SISTA SEKUNDEN

Hur kommer det sig att man alltid tror att man har så nedrans mycket tid och sen kommer man på alldeles för sent att man inte har någon tid alls? Här sitter jag, klockan är halv 12 och jag har inte ens börjat med hälften av alla dom sakerna som jag måste göra.
Städa, packa, leta upp en sovsäck, raka benen, skriva ut biljett, fixa matsäck, platta håret och säkert lite till.
Varenda jävla gång är det så!
Nu ska jag göra allt i 190 så jag blir klar innan jag ska stiga upp igen. Jobba i morgon mellan 07,15-16,15 och sedan går tåget 16,52. Det kallas stress.

IMPULSIVITET ÄR DEN STÖRSTA FESTHÖJAREN

Jag är fan imponerad över att jag har tagit mig igenom denna dagen levande.
.
Allting började igår då Linnéa plötsligt skickade ett sms och frågade om jag ville komma till Hällevik på lite grill och ett glas vin.
Absolut! Tänkte jag, måste ju passa på när jag inte börjar jobba förräns halv fyra dagen efter.
Ett glas vin blev inte ett glas vin, vilket kanske inte är så förvånande. Köttbitarna brann upp, vinet tog slut solen gick ner och då kände vi att det var dags för att dra vidare. Ner till Hanöhus blev det, med 1 cm till stranden och 1 meter till havet kände vi att det skulle bli en bra avslutning på kvällen, men icke. Dom stängde kl 11 och då hade vi ännu inte tröttnat på den milda sommarkvällen.
Till Dagmars gick vi då, det var Irländsk afton där så det var bra drag. Jag och Linnéa satt och spanade på killar och Hansson bara satt och ja, jag vet inte. Skrattade åt oss?
Så småningom stängde dom där också, efter att en jag känner gått upp på scenen och börjat spela flöjt, snacka om att jag blev förvånad :P haha.
Ännu var kvällen ung kände vi. Varma var vi också, detta resulterade i ett nattdopp och väldigt mycket onykterhet.
Onykterheten fortsatte tills jag som en sten däckade i sängen.
När jag vaknade i morse hade jag ett par joggingbyxor, tre täcken och en hund på mig. Jag måste ha frusit extremt mycket när jag gick och la mig!
När jag kollar mig i speglen ligger hälften av sminket under ögonen och dessutom har någon ritat mig med en bläckpenna i ansiktet.
Varför?
.
Det var gårdagen. Idag hade jag lovat Johanna att vi skulle sticka till Kristianstad, så det var bara att strunta i bakfyllan och ta sig dit.
Blev en del handlat, leggings, hårband och klämmor, tre bh'ar, en tröja, ett par öronhängen och så beställde jag en ny mobil. Den kommer dock först om tre veckor men lyckan är stor :)
Att gå runt där med svidande ögon, bankande huvud och en smärtande mage och ändå ha kul är fan starkt jobbat tycker jag ;)
Dagen är inte slut där, för halv 4 stack jag till jobbet och kom sedan hem kl 23.
En riktigt jobbig eftermiddag är det minsta man kan säga. Tiden har aldrig gått så långsamt på jobbet förut! Känns som att jag kollat på klockan var tionde minut, och inte har det hänt något roligt heller, varit i tvättstugan nästan hela tiden. När jag öppnar en av maskinerna för att hänga upp kläderna på tork upptäcker jag att det ligger en snusdosa i maskinen också!
HELVETE! Bara till att göra om allting igen...

NY DELEGATION

Det är då tusan vad det är svårt att varva ner efter jobbet, särskilt när man vet att man ska upp igen 20 i 6. Fy tusan. Idag har jag jobbat nästan 12 timmar, det har dock gått förvånansvärt smärtfritt. Har haft mina uppgifter idag, den turen jag trivs med sondmatningar, rekningar och så har jag äntligen fått min delegering för injektionerna, bara haft insulin där innan, men nu får jag ge annat med :)
.
Jag vill inte tillbaka till skolan, om någon hade frågat mig om jag ville ha fast anställning hade jag inte tvekat en sekund på att pausa utbildningen ett par år. Är fortfarande skoltrött. Har ju i och för sig 10 veckors praktik denna terminen, men det är inte samma sak när man inte tjänar några pengar på det...
.

GIRIGHETEN HAR TAGIT ÖVER

Nu är mamma uppe i min lägenhet och har en liten shoppingtur. På vägen stack hon inom Ikea och köpte blommor och lite annat skit. Och då undrar jag, hur ska dessa nyinköpta blommor kunna klara sig tills jag kommer till Växjö nästa gång?? Jag förstod inte riktigt det.
Dessutom hade hon tydligen damtorkat och satt dit nya krukor och sängöverkast åt mig :)
Skönt att ha en mami som tycker om att göra sånt, kommer dock förmodligen att ställa om lite när jag kommer tillbaka igen.
.
I morgon väntar en morgonpromenix och sedan 12 timmars jobb. Jag börjar bli girig känner jag... Pengar pengar pengar.
Dessa sista veckorna tänker jag jobba på som tusan! Ta så många dubbelpass jag kan och helst vara ledig max en dag i veckan. Kommer definitivt löna sig sedan sista veckan innan skolan börjar då jag är ledig =)

KLASSKILLNADER PÅ HÄSTRYGGEN

Underbar ridtur upp till Ryssbergsrundan igår. Härlig tölt mestadels av tiden, galopp i varenda backe och skritt nedför. Var ute i en och en halv timme, fantastiskt. Hade dock fruktansvärt ont i rumpan efteråt.
I skogen mötte jag en tjej på ett stort fullblod/halvblod, en fux var det. Hästen var säkert över 170 cm, hade skinande och nyputsad utrustning, pälsen var blank och tjejen hade nyputsade stövlar, fina ridkläder och håret i en prydlig fläta.
Själv kommer jag där på en liten liten ljus skimmel med gräsfläckar över hela kroppen, jag har en urtvättad gammal tröja på mig, gröna strumpor och ett par gamla blåa tygskor, dock nya ridbyxor. Håret? Ja, hjälmen dolde förhoppningsvis det mesta av mitt oborstade morgonruffs.
Kände verkligen hur klasskillnaden möttes där i några sekunder i bokskogen.

EN TOPP FYRA EFTER EN TOPPENDAG

Bara för att jag har jobbat 15 timmar idag och haft ännu en underbar dag på jobbet beståendes av fyrhjuling, motorbåtskörande och en tripp till östersjö så slänger jag in kvällens topp fyra på spoti.
Elisabeth Leonskaja – Chopin : Nocturne No.1 in B flat minor Op.9 No.1
Kenta Gustafsson – Just idag är jag stark
Karen Elson – The Birds They Circle
Kent – Skisser för sommaren

TILL FARMOR

Farmor, jag har nu hittat en internetsida där du kan beställa sukrin och allt annat du behöver :) http://lchfbutiken.se/ heter den.
Det är bara att klicka på länken så kommer du direkt till sidan.
.
Puss, älskar dig.

PAPPA PÅ TV?

Det har varit mycket att göra på jobbet idag. Ändå har allting flutit på väldigt bra, och allting har synkat sig på något underligt sätt utan att man behövt stressa. Då har man haft en bra dag :) Tyvärr är motorbåten inne på lite lagning, var tydligen en liten spricka eller något i den, annars hade jag stuckit ut med den en sväng.
.
Just nu sitter jag här med färg i håret, är så rädd över att det ska bli för ljust, trivdes ganska bra i den där "naturliga" looken ;)
Men som jag alltid sagt, Det är fan bara hår, det går att fixa till busenkelt :)
När färgen är ursköljd är det en färd till stugan som står på schemat, Allsång på skansen med farmor och farfar och se om man kan se pappa och Annelie någonstans där i folkvimlet.

SJ's KUNDTJÄNST

Gud i himmelen vad jag är trött på SJ!
Fick en påminnelsefaktura på en räkning jag redan hade betalt. På räkningen står det ett nummer man ska ringa om man har fakturafrågor.
Ringde i tisdags för att fråga vad det var frågan om, kommer till en telefonsvarare som säger att dom endast har öppet mellan 8,00-16,00.
Ringer tillbaka på min lunch dagen efter, då har dom fan lunchstängt mellan 12,00 och 13,00!
Dagen efter det går jag ifrån jobbet 5 min för att ringa. Då har avdelningen som jag ska till endast telefontid på måndagar!
Ringde tillbaka i morse för att verkligen få detta undanstökat. Nehe, då har dom bara telefontid mellan 13,00 och 16,00!!!
När jag nu äntligen kommit fram säger kärringen att dom skickat fel och att jag kan riva lappen.
För det första, vad är det för jävla tider som kundtjänsten har?
För det andra, kunde det inte stått på fakturan vilka öppettider dom har?
För det tredje, finns det bara tre timmar en dag i veckan man kan ringa för att få hjälp med detta? Tänk nu om jag skulle behövt betala den där påminnelsen och att jag inte hade haft möjlighet att någon gång under de där tre timmarna kunna ringa och att sen räkningen hade gått till inkasso eller något?
Jävla idioti!

JAG VILL KUNNA GÖRA ALLT DET DÄR JAG INTE KAN

Nu är jag helt jävla fucking trött på att vara sjuk!
Igår kom utöver halsont (som jag haft i en vecka) snorighet och öronsmärtor. I morse när jag vaknade va migg öga helt igenklibbat så jag inte kunde öppna det. När jag tvättat bort all gegga ser det ut som att jag fått ögoninflammation. Och nu sitter jag här med ett öga som rinner och varar sig. Jag sitter här med halsont, med en snorig näsa och smärtor i öronen.
Inte det minsta roligt faktiskt.
Jag vill kunna ut och springa, ta mina kvällspromenader, cykla till hästen och rida. Jag vill kunna bada i havet och känna mig pigg.
Men neej då! Här sitter jag på min röv som bara blir fetare och fetare för varje dag då det inte finns något annat att göra än att äta!

INTE EN ENDA BILD ELLER FIL KVAR

Tillbringade en hel dag med att föra över alla mina filer till den externa hårddisken samt med att installera om hela skiten. När jag tryckt på accepteraknappen till ominstallationen upptäcker jag att jag glömt spara alla mina bokmärken!
Mina 40 sparade bloggadresser, genvägar till sidor som hjälper mig med tentorna, favoritklipp på youtube, ALLT är borta nu :(
Sånt jävla jobb kommer jag få sen med att lägga tillbaka allting.
Det var meningen att jag skulle lämna in datorn på lagning, men expert nere i stan hade tydligen bytt till audio video nu, så får ta och köra till Bromölla i morgon i stället för att lämna in den. Suck på det.
Fick en dator av pappa att ha så länge, men den krashade när jag skulle installera msn på den. Den hade några år på nacken.
Sen fick jag en annan, den var så gammal att det inte ens fanns en usb-port på den!
Msn fungerade dock att installera, men det tog ca 15 min att öppna ett nytt fönster i internet så jag slängde ut den igen.
Så nu har jag fått packa upp min egna dator igen, får väl ta och vänta med att lämna in den tills pappa kommit hem från semestern så jag kan använda hans minilaptop så länge.
Vilka jävla problem man har...
.
Detta är då anledningen till att det inte finns en enda bild på min dator, och därför får det bli en totalt ointressant blogg utan bilder ett tag framöver...

LIVET LEKER

Idag har jag seglat i princip själv.
Hade med mig en kille (läs ca 35 år) som aldrig hade seglat förut innan vår seglarvecka drog igång, samt två gäster. Han fick sitta och hålla koll på förseglet så skötte jag resten. Det är så roligt! Och jag måste säga att jag är så duktig. Även om det är flera år sedan vi såde vår segelbåt så har jag det fortfarande i mig. Inför seglingen fixade jag allting själv, hissade seglen, gjorde massa pålstekar och fick i gästerna i båten, sedan var det bara att segla. Jag är så stolt över mig själv! Har självklart även hunnit med att köra en hel del motorbåt.

Efter jobbet körde jag till Tibra. Hon gick hur bra som helst idag också, och idag tog hon traven otroligt bra :) I morgon ska vi ut en runda i skogen för första gången. Men först blir det ett par varv i paddocken för att testa det hårdare bettet som behövs i skogen.
Johanna var också med hos hästen, och var jätterädd, stackaren :(

Sedan bar det av på grill hos Fidde, men en flaska vin på tom mage blir allting roligt ;)
Precis hemkommen nu, jag och Johanna stack till Lasses och köpte en kebabtalrik och satt och mumsade på den på en trotoar, småfnittriga och pratade om precis allting. Älskar dig <3

DANSA SAMBA MED MIG

Pappa och Anneli står i köket och försöker få ihop en skaplig middag, jag är något tveksam till resultatet.
Grillad lax med hemmafriterad klyftpotatis stod tydligen på menyn idag.
Laxen är enligt mig grillad alldeles för länge.
Har jag fel om jag säger att den endast ska ligga på max ett par minuter på varje sida? När pappa ansåg att dom var färdiga satte Anneli in dom i ugnen på eftervärme för att potatisen inte var klar.
Friteringsoljan är inte tillräckligt varm, plus att när jag smög förbi såg det ut som att hela grytan var fylld av potatis och kokande olja. Är det inte som med popcorn, att man bara ska ha så mycket att det täcker ytan?
Men jag ska väl inte gnälla innan jag smakat på resultatet.

På jobbet idag har jag suttit i den större segelbåten större delen av dagen. Det var spännande då motorbåten som skulle agera följebåt till en av segelbåtarna plötsligt, mitt ute till havs får bensinstopp. Då får vi med all kraft försöka ta oss ikapp den lilla segelbåten, som är en tävlingsbåt, för att leda honom rätt och inte över till Åhus dit han var på väg.
Svettigt, skrattfyllt, och spännande dag.

FORTSÄTTNING PÅ EN MYCKET OKEJ DAG

Bara för att pappa tjatade i ca en timme idag så ska jag skriva ett inlägg om hur himlans bra han är och hur himlans lyxigt jag har det här i Sölvesborg. Så för att göra honom nöjd och som tack för allt detta får jag väl göra det då.
Ja, allting börjar väl med att jag har fått ett eget rum i en lägenhet jag tidigare aldrig bott i. Att sen rummen inte är större än 2x3 kvadratmeter är kanske en annan femma. Jag har på något sätt lyckats få in en garderob, ett skrivbord med skrivbordsstol, en säng, en fåtölj och ett bord till fåtöljen. Ganska imponerande.
Något annat jag skulle ta upp är att jag får bo här gratis. Visst det är himlans snällt, men då måste man tydligen ibland dra kappan efter vinden för att vara tillräckligt tacksam. Någon osynlig regel eller något.
Jag får låna bilen i princip när jag vill, jag får låna pappas cykel som om den vore min egen, då min röda älskade cykel ha varit utan ett helt däck i två månader nu.
Hoppas han blir nöjd över detta.
Kvällen har spenderats i stugan med farmor, farfar, pappa, anneli, emma och mathilda.
Solning, grill, bad och spel. En mycket okej kväll.

WONDERFUL DAYS

Jag har haft tidernas underbaraste jobbdag!
Helt perfekt hade det varit om jag inte hade haft ont i halsen så jag hade kunnat bada.
Jag har kört runt i en motorbåt hela dagen. Antingen som följebåt till segelbåtarna, bara för skojjs skull eller så har jag dragit en stor gummiring som en av gästerna har kunnat sitta i och åka efter båten med.
Sorgligt nog har jag bränt mig i ansiktet, hej kräfta.
Men vad gör det när man får se lycka i gästernas ansikten när de känner vinden i håret eller pirr i magen? Eller deras leenden när de inser att fast att de är rullstolsbundna faktiskt kan sitta och segla helt själva i båten. Det är helt underbart.
Trots allt detta var höjdpunkten när min jobbarkompis ramlade i vattnet från kajen. Med alla kläderna på. Hon skulle ta emot en av gästerna när han kom in med segelbåten, och precis då kom det en kraftig vind som tog tag i seglen och båten fick världens fart! Hon försöker förtvivlat ta tag i båten så den inte ska krocka in i bryggan. Plask!
Sommar -09

ETT PAR KASSAR KOMMER LASTAT

Mina små påsar under ögonen har nu förvandlats till stora IKEAkassar.
Med detta säger jag godnatt då jag ska upp till jobbet igen kl 7.

EN LITEN VIT HÄST

Var det någon som inte trodde på mig när jag sa att det skulle bli tidernas bästa sommar?
Jag känner mig stressad, har så mycket att göra, men ändå så lite tid! Hur får man ihop det då? Men ändå är allting bara roligt :)
Var uppe och red Tibra idag med. Och jisses vad fint hon gick! Fick ihop henne och lugn på bara ett par min, och sedan hittade hon traven ett helt varv på volten också.
Tibra tappade traven när hon fick föl för tre år sedan och vill bara ta tölten sedan dess. Så ett helt varv är en framgång :) Sjukt härlig häst att rida i vilket fall.
I morgon börjar vattenveckan på jobbet. Vilket innebär att jag förmodligen kommer befinna mig vid vattnet konstant. Förhoppningsvis.

NÅGRA FLASKOR ÖL

I fredags när jag kom hit till Växjö hade jag fått ett paket. Mina prenumerationer från topp hälsa. Nedrans vad mycket jag fick!
Ett cerist linne från reebok, duschcreme och bodybutter från the body shop, träningsdvd men paulo roberto och sedan hade jag fått två stycken (?) cd-böcker, munken som sålde sin ferarri. Lyssnat igenom en bit nu, och den är jättebra! Men jag måste nog lyssna på den direkt igen sen, så jag verkligen kan ta till mig vad den handlar om. -Att följa och förverkliga sina drömmar.

Igår gick jag och Wicky för att se Eclipse. Den var riktigt riktigt bra. Men det gör egentligen inte så mycket om man missar den, den handlar egentligen inte om särskilt mycket...
Efter bion mötte jag och Wicky upp Elin och även senare Emma och Jenny på Pauze, där blev det mycket prat, skratt öl, vin och natchos :)
Rosé må vara sjukt inne, men det är verkligen inte min grej. Antingen ska det vara vitt eller rött, inte någon blandning. Men igår var det verkligen en riktigt öldag.
Wicky och Elin gick vidare till de Luxe och jag och Emma cyklade hem. Hinner nog både äta, sola och packa innan hon vaknar.

VÄRLEDEN STARKASTE VÄNSKAP, SYSTER

Stack ner en sväng på marknaden med syster och vänner. Mycket trevligt. Dock mycket dåligt med bänkar i öltältet, vilket fick det hela att bli mycket jobbigare för mina knän. Vill lixom inte gå runt i mina extremt fula jobbskor hela dagarna. Visst, dom är skonsamma och ergonomiska och extremt dyra, men på kullersten funkar dom inte. Och inte heller till mina vanliga och lite snyggare kläder.
Ner en sväng till öltältet i morgon igen efter, ett par timmars grill hemma hos Emelie. Tror det kommer bli roligt, roligast i alla fall att lära känna allt folk lite bättre.
.
Nu ska jag sova. Ska upp och provrida en häst i morgon :) Måste verkligen anstränga mig! Han som har hästen är sjukt duktig, och hästen verkar väldigt välutbildad också. Men det är väl bra med, får jag en chans att verkligen lära mig att fatta tölt ordentligt, och sedan behålla den.

MINI TOLVA

Nedrans vilken rolig eftermiddag!
Och fatta vad roligt det är att segla de där små båtarna!
Det går snabbt och det lutar och man blir helt dyngsur! Helt i min smak ;)
Små tävlingsbåtar är det egentligen.
Sedan seglade vi en annan, lite större båt, den var lite svårare att segla då den bara började driva om man inte låg helt rätt med vinden, det var lite trixigt och man fick gå mycket på känsla, men till slut fixade jag det också helt galant :D
Nu ska jag försöka rota fram något att äta, resten av familjen hade tydligen ätit nere i stan, så jag får väl fixa något eget.

SOMMAR, SOL OCH KORTA KJOLAR

"A man who will buy you tampons and super absorbent pads is a keeper."
.
Jag håller på att samla ihop lite energi för att bege mig ut och springa. Tänkte att om jag sticker ut och springer är jag sedan tillåten att gå ner till båten och köpa mig en glass. Just nu känns ändå sängen mer frestande. Jag är så trött! Kanske ska ta och bli en soffkväll? Gå över till Ica och köpa mig en lite piggelin och en påse med popcornkärnor. Så ställer jag klockan i morgon så sticker jag ut tidigt och springer i morgon. Ja, så får det bli :)
Jag var ju faktiskt ute igår ;)
Haft en hektisk dag på jobbet dessutom.

EN SYSTER ÄR DET BÄSTA MAN KAN HA

En nattpromenad med syster på över en timme gjorde susen. Sett delar av Sölvesborg som jag aldrig sett förut. Lagom tills jag ska flytta hem till Växjö igen så kommer jag förmodligen lärt mig alla gator.
Nåväl, nu ska jag ut och springa, funderar på om man kanske ska ta och stoppa i sig en resorb innan dess. Det är hett ute.

YTTERLIGARE ETT INLÄGG UTAN BILDER

Ingen trevlig dag på jobbet. Eller ja, jo, det har den väl kanske varit, men inte något sådär roligt som hänt. Det har varit hemresedag för sex av gästerna, och för oss innebär det packning av väskor, att hålla koll på alla taxitider samt att städa och renbädda alla rum.
Har ändå hunnit med att vara ute och leka lite också. 
Har varit jättefrusen idag, gått runt i långärmat hela dagen. Har väl förmodligen att göra med den enorma tröttheten som bosatt sig i min kropp. Trötthet resulterar i oräkneliga koppar med kaffe, vilket i sin tur resulterar i förbannat ont i magen.
Måste börja vara försiktig med vad jag äter nu igen, det är lite tråkigt... Men magkatarr är ingen höjdare.
.
Det är verkligen konstigt. Här hemma så sköter alla sig själva, alla sitter instängda på sina rum, pratar knappt med varandra och bara sköter sig själva. Detta har jag stört mig något så jävulst på, man kan väl åt minstånde försöka vara lite social mot den övriga familjen?
Men nu har jag gått och blivit lika dan själv. Sitter här på mitt rum som endast är på typ 6 kvm, lyssnar på musik och lägger harpan.
Varför ska jag anstränga mig om ingen annan gör det? Jag kan ju inte tvinga folket att vara sociala.

GRILLKVÄLL VILL TVÄTTHALLARNA

Körde upp till tvätthallarna för att grilla med Linnéa, Hansson och Jerry, mycket trevligt måste jag säga. Äkta teamwork också, Honsson fixade eld, jag fixade galler, och Linnéa fixade en grop att lägga kolen i. Vad Jerry gjorde tror jag inte det är någon som vet. Förmodligen moraliskt stöd åt Hansson eller liknande. Där var han i alla fall.
Fem tält fulla med danskar hade ockuperat stället. Men det är fan vår stad, här är det vi som bestämmer (även om jag inte riktigt vill definieras som olofströmmare längre.)

SOMMARVÄRME OCH ETT GLASSIGT JOBB

Snacka om att jag hade svårt att sova i natt!
Skulle upp och jobba kl sju idag, och i stället sitter jag på msn med Linnéa till kl ett! Och hon skulle med börja jobba kl sju. Varför gör man så?
.
Tillbringade hela gårdagen i stugan med farmor och farfar. Så mysigt som det bara möjligen kan bli! Sol och bad och gräsmatta och värme.
Underbart.
Senare stack jag till Monica där även mamma befann sig, så körde vi ner till Strandrestaurangen och åt Thaibuffé.
.
Jobbet har varit lugnt. Tog en shoppingrunda med gästerna nere i stan, mycket uppskattat. Resten av dagen har vi alla suttit under varsett parasoll och bara slappat. Snacka om glidigt jobb.
.
Nu sticker jag till Olofström och grillar med Linnéa och killarna. :)
Tjingeling!

IBLAND ÄR DET FAN ILLA

Min lediga dag, och vad ska man göra? Jo, städa! Det är fan illa alltså!
Familjen kommer hem från London ikväll och då är det bäst för mig att lägenheten är tip top. Tänkte jag skulle ta storarummet och hallen nu, det borde inte ta så lång tid, och sen köket och mitt rum ikväll när jag gjort viktigare saker, som att sola.
Ring om ni vill följa med till stranden.
Tror ni dom märker om jag säger att jag har städat och sen inte gör det? ;P
En styck spegel som behöver tvättas

TUFFA VIVAN

Världens bästa dag på jobbet.
Startade med en omgång fia med knuff. Aggressivt, men jag tror jag vann ;)
Musikquiz med slagerlåtar, endast instrummentiella dock. Skulle kunna namn på låten, artist och år. Efter att ha varit vän med Emma ett tag kunde man en hel del ;) Dock vann jag och mitt lag inte, men förmodligen hade det vinnande laget fuskat.
Sedan var det dags att ut med flotten. Jag körde helt själv, men endast några små råd från en annan jobbarkompis. Nedrans vad jag är duktig! Men inte lätt att förtöja den, här snackar vi 4x6 meter!
Typ.
.
Bild hämtad här

DEN BÄSTA SOMMAREN

En dag i stugan vid havet :)
Plockade upp Johanna och sen drog vi till farmor och farfar för att ge henne en två veckor försenad födelsedagspresent. Fotmasserare och fotkräm blev det till henne.
Sedan blev det 4 km löpning. När det gäller löpningen måste jag verkligen börja ta i lite. Jag ligger och latar mig på mina fyra kilometer i stället för att gå över och kämpa mig igenom sex! Lathet.
Vi sprang sedan ner till bryggan och hoppade i svettiga med alla kläderna på. Så underbart skönt! Det är verkligen sommar för mig! :D
Vi cyklade sedan ner till strandrestaurangen och åt dagens, jag, farmor, farfar och Johanna.
Jag är nöjd. Jag sa ju att denna sommaren kommer bli den bästa. Hittills har det faktiskt varit så.

RSS 2.0