010?: Träningen och att sluta röka.

9. Största misstaget?: Har jag gjort några misstag?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Snubblade på världens minsta sten när jag var ute och gick med Wicky i oktober. Har fortfarande ont.

11. Bästa köpet?: Mobiltelefonen var himlans fin den.

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Resor blev det många. Träningskläder och god mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: All vardagslycka =)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Karen Elson – The Ghost Who WalksKent – Gamla UlleviTrain – Hey, Soul SisterUno Svenningsson – Kaffe och en cigarett

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Detta året har varit väldigt omtumlande. All psykiatri i skolan har varit väldigt påfrestande.

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Jag skulle vilja säga träna, men samtidigt tycker jag ändå att jag senaste halvåret gjort väldigt bra ifrån mig. Dock med flera småförkylningar. Festa har jag varit dålig på.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Absolut ingenting.

18. Hur tillbringar du julen?: Lilljul med alla vänner, julafton med mamma, juldagen med pappa och annandagen på väg till sälen.

19. Blev du kär i år?: Nej.

20. Favoritprogram på TV?: Grey's anatomy, Desperate Housewives, Fångarna på fortet.

21. Bästa boken du läste i år?: Munken som sålde sin ferarri.

22. Största musikaliska upptäckten?: Little Marbles och Petter

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Jag fick bland annat en pulsklocka och ett köksbord.

25. Något du önskade dig men inte fick?: Jag önskade mig en Onepice i julklapp.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: Först jobbade jag 7-16.15 sedan körde jag och fixade kalas i Norje som började kl 17. Hamburgare åt vi :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Om ångesten försvann en gång för alla.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Naturfärger och oerhört bekvämt.

29. Vad fick dig att må bra?: Den underbara sommaren med tidernas bästa jobb, kvällarna med syster, promenaderna längs havet och nattbadet i ösregn.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Jay Smith <3 Jay Smith – Like A Prayer

31. Vem saknade du?: Gammelmormor och syster <3

32. De bästa nya människorna du träffade? Carro, Sälengänget och gästerna på jobbet.

33. Förlorade du en vän 2010?: Nej, men bråkat lite.

34. Gjorde du något i år som du aldrig trodde att du skulle göra?: Jag åkte till Pride.


SNABBGENOMGÅNG

Då är det väl dags att uppdatera lite igen. Jag kör på en snabbgenomgång av den gångna veckan.
På nyårsafton vaknade jag på fel sida. Var inte alls på humör, åkningen gick dock jättebra, valde att åka själv hela dagen och det ändes jättebra. På kvällen vankades det trerätters. Toastskagen, oxfilé och lingonparfait. Sen var det dags för utgång, jag kände mig lite halvkrasslig så jag och Peter stannade hemma och kollade på film och drack billig champagne i soffan. Väldigt soft och trevligt :)
Nyårsdagen var hemsk sen, jag och Carro fick båda feber och förkylning och låg och sov till kl 3 på eftermiddagen. Då körde pojkarna i stugan och hämtade hem från Donken till oss :)  Efter att ha sett tidernas äckligaste film på kvällen gick jag och la mig igen kl 9.
På vägen tillbaka till Växjö träffade vi på en kille som hade råkat sätta sig i en rondell med bilen. Sen skulle jag kissa, kör en på en parkeringsficka och sätter mig bakom bilen. Då kör Annie iväg!!!! Där sitter jag på huk med byxorna nere medan fullt med bilar kör förbi, där det dessutom är en som tutar! Dumma Annie!
.
Denna veckan har bestått av praktik, genomförkyld och småfebrig. Idag valde jag faktiskt att vara hemma. Orkade inte, jag var så trött!
Låg i sängen till kl 11. Och sedan har jag packat ner julen och småstädat lite. Känns skönt att det mesta av det som stod på min att göra lista nu är avbockade.

RSS 2.0