KESOFRÖBULLAR

Detta behöver du:

1 burk keso 250 g
3 ägg
1 dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (finns i glutenfria hyllan i mataffären )
1 tsk örtsalt

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Blanda i ägg och keso och rör om. Klicka ut smeten i runda klickar (ca 9-10 st) på en plåt med bakplåtspapper. Strö lite flingsalt uppepå. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

För mig som älskar frön i alla dess former var dessa otroligt goda! Mycket smak och mycket att tugga på :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

spännande de verkar! :)

2011-02-27 @ 12:16:25
Postat av: Ida

De var mumma :)

2011-02-28 @ 11:09:01
URL: http://idusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0